BrazHlias (24-08-17), Faithful (24-08-17), flessanto (25-08-17), panahs7 (24-08-17), Red&White-Nick-7 (24-08-17)
Ναι χρειαζόμασταν τους βαθμούς... Αλλά να πω κάτι άλλο;
ΚΟΛΛΛΚΑ ΠΑΤΩΩΩΩΩΝJEIIIIIIIIΣ;;;
![]()
BrazHlias (24-08-17), Faithful (24-08-17), flessanto (25-08-17), panahs7 (24-08-17), Red&White-Nick-7 (24-08-17)
Προτιμώ να μαθω αν πατώνει ο καθε Κολκας και ο καθε Σαββιδης οταν και αν θα τους ρίξουμε 4-5 μπαλάκια. Με ξένα @@ σαν κι αυτούς δεν μου αρεσει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ειναι πολυ μεγαλη η ξεφτιλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εγώ χάρηκα τις αντιδράσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου.
([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])
1. "Μόνο εσείς μπορείτε, μόνο! 90 λεπτά, ούτε φάση, μπράβο μας. Ο Αθανασιάδης φταίει...".
2. "Ούτε ένας Έλληνας μέσα! Ούτε πάσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε, έλεος...".
3. "Έλεος ρε π@@@η μου...".
![]()
Ο υιός γκρεμλιν έφαγε τοςο κράξιμο στο instagramm που απενεργοποίησε τα σχόλια η κότα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά που έδιωξαν τον άλλον που μιλούσε πολύ στους ΑΡΔ (έλεγε αλήθειες που πονάνε) και πήραν τον προπονηταρά τον Λουτσέσκου. Μαντάρα τα 'κανε διαβάζω. Κατά τ' άλλα, έξαλλος λένε έγινε ο μπάρμπα-Ιβάν και μπήκε στα αποδυτήρια και έβριζε και μετά έστειλε τους παίκτες να μιλήσουν τετ-α-τετ με τους... οπαδούς!! Τρομερός πρόεδρος, τι να λέμε...
Το έλεγε ότι είναι Πόντιος και δεν τον πιστεύατε.
ολοι εκει πανω απο τον προεδρο μεχρι τον φροντιστη ειναι μαλακες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (25-08-17)
Έχει χάσει μερικά στάδια εξέλιξης, έχει μείνει Αυστραλοπίθηκας.
Ο Σαββιδης φαινεται πως πεισμωσε απο τον αποκλεισμο και εκανε πολυ καλες κινησεις.
Ο μπαοκ αντικειμενικα εχει δυνατο ροστερ και θα γινουν μεγαλες μαχες μεταξυ μας
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
H διαφορά μας είναι μεγάλη πάντως ακόμη + ότι έχει να αντιμετωπίσει όλο την βρώμα που λυμαίνεται την ομάδα
πιο πολύ είναι ένα άλμα για να ξεφύγει από τους άλλους που κάνουν τους ρούληδες
η θεωρία λέει ότι κάπως έτσι είναι οι δυναμικότητες:
Ολυμπιακός (με διαφορά από...)
Παοκ (με διαφορά από...)
Παο (περίπου στα ίσα με...)
Αεκ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Καθε χρονο ετσι λεμε. Οι ιδιοι βεβαια λενε οτι θα παρουν πρωταθλημα.
Και τελικα καλοκαιριατικα ξεφτιλιζονται απο Εστερσουντς ενω στο πρωταθλημα μενουν 20 βαθμους πισω απο Νοεμβρη. Στην ακραια περιπτωση που ειναι πρωτοι ή δευτεροι μεχρι Δεκεμβρη, αμεσως μαζευουν τριμπαλα και τετραμπαλα σερι απο Γιαννενα, Ξανθη κλπ. και τελειωνει το παραμυθι. Για να παρουν δε κυπελλο, πρεπει να κανουν τα περσινα οργια.
Κοινως, μονο οι ιδιοι ασχολουνται μαζι τους. Κανεις αλλος δεν αξιζει να ασχοληθει.
Red&White-Nick-7 (01-09-17), thelastbaron (07-09-17)
Ασχολούνται και κάποιοι ακόμα. Οι Αρειανοί![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οι αρειανοί είναι οι μόνοι τους οποίους βρίσκω πιο ανυπόφορους από τα ΠΑΟΚΙΑ. Δεν την παλεύουν καθόλου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γαμώ τον παοκ, τον Αρη, το οφη, τον παο, τη Ξάνθη, τη Λιβαδειά, το αεκ, την Κέρκυρα... γαμώ τη Λάρισα και το Αργίνιο, γαμώ τη Λαμία, το Νιόνιο, τον Ατρόμητα, την Τρίπολη, τον Πας, τον Πανθρακικό, τη Χαλκίδα τον Βόλο και την Κρήτη όλη, τον Ιάλυσο και τη Δόξα Δράμας... γαμώ την ΠΑναχαϊκή μου, τον Πανηλειακό και τον Εθνικό. Γαμώ τα Τρίκαλα φυσικά, τη Μυτιλήνη, την Κω και την Αστυπάλαια. Ολυμπιακός ρε.
There is a Dude in town
BrazHlias (07-09-17)
Για το Αιγάλεω δεν είπες τιποτα τύπε...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks