0-0 ημίχρονο μέσα στην Βέροια
Και παράπονα της Ξάνθης για τη διαιτησία. Δεν έχω εικόνα όμως
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
0-0 ημίχρονο μέσα στην Βέροια
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Kai telika xaxaxxaxa
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ιβάν πατώνjεις;
Αλητεία! Αρκουδέηδες! Το κράτος της Αθήνας και η παράγκα του Μαρινάκη μίλησαν ξανά!
βεντουζα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκτός τίτλου ο ΠΑΟΚ ήδη
― Bertrand Russell
Γιατί, πότε ήταν εντός τίτλου; Κι αυτός και όλοι οι άλλοι;
There is a Dude in town
The Dude (02-10-16)
Βρε απαράδεκτοι, εννοώ ότι έχασαν ήδη το τραίνο. Άλλες χρονιές το πάλευαν μερικούς μήνες.
― Bertrand Russell
panahs7 (02-10-16)
Ποιο τρενο?Αυτο που σφυριζει 3 φορες?
Υπονοουμενο για την τριαρα που θα φανε και αυτοι ειναι αυτό?![]()
Η αμήχανη στιγμή που μιλάει Ελληνικά ο Πάμπλο Γκαρσία αλλά δεν μιλάει ο Σαββίδης. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
Περήφανος Πόντιος κατα τ' άλλα...![]()
Αυτό το πράγμα με την παράγκα δεν πάει άλλο. Αγανακτισμένοι οπαδοί του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ τα έσπασαν εξαιτίας του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού...
― Bertrand Russell
Ψάχνουν και για προπονητή και αυτοί... Τη Δευτέρα, πρέπει να τον έχουν έτοιμο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως ο Σαββίδης κορόιδο πιάστηκε από τη συμμαχία. Αυτός δίνει ένα τσουβάλι φράγκα και οι άλλοι το παίζουν τζάμπα μάγκες. Τώρα που σιγά σιγά καταλαβαίνει ότι οι άλλοι θέλουν να μας ρίξουν όλους στο βούρκο, ώστε να φαινόμαστε όλοι ίδιοι, αρχίζει και απομακρύνεται από τους τζαμπατζήδες.
― Bertrand Russell
Τετοια κανει και βγαινουν ανεκδοτα για τους ποντιους.
Πχ
-Ηταν καποτε ενας αλαφουζος,ενας μελισσανιδης και ενας σαββιδης και πηγαν να τα βαλουν με τον Ολυμπιακό.Και μια φιλιοντουσαν στη λεωφορο και μια κλειδωνονταν στα ασανσερ και μια εβαζαν την κυβερνηση να κυνηγαει τον προεδρο και ν'αναβαλλει αγωνες και μια ετρεχαν ν'αγορασουν κανάλια....
-Και τελικά τι έγινε?
-Πρωτάθλημα ξανα στον πειραια και ο πόντιος ανέκδοτο για να γελάνε οι άλλοι δύο.![]()
2 μπαλάκια απο την Κάραμπαγκ και έχουμε την ευκαιρία την Κυριακή να τελειώσουμε κι άλλον προπονητή απο "διεκδικητή" του τίτλου.
Για να καταλαβω, η Γκαραμπάγκ ειναι απο το Αζερμπαϊτζάν, απο εκει ειναι και η Γκαμπάλα. Αυτοί δηλαδη έχασαν απο χειρότερη της Γκαμπάλα.... απο ομάδα που έφαγε 7 γκολ σε 2 ματς... μάλιστα...
― Bertrand Russell
για τον πουτσο.μονο ο θρυλος δινει βαθμους στην ευρωπη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks