differance (06-03-17), jojo (06-03-17), Reds (06-03-17), sirkostas (06-03-17)
Μια χαρα δικη τους μιση χαρα δικη μας.Και οι δικοι μας πηραν ρεπο 1μερα.![]()
differance (06-03-17), jojo (06-03-17), Reds (06-03-17), sirkostas (06-03-17)
Συγχρονως στην ετ3 εχει τον παοκ να χανει απο την τενεριφη στο μπασκετ.
Α ρε περηφανη ΖΜΠΑΟΥΓΚΑΡΑ,
περνας τα τεμπη και εξαφανιση.
1-0 αντια για 3-0.
Ευχαριστουμε το χαριτωμενο σωματειο της ιστορικης Αθηναικης γειτονιας,
που (λογικα) κοβει βαθμους απο τον μονο που ειχε καποιες λιγες ελπιδες.
Reds (12-03-17)
giovanni#10 (12-03-17), SAF-7- (12-03-17)
Κλεμμένο απ' το Τουίττερ.
Ο παοκ όταν πηγαίνει στην Αθήνα είναι σαν τον μαθήτη που πάει εφταήμερη Ρόδο. Νομίζει ότι θα γαμήσει αλλά δεν μπορεί..![]()
Πριγιοβιτς καταγμα κλειδας
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωχ, πάλι με Κλάους θα τη βγάλουν. Οχι ότι τα είχαν κόψει ποτέ τα σκληρά οι μπαουγκάρες, αλλά τώρα θα πέσουν περισσότερο σ' αυτά.
Καλά ενα γκολ σε εμας εβαλε αυτός και ψόφησε μετά;Όντως ζουν για ενα ματς οι παοκτζηδες.
Βγήκε κι ο Κόλκας με τη φανέλα της Μπεσίκτας.. Σας έχει κάνει ο Θρύλος μέχρι και Τούρκους να υποστηρίζετε.
Ποιος είναι αυτός ο μουλος ο Κόλκας ρε παιδες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ενας μόγγολος και καλά δημοσιογράφος από σαλόνικα που το παίζει μπαουγκάρας. Ενα τσογλάνι που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να γευτεί όλες τις ερυθρόλευκες ψωλές της γης.
There is a Dude in town
Τις εχει γευτει ηδη τυπε...!! Απλως ειναι αχορταγος και θελει κι αλλες, κι αλλες...![]()
![]()
Ως παραγωγο μιμητισμου, η αθλητικη (παρα)δημοσιογραφια της συμπρωτευουσας(ακου εδω τιτλος,)
ειναι ακομα χειροτερη απο την αναλογη του νοτου.
Ο Κολκας ειναι λαμπρο παραδειγμα αυτου του κυκλωματος,
που ποτιζει απλετο ψεμα και προπαγανδα τον λαο της Σαλονικης.
Κλεμμένο από Τουίττερ μόλις τώρα.
Ας κατέβει Μουδανιά για μύδια ο Κλαούς. Είναι ο μόνος τρόπος να βρει δίχτυα.![]()
Όχι ρε Πανιωνάρα.... κρίμα.... Μεγάλο μπράβο όμως στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για την ομάδα που έχει φτιάξει!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (19-03-17)
Πάντως σαν σουλούπι πιο πολύ Τούρκο μου θυμίζει ο συγκεκριμένος.
Bookmarks