voskos_7 (10-11-13)
voskos_7 (10-11-13)
Εξακολουθω να θεωρω παντως οτι ο στεφενς δν ειναι κακος προπονητης. Απλα βρισκεται λιγο καιρπ στην ομαδα κι εχει κατι αμπαλους παιχτες.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Paneas (10-11-13)
απο φανη
Αφού πας και κάνεις προπόνηση στα Σπάτα, πώς περιμένεις να παίξεις σαν ομάδα Α' Εθνικής;
Οι παίχτες του ΠΑΟΚ επιτίθενται κατά κύματα με την όπισθεν
Ντάξει, για να τα λέμε όλα,είμαστε και τυχεροί. Αν δεν ήταν τραυματίας ο Ροναλντίνιο θα μιλούσαμε για άλλο αγώνα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (10-11-13)
Οριστε και ο βραζιλιανικος καφες της παρηγοριας.
![]()
Ωρα για:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
το κρατος της αθηνας φταιει μαλαματινες ...
Με Τζιόλη δε γάμησε κανείς.
Ο Στέβενς, δεν είναι κακός προπονητής, είναι ελεεινός προπονητής...
Μία ομάδα η οποία απειλεί αποκλειστικά με στημένες φάσεις στην Ελλάδα, είναι για κλάμματα, από μόνη της: Πόσω μάλλον, όταν αυτή πηγαίνει για πρωτάθλημα... (Δεν θέλω γέλια)
Δεν με νοιάζει τι έκανε στη Σάλκε το 1997: Και ο Μπιγκόν είχε πάρει Καμπιονάτο και ΟΥΕΦΑ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλα ρε ζμπαουγκαρα,θες να κανεις ταχα μου ομαδα και περνεις τους μισους λουζερ του παναθηναικου?μα εχετε χαζεψει απο τις μπουγατσες?
Cobain_7 (10-11-13)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΑΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
οσο για τη συγκριση στοχ-βαις, σημερα ο στοχ δεν ηταν καλος αλλα τουλαχιστον ακουμπησε μπαλα 2 φορες. ο βαις που ηταν;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (10-11-13)
τι ελεγε ο τυπος;
που ειναι ο σαβιολα; στον κωλο σου μαλακα. που ειναι ο καμπελ; στον κωλο σου μαλακα. θα τα πουμε τη δευτερα ειπες; θα εισαι εκει παπαρι ή ακομα κλεισμενος στην τουαλετα εισαι; βγες ρε μαλακα, τελειωσε το παιχνιδι, δεν εχει αλλο θριλερ, οτι πηδηξαμε, πηδηξαμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (10-11-13)
Παίδες, νομίζω βρήκαμε τον τίτλο που ψάχναμε για τη δικέφαλη κοτούλα του βορρά:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπουγάτσα με σπέρμα κέρασμα, ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΟΓΚΑΡΑ!!!
To κράτος των Αθηνών φταίει για την τεσσάρα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
To οτι δε φτιακτηκε μετρο στη θεσσαλονικη φταιει για την ηττα.Γι αυτο εμεις πηγαινουμε τρενο και αυτοι με πατινι.
μπαογκαρα, ειμαι χαλια,
εχω πιει σπερματα γαυρων δυο μπουκαλια.
Για κάτι τέτοια είσαστε, ταμάμ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (10-11-13), dtakis80 (10-11-13), Rena (10-11-13), VALVERDES_7 (10-11-13)
Bookmarks