Θα γινει τελικα το παιχνιδι σημερα? ?
3-0 ειναι το ματς, παιξτε το.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θα γινει τελικα το παιχνιδι σημερα? ?
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Mπα, δεν κατεβαίνουν οι κοτούλες.
Xέστες ολκής. Ανθρωπάρια ανάξια αναφοράς. Ομαδούλα της σειράς που δεν αξίζει να ασχοληθείς ούτε 10 δευτερόλεπτα μαζί της.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εδώ δείτε! Ρε γαμώ σ' αυτό το μπουρδέλο για χώρα, δεν υπάρχει κανένας να τους μαζέψει; Μόνο ο Ολυμπιακός σας φταίει ρε γαμιόληδες;
O Σαββίδης βάζει λεφτά και το μόνο που εισπράττει είναι φάπες. Μου θυμίζει κάτι λούληδες συμμαθητές που είχαν λεφτά και κέρναγαν τα αλάνια της τάξης για να τους έχουν από κοντά μπας και τους γνωρίσουν καμιά γκόμενα, αλλά έμεναν πάντα με το πουλί στο χέρι. Ηθικό δίδαγμα, όσα λεφτά κι αν έχεις αν είσαι λούλης και δεν ξέρεις να τα ξοδεύεις σωστά θα παίρνεις πάντα τα παπάρια μου.
Faithful (13-05-16)
voskos_7 (14-05-16)
BrazHlias (13-05-16)
Τους είχε ταράξει στην Amita Motion...
Τους έκανε κάτι σαν τον Ιβαν, όταν παίζει με τους άλλους δυό: Και "τί καταπληκτική ομάδα έχετε" και "δεν αξίζαμε να σας νικήσουμε σήμερα" κλπ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα μάθουμε κάτι για την εγκληματική οργάνωση;
Ονόματα, υποθέσεις για τις οποίες διώκονται και δε συμμαζεύεται;;;
Ο μάνατζερ παίκτη που δεν έχει υπογράψει ακόμα ανανέωση και ο προπονητής ομάδας της επαρχίας, έχουν να καταθέσουν κάτι;;;
Και θα μάθετε κι άλλα και για άλλους...
Άλλη μία αφιέρωση, κυρίως, στους ντροπιασμένους Ολυμπιακούς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (15-05-16), pirateeeeeee (15-05-16), SAF-7- (17-05-16), The Dude (12-09-16)
Καλά, οι επιθετικοί του ΠΑΟΡΚ είναι εντελώς για τον πούτσο. Τόσα πολλά μαζεμένα κριάρια δεν έχω ξαναματαδεί στη ζωή μου, χαχαχαχαχα!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
θα καταρρευσουν σε λιγο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Ιβάν ο λαγός κλόουν, πήρε το γνωστό αλαζονικό μαφιόζικο ύφος και το πέταξε πάλι. Δωστε μου τον άλφα και δε θα απολυθεί κανείς, είπε ο ψηλός. Το οποίο μεταφράζεται και ως εξής. Αν δε μου τον δώσετε το σταθμό, θα απολυθείτε. Περιέχει ή όχι έμμεσο εκβιασμό το μήνυμα; Και με ποιά λογική ΔΕ θα απολυθούν όταν ο ίδιος ΔΕΝ έχει άδεια; Μόνο σε μένα μου φαίνονται γκανγκστερικά όλα αυτά; Κάθονται όλοι σούζα όταν δουν τα παπάρια του κλοουν να κουνιούνται επειδή του εκβιάζει με τις επιχειρήσεις στη Β.Ελλάδα;
There is a Dude in town
giovanni#10 (12-09-16)
Δεν είδα το χθεσινό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά εάν δεν κάνω λάθος, ο Αστέρας έμεινε με 10 παίχτες από το 1ο ημίχρονο και ήταν και 0-2 πίσω στο σκορ. Οι παοκτσήδες γιατί σκούζουν σαν αγάμητες πουτάνες??
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μεγαλη μερα για τον ΠΑΟΚ,
απο οτι ακουσα ηταν η 2η νικη του σε 14 ματς στη Τριπολη.
Αν συνεχισουν ετσι σε 20 χρονια, θα παιρνουν διπλο απο την αεκ,
σε 40 απο τον βαζελο,
και σε 100 ποιος ξερει, ισως γινουν πραγματικοτητα τα ονειρα τους.
Το μόνο τους όνειρο είναι να τρώνε κρεατόβεργα από τον θρυλέοντα και το πραγματοποιούν κάθε χρόνο.
There is a Dude in town
Χ τα όρκ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άτυχη ομάδα αυτός ο Πάοκ γμτ...Όμως δίκαια πήρε τον πολύτιμο βαθμο.
πανε και αυτοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks