sadi (01-09-13)
Καλά όταν θα βαρεθεί και θα τους αρχίσει το "ψυχάκιας-style" και τα κάνει πουτάνα, ελάτε να μου ξαναπείτε γιατί δεν τον πήραμε εμείς...
ΥΓ. Η Φενέρ γιατί τον άφησε;
sadi (01-09-13)
Με όταν και άμα δεν κάνεις δουλειά αδερφέ. Παιχτικά πάντως είναι μια ομάδα μόνος του. Τεχνικά δε, είναι 2 επίπεδα πάνω απο οτιδήποτε έχουμε εμείς.
Γιατί πέρσυ είχε προβλήματα στην Φενέρ, τσακώθηκε με προπονητές, δεν ακολοθούσε τους εσωτερικούς κανονισμούς κλπ. Καπάκι ενας νέος νόμος στο τουρκικό πρωτάθλημα λέει πως απαγορεύεται μια ομάδα να έχει πάνω απο 10 μη Τούρκους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.. οπότε τσουπ, να'τος.ΥΓ. Η Φενέρ γιατί τον άφησε;
Οτι έφυγε έτσι απο την Φενέρ δε μου λέει τίποτα. Ολόκληρος Κράσιτς ήρθε και έφυγε δανεικός για Μπαστιά μέσα σε 1 χρόνο.
Νόμιζα ότι αυτός ο Στέφενς είναι καλός προπονητής. Τελικά αποδείχθηκε πολύ λίγος, καθότι η διαχείριση του παιχνιδιού με τη Σάλκε - μετά το 1:1 και την αποβολή του Τζόουνς - ήταν συνοικιακού επιπέδου: ήτοι γιούργια και σας φάγαμε. Ε, ρούφηξε 2 και ησύχασε. Και μάλιστα στο κρισιμότερο παιχνίδι της ιστορίας του δικεφάλου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ποσα παιχνιδια εχετε δει το στοχ με τα ματια σας και ποσα τον βαϊς? εννοω οχι απο αυτα που λεει ο ενας και ο αλλος.
επαιξε τρια ματς ο στοχ και βγηκε καλυτερος του βαις, ο οποιος εχει παιξει εναμισι παιχνιδι? καλα το να τους παρουμε και τους δυο ειναι και αυτο μια επιλογη, μπορουμε να παρουμε οποιον εχει δυο ποδια και δηλωνει ποδοσφαιριστης, ετσι θα ειμαστε σιγουροι πως εχουμε τους καλυτερους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (02-09-13)
Μπορεί, όπως μπορεί να τα πάρει μια μέρα με τον άνιωθο τον Ολλανδό και να πιαστούν βρακί με βρακί. Ο τύπος είναι ωρολογιακή βόμβα. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι είναι και καλός παίκτης. Και σε σύλλογο σοβαρό που του τραβάει τα γκέμια, μπορεί να κάνει καλά κόλπα. Στον μπάουγκς με αυτή τη νοοτροπία, με αυτά τα μυαλά και αυτά τα κόμπλεξ, ο τύπος δεν.
Ο Βάις είναι άλλης κοψιάς παίκτης. Πιο άλογο, πιο όρθιο κορμί. Και πιο γρήγορος. Απλώς δεν έχει βρει ρυθμό. Από τους δύο προτιμώ τον δικό μας.
There is a Dude in town
Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο λίγο παραπάνω απ΄ότι με τον Ολύμπιακό τους γνώριζε και τους 2 πολύ πριν έρθουν στην Ελλάδα. Ξέρουμε πάνω - κάτω τι επιπέδου είναι. Στην περίπτωση του Στοχ βλέπουμε τι μπορεί να προσφέρει και στο γήπεδο. Παίχτης που κάθε φορά που σουτάρει η μπάλλα γράφει είναι.
Δανεικός με οψιόν αγοράς 3.5 εκ. είναι πάρα πολύ καλή μεταγραφή ΚΑΙ ελάχιστου κινδύνου. ΑΝ δε σου κάνει τον πακετάρεις και τον γυρνάς πίσω. Τέτοιες μεταγραφές έπρεπε να κοιτάμε να κάνουμε κι εμείς, αλλιώς φορτώνεσαι παλτά και άντε να τα διώξεις.
Και ναι, εφόσον ψάχναμε 2 εξτρέμ τι πιο λογικό απο το να ρωτήσουμε για τον έταιρο εξτρέμ της εθνικής Σλοβακίας που ήταν προς πώληση και θα ερχόταν δανεικός και με οψιόν και όχι τον Κάμπελ που παίζει εξτρέμ απο σπόντα (ενώ είναι φορ) και που θα είναι δανεικός κι αγύριστος (άσχετα με την ποιότητα του).
δεν ηταν επιχειρημα, ερωτηση ηταν, αν εχεις προσωπικη γνωμη για τον παιχτη και τον εχεις δει και σε αλλα παιχνιδια εκτος των τριων που εχει παιξει με τον παοκ απολυτα σεβαστο το να τον θεωρεις καλυτερο.αν ομως κρινει καποιος απο το τι εχουν δειξει μεχρι στιγμης στην ελλαδα δεν ειναι λιγο νωρις για να πουμε ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος?
ναι, περιοδο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φυσικά και είναι νωρίς, δεν περιμένω να τους κρίνω απο την μέχρι τώρα ολιγόμηνη παρουσία τους στον ΟΣΦΠ και τον παοκ και τα 2 ή 3 ή 4 επίσημα παιχνίδια που έχουν παίξει.
Τους κρίνω όμως από το όνομα που έχουν δημιουργήσει ήδη γύρω από τον εαυτό τους. Ο ένας παίζοντας βασικός σε Ρέιντζερς και Εσπανιόλ και βγαίνοντας 4 φορές στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής του goal.com για τη Serie A παίζοντας στην τρισάθλια Πεσκάρα και 'μπαίνοντας' στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Ίντερ απο το χειμώνα. Και τον άλλο κάνοντας μεταγραφή 5,5 + 1,5 εκ. σε ηλικία 21 χρονών απο την Τσέλσι στην Φενέρ και παίζοντας αρκετά παιχνίδια εκεί όντας μάλιστα ο ίσως καλύτερος παίχτης της τη σεζόν 11-12 και ταυτόχρονα βασικός μέχρι πέρσι στην εθνική του.
Εξάλλου αγαπητέ δεν ισχυρίστηκα πως είναι καλύτερος ο Στοχ του Βάις, απλά παραδέχθηκα το οφθαλμοφανές. Δηλαδή α) πως τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα είναι παιχταράς και β) πως το deal που έκανε ο μπαοκ είναι πάρα πολύ καλό (όπως και η αρπαγή του Βάις απο μέρους μας άλλωστε)
Τελικα πηρε Τζαβελλα ο Παοκ για 4 χρονια.Αυτη η Μονακο μου θυμιζει πολυ Ολυμπιακο,τους εχει ξεπουλησει ολους..![]()
ο στοχ καλό παικτάκι δείχνει, παίρνει την μπαογκάρα στις πλάτες του
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν τα λένε, δεν τα γράφουνε και αναγκάζεται να τα λέει αυτός.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
panahs7 (04-09-13)
Αφρικανός χωρίς αυτοπεποιθηση είναι τζατζίκι χωρίς γιαούρτι... Βέβαια αυτουνού, πρέπει να του λέμε χρόνια πολλά, κάθε πρωταπριλιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βρε τον τύπο τον Κουμαλό, τί αμόλησε πάλι. Ισως φταίει που τον άφησαν λιγάκι παραπάνω στο φούρνο και άρπαξε, δεν εξηγείται αλλιώς. Καημένε μου, είναι άγριος κόσμος εκεί έξω, θα σε φάνε οι κακοί, μην πας ξεβράκωτος στη θάλασσα με τα ηλεκτροφόρα χέλια... τίποτα αυτός.
There is a Dude in town
Bookmarks