Όλα καλά... Φτάνει να μην είναι ανάποδο πλάγιο υπέρ του Ολυμπιακού...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Αν κατάλαβα καλά ο Μιχάλης του Παναιτωλικού γ@μησε τον Μίχαλο του ΠΑΟΚ και αυτό δεν άρεσε στη Μαργαρίτα?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όλα καλά... Φτάνει να μην είναι ανάποδο πλάγιο υπέρ του Ολυμπιακού...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μιλατε και εσεις για διαιτησια ρε γαυρακια; Που εχετε καταδυναστευσει το ελληνικο ποδοσφαιρο για 20 χρονια; Ε βεβαια, εχετε συνηθισει αλλιως και τωρα σας χαλαει το 50-50.
Ουγκ-ουγκ! Μονο δικεφαλος αετος ρε!
Το πέναλτι έγινε από τον Χαντάκια, όχι από τον Μιχάι.
Και στη ραδιοφωνική μετάδοση που άκουγα Μιχάι είπαν.
Ωπ ναι ειδα τα highlits εχετε δικιο!
flessanto (28-01-18)
estai (28-01-18)
Πάντως είναι πέναλτι. Και ας λέει ο καραπαπας. Το θέμα είναι όμως ότι έτσι όπως γίνεται το πέναλτι δεν μου αρέσει και πολύ...
Ο μιχαι τον έχει βάλει πλάτη τον βαρελα και ξαφνικά αποφασίζει να τον αγκαλιάσει ώστε να πάει πίσω του.... Ούτε στην Γ κατηγορία αυτά...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω δει αν είναι πέναλτι, λογικά θα είναι, αφού αυτό επεδίωξε ο τσάτσος. Το θέμα είναι ότι ένας αντίπαλος παίκτης έκανε ότι μπορούσε, σε 2 χρόνους μάλιστα, για να δώσει στην μέλλουσα ομάδα του ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και τα κατάφερε. Σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, θα είχε επέμβει αθλητικός εισαγγελέας για την βαθμολογική αλλοίωση.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (28-01-18)
ο παοκ θα παρει το πρωταθλημα παιδες.τελειωσε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το μονο καλο με τα μεγαλεια της μπαοκαρας ειναι οτι εχει αποκτησει αλλο ενδιαφετον η εκπομπη του ραπτοπουλου και μπορουμε να γελαμε με την ψυχη μας. Εχει φερει πρωτη φορα στο πανελ και φιλαθλο του Ολυμπιακου!
Έρχονται Γιάννενα. Ευκαιρία να πάω γήπεδο για βρισίδι και εκτόνωση.
Δύσκολο να κερδίσουν πάντως εδώ.
celticfrost (12-02-18), chainsaw (29-01-18)
estai (29-01-18)
Bookmarks