xasane πεναλτυ οι μαλακες;
ε αμα χασανε και πεναλτι ειναι για τον πουτσο μετα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
xasane πεναλτυ οι μαλακες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ναι σταθη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
A γαμήσου μωρή Καλλονή.
Φτου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αραγε η ανατροπή με 10 πόσο να έδινε στους μπούκηδες;
There is a Dude in town
Xαχαχα, κέρδισαν την Καλλονή και κάνουν λες και κατέκτησαν διηπειρωτικό, τσάμπιονς λιγκ και διαγαλαξιακό μαζί
Και για πια αρχίδια και μαγκιές μιλάνε οι μυξοπαρθένες? Αυτοί ήθελαν να πάρουν την ομάδα και να φύγουν. Έτσι κάνουν ο αρχιδάτοι?
![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-01-15), kwtsios (15-01-15)
παιδια τοσο κακη ηταν η διαιτησια;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν ξέρω, δεν είδα τον αγώνα. Αλλά το "παίρνω την ομάδα και φεύγω" επειδή ο διαιτητής απέβαλε απολύτως δικαιολογημένα έναν παίχτη μου (τον έβρισε κατάμουτρα), δεν είναι πρακτική σοβαρής ομάδας. Ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα δε γίνονται αυτά παιδιά, όχι στην σουπερλίγκα και μάλιστα από επίδοξους πρωταθλητές (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (15-01-15)
Άραγε τι προβλέπει ο κανονισμός για τέτοιους τσαμπουκάδες με απειλές αποχώρησης; Αν δε θέλουν να συνεχίσουν τα γυφτάκια να τους βοηθήσουμε εμείς...
O ΠΑΟΚ ήθελε τον Ταλ Μπεν Χαΐμ και μάλιστα κάποια στιγμή έδειχνε να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του, αφού ο Ιβάν Σαββίδης ήταν διατεθειμένος να πληρώσει την ρήτρα των 2,2 εκ. ευρώ.
Ωστόσο, στην πορεία προέκυψαν εμπόδια που περιέπλεξαν την κατάσταση. Ποια ήταν αυτά;
-Οι διάφοροι, βετεράνοι και ατζέντηδες, που εμφανίζονταν ως εκπρόσωποι του παίκτη
-Το κυριότερο, η διάθεση της διοίκησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ να μην φύγει κανείς παίκτης από την ομάδα το Γενάρη.
Χειρότεροι και από εμάς είναι τούτοι στις μεταγραφές. Είχε ρήτρα ο παίκτης και ο κουβαρντάς Σαββίδης θα την πλήρωνε, αλλά δεν ήθελε να πληγώσει τον πρόεδρο της Μακάμπι... Πιο πολύ σανό κι από εμάς...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
voskos_7 (19-01-15)
σιγα μη φυγουν εχουν το συνδρομο στοκχολμης αυτοι γουσταρουν τον βιαστη τους.![]()
—John Lennon
σημερα παιζουν εντος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι. Και έχουν κανονίσει φιέστα ατιτλοσύνης...![]()
Διώχνουν το Τζαβέλλα λέει... Τι έγινε τελικά δε του βγήκανε τα "γούστα" που έλεγε;
Είναι που ο Αναστασιάδης δεν μιλάει για διαιτησίες.
Όσο ήταν στην κορυφή δεν μίλαγε,τώρα που ήρθε από κάτω έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό.
Πάρε την ομάδα και φύγε αν μπορείς. Αλλά που ; Μιλάμε για κότες..
Το παιχνιδι μαζί τους στις 8 Φλεβάρη{Ημέρα της Τραγωδίας για την Θύρα 7} θα είναι δύσκολο για πολλούς λόγους.
Καλό θα είναι η διοίκηση να φροντίσει η ομάδα να είναι προστατευμένη για να μην έχουμε τα περσινά.
ας φυγουνε....ζμπουτσα μας
—John Lennon
Bookmarks