chainsaw (25-08-18)
Ωραίο θα ήταν ένα +4 ή +5 με το καλημέρα, αν κερδίσουμε εμείς αύριο (ξεκίνησαν με -2 τιμωρία). Καλή ομάδα ο Αστέρας και επικίνδυνη, αν και τυχερός γιατί έχει χάσει κάτι άχαστα ο Μπάογκ.
Χαχαχαχαχα τι πέναλτι έδωσε!!!
Άρχισε το σπρώξιμο.
Captain Hornblower (25-08-18), flessanto (25-08-18)
Καλη χρονια γαμω τη Βουλγαρια σας.
Captain Hornblower (25-08-18)
Γαμω τα κορακια σας
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Captain Hornblower (25-08-18)
Άξιος ο μισθός σου, Γραμμένε.
Καλά ξεκινήσανε. Μου αρέσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ρε ξεφτιλικια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Είδα το πέναλτι και πραγματικά είναι αίσχος. Με το καλημερα ξεφτιλίζουν το πρωτάθλημα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πεμπτη αγωνιστικη παιζουμε με τους κωλομπαραδες. Περιμενω πως και πως...
chainsaw (26-08-18)
Για αυτό δεν έβαλαν ακόμη VAR τελικά... Να τα κάνουν όσο προλαβαίνουν ..
Βέβαια, αν γινόταν κάτι τέτοιο σε αγώνα του Ολυμπιακού θα μιλούσαν για παράγκα, τώρα είναι Σάββατο...
Είδα τη φάση, στο ζωντανό όντως μου φάνηκε σαν πέναλτι. Στο ριπλέι όμως ήταν πεντακάθαρη η φάση.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (26-08-18)
Ήμουν Θεσσαλονίκη το (χθες) το απόγευμα και έτυχε να ακούω το ματς από κάποιο τοπικό ραδιόφωνο. Κάποια στιγμή που λέτε διακόπτουν τη μετάδοση για να αναφέρουν ότι ο Κομίνης - o οποίος διαιτήτευε στον αγώνα Παναιτωλικού - Ατρόμητου - κόντεψε να αποβάλει έναν παράγοντα μιας ομάδας.
Ακόμα τους τσούζει και θα τους τσούζει για πολύ ακόμα.
ΥΓ. για τον Κουτσιαύτη που διαιτήτευσε στον δικό τους αγώνα πάντως ούτε λόγος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όταν το κτήνος ξεψυχά, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο.
Θα βαρεθείτε να μετράτε ανύπαρκτα πέναλτι στις ομάδες των συριζανέλ.
Μην οργίζεστε για το έγκλημα. Χαρείτε για την επερχόμενη τιμωρία, που, αυτό το ξέρουν όλοι, θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Και το χειρότερο: δεν προβλέπεται διάλειμμα...
Aυτοί έχουν καταφέρει να γίνουν πιο σιχαμένοι απ' το βάζελο. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.
chainsaw (26-08-18)
ο βαζελος ειναι σε μια κατηγορια μονος του.στο επιπεδο της πουστιας και της σιχαμαρας ειναι beyond..
δεν θα τον φτασει ποτε κανενας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks