Xάσαμε και στο βόλεϊ πριν από λίγο. Τι σκατά έχουμε πάθει?
Μαζί σας είμαι, τους ανασταίνουμε, δεν διαφωνώ. Απλά θεωρώ άστοχη τη σύγκριση γιατί εμείς δεν τους κερδίσαμε, ενώ το κάνανε οι υπόλοιποι. Δεν έχουν καμιά σχέση οι παράγοντες στο μεταξύ μας παιχνίδι με τα υπόλοιπα. Πες μου κάτι άλλο, πες για τη μαλακία που μας δέρνει, ναι θα συμφωνήσω εκεί...
Xάσαμε και στο βόλεϊ πριν από λίγο. Τι σκατά έχουμε πάθει?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εχει μεγαλο δικιο ο ζουπαν (panahs7), αλλα δεν γινεται να μην μπορεις αν οχι να τους ξεκωλιασεις, τουλαχιστον να τους κερδισεις απλα τους ανυπαρκτους. απλα δεν γινεται.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εχω ξενερωσει τη ζωη μου μιλαμε
Αν δε γαμησουμε το βαζελο , δε το θελω το πρωταθλημα ρε!!!! Να το βαλει στο κωλο των μισθοφορων ο χοντρος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δε μπορω ρε συ μιλαμε δε παλευεται αυτο το πραγμα... Η ομαδα ειναι γκει γκει ομαδα του ολυμπιακου ρε!!!! Με ελαχιστες εξαιρεσεις... Και παιχτες που παιζουν μονο ευρωπη μπας παρουν μεταγραφη...
Να πανε να πνιγουνε !!!!
Και γενικα η φιλοσοφια της ομαδας εχει γαμηθει αν εξαιρεσεις το περσινο διπλο στη λεωφορο, χρονια τωρα ΔΕ μπαινουμε στα ντερμπι ως φαβορι.
Που ναι ο ολυμπιακος που θα παιζε μπαλα κ θα γουσταραμε μωρε;;;; Που οποια ομαδα πατουσε καραισκακη ηξερε απο τη σεντρα οτι θα χασει;;
Αϊ σιχτιρ πια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sabar77 (15-02-15)
Οταν φτιαχνεις ομαδα μισθοφορων Μαργαριτα μου,αυτα παθαινεις.
Το σχεδιο ειναι αγοραζω φτηνα και μολις βγουν τους πουλαω,τι δεσιμο να περιμενουμε απο τους παικτες με την ομαδα,αφου ολοι παιζουν με νοοτροπια περαστικου...
Μετα μας φταιει ο Μιτσελ ο Περειρα ο Ζαρντιμ,ολοι οι αλλοι,εκτος απο τον φουσκα που βγαινει λεει δυο παχιες κουβεντες στα χαπατα,χειροκροτανε τα υπαλληλακια ακολουθουν τα ερμα τα ζωντανα και ολα καλα.
Και το γηπεδο ολο και θα αδειαζει και θα αναρωτιεται ο κυρ Σαββας τι φταιει...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (15-02-15)
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχουμε πιάσει το ταβάνι μας, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο και απλά δεν το αποδεχόμαστε. Φυσικά ούτε κι εμένα μου αρέσει και θα ήθελα πολλά να ζήσω με τον Ολυμπιακό. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά όμως σε όλους τους τομείς, όχι μόνο του αθλητισμού, αυτό είναι το ταβάνι μας, σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο και δεν θέλουν. "Γιατί;" θα είναι η πρώτη ερώτηση με την οποία θα ξεκινούσα σε τέτοια συζήτηση, όσους περισσότερους "πελάτες" έχει ευχαριστημένους, τόσο μεγαλύτερα κέρδη, αναγνώριση και "δύναμη" θα αποκτήσει, γιατί συμβιβάζεται;
4-0 σημερα.τι βεντουζα ηταν αυτη;μαλλον θα φταιει το κρατοςτων αθηνων.
τελειωσαν αυτοι οριστικα.εμεινε μονο ο ζελας.την αλλη κυριακη θα τελειωσει και αυτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γιατι μια χαρα ικανοποιημενος ειναι και ο χοντρος με τους πελατες που εχει και οι συγκεκριμενοι πελατες με τον χοντρο.
Και γιατι βολευει μια χαρα η "δος ημιν σημερον" τακτικη.Δεν ειμαστε τωρα για δυσκολα.
Το ταβανι μας,τουλαχιστον απο πλευρας επιτυχιων,καπου εκει κοντα ειναι,συμφωνω,ωστοσο οσο η ομαδα γεμιζει μισθοφορους που πανε κι ερχονται τοσο θα βλεπουμε ολο και λιγοτερο απ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που αγαπησαμε.
Δεν ειναι μονο οι τιτλοι το θεμα,ο Ολυμπιακος τα περισσοτερα εισιτηρια στην ιστορια του τα χει κοψει σε χρονια που δεν βγηκε ουτε Ευρωπη και τερματισε 6ος-7ος.Πηγαινες στο γηπεδο ομως και εφευγες γεματος.Γιατι ειχε δεσιμο τρελλο η ομαδα με τον λαο της,εν αντιθεσει με τις ομαδες των τελευταιων χρονων που καθε χρονο αλλαζει καμμια 20αρια παικτες...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
H oμάδα χρειάζεται τέτοιους μισθοφόρους αν είναι να πάει καλά στην Ευρώπη. Με Έλληνες έχουμε ταβάνι τους ομίλους του Τ.Λ. Απ' την άλλη, χωρίς Έλληνες δεν κερδίζεις τα ντέρμπι. Εμείς οι οπαδοί πρέπει να το αποδεχτούμε οτι ή ντέρμπι θα κερδίζουμε ή θα πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη. Η διοίκηση νομίζω έχει θέσει ξεκάθαρα στόχο το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη για να πουλήσει παίκτες, χωρίς να τη νοιάζει το κάθε ντέρμπι. Προσωπικά γράφω στ' αρχίδια μου την Ευρώπη, απ' τη στιγμή που αποκλείεται να κάνουμε καλύτερη πορεία απ' την περσινή με τον Μίτσελ.
χεχε κωλο-Παοκια πιειτε τον τωρα.........
Αυτό εννοούσε ο Αναστασιάδης 4-4-2
Rena (16-02-15)
Σταθη εχουν υπαρξει ξενοι που επαιζαν και στα ντερμπι... Το θεμα εδω ειναι οτι υπαρχει ενας (;) μανατζερ κ δε ξερω ποιος αλλος που φερνουν ο,τι σαπακι εχουν & επισης παρεχουν ασυλια στους μισθοφορους να κανουν αυτα που κανουν.
Η περιπτωση αφελαι ειναι αποτ ις πιο χαρακτηριστικες.
Τη στιγμη που η διοικηση επιλεγει να τα χει καλα μ αυτη τη πλευρα κ οχι να στηριξει τον χ προπονητη, δε προκειται να αλλαξει κατι.
Μονο τριμπουρδελα ομαδες λειτουργουν ετσι. Κι εχουμε γινει τετοια.
Η εθνικοτητα του παιχτη δεν ειναι το θεμα ή δεν ειναι το κυριοτερο θεμα.
giovanni#10 (16-02-15)
Τι παίκτες ήταν αυτοί οι ξένοι όμως. Δεν ήταν Ντοσεβίδες, Ντολμάδες, Αφελάιδες, Σαντάνηδες κλπ. Ήταν Τζόλε, Γκαλέτι, Μιραλάς, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ριβάλντο, Ντάρκο, Ορμπάιθ κλπ. Ακόμη κι οι Έλληνες ήταν μεγάλης αξίας. Έχουμε τώρα Τοροσίδη, Αβραάμ, Μανωλά; Ειδικά οι 2 πρώτοι ήταν κι αρχηγοί της ομάδας και παίκτες ηγέτες. Τώρα να περιμένεις απ' τον Αυλωνίτη να έχει τέτοιο ρόλο; Ένας Μανιάτης μας έμεινε και κάποιοι, ελάχιστοι ξένοι που τιμάνε το ψωμί τους και με το παραπάνω.
vasilis-thrylos7 (16-02-15)
Κοίτα ποιούς δεν νικήσαμε, γαμώ τα πρέκια τους...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (16-02-15)
Να δεις που αυτοί, στο τέλος, θα έχουν φάει περισσότερα και από την Νίκη Βόλου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (16-02-15)
Bookmarks