καλη μεταγραφη για τις μπουγατσες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν θα το κρυψω. Το σημερινο μου ξενερωμα δεν εχει προηγουμενο στα μεταγραφικα.
Εχω να ξενερωσω τοσο πολυ απο οταν ηρθε ο Ροναλντινιο να περασει ιατρικα απο την Γιουναιτεντ και
τον εκλεψε η Μπαρτσελονα.
Και γω ψιλοξενερωσα ειναι η αληθεια.
Δεν γαμιεται ομως,καλα ειναι,θα μπορουμε να βλεπουμε και κανα ματσακι της μπουγατσας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χαχαχα ψαρούκλες!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παοκ οχι αφου σε λεω
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πόσταρε μια φωτό στο fb ο Μπερμπάτοφ, με ένα κόκκινο περικάρπιο σχολιάζοντας: "Red is a nice colour" και τώρα του την λένε!
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Faithful (02-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-15), The Dude (03-09-15)
welcome to the jungle που έλεγε και μια ψυχή...![]()
There is a Dude in town
panahs7 (03-09-15)
"Ο πατέρας μου έχει γεννηθεί 50 χιλιόμετρα από εδώ, άρα είμαστε σχεδόν αδέρφια" λέει ο Μπερμπάτοφ.
Άντε γυφτάκια, καλορίζικος. Κανονίστε να γίνετε άνθρωποι τώρα και να αφήσετε να παιχτεί και λίγη μπάλα στη ζούγκλα σας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Άρα, εγώ, που θα ξεφώνιζα αν ερχόταν σε εμάς, μπορώ να είμαι άνετος και τώρα:
Δηλαδή, ότι επειδή ήρθε ο αδερφός από τα ξένα, οι γύφτοι, θα δέσουν και τα χαφ και την άμυνα...
Χώρια, που θα παίρνει τα διπλά από τον αμέσως επόμενο και τα τριπλά από τον τρίτο, μέσα στο ρόστερ...
Ειδικά όταν ο επόμενος, είναι η... σημαία, που θα είναι και αναπληρωματικός του...
Στατικά, αν το δει κανείς, είναι μία καταπληκτική κίνηση. Δυναμικά, μέσα στη διάρκεια του χρόνου, μπορεί να αποβεί και καταστροφική, για τα αποδυτήρια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αίλουροι...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μέσα στις πιο κακόγουστες εμφανίσεις που έχω δει. Να παίξουν ντέρμπυ με το βάζελο και να τη φοράνε, κι ο βάζελος να φοράει αυτή τη μπλε που είναι σα τα πλακάκια του μπάνιου. Θα βγει αίμα απ' τα μάτια των θεατών.
τι μαλακια εμφανιση ειναι αυτη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ενα τετοιο μπλουζακι φορουσε ο υδραβλικος που ηρθε να μου φτιαξει μια βρυση. δεν ειχε το σημα του παοκ βεβαια, αλλα ειχε αυτο της sportingbet.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks