ε και τι να κανω? να μη δω και εγω την ομαδα μου στο γηπεδο? απλα θα υποστιριζω τον φιλοξενουμενο οκ, το σωστο θα ηταν να επιτρεπονται οπαδοι και των δυο ομαδων στο γηπεδο αλλα δυστυχως απαγορευεται λογω επεισοδιων, απο τη στιγμη που δεν γινεται αυτο, ε ας παμε εστω καποιοι (η καποιος) μεμονωμενα χωρις να εκδηλωνομαστε
Εξαρτάται η τιμή από τη θύρα. Στο πέταλο απέναντι από την 7 μπορεί να έχει 25 κ 30 ευρώ,αλλά στις κεντρικές 10 με 18 θα ξεφύγουν λίγο.
Στο πεταλο απεναντι απο την 7, μπορει να βγουν και με 20αρικο εισητηρια.
Η Ξάνθη αποσύρεται από την σούπερ λίγκα 2....μην ρωτήσετε γιατί το λέω στο θέμα του παοκ....😄
Κλασικη περιπτωση παραρτηματος του μπαοκ.Εγινε Πλατανιας κι η Ξανθη...
Πουτσα οι μπουγατσες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τελευταία φάση, έκοψε πέναλτι στο Λεβαδειακό, αλλά αναγκάστηκε, δίνοντας την παράβαση απ' έξω, να αποβάλλει τον Ζίφκοβιτς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (09-10-22)
Παόκια, ο Πινέιρο όχι μόνο σφύριξε στο Πόρτο-Μπενφίκα αλλά έβγαλε και κόκκινη κάρτα σε παίχτη του Κονσεϊσάο. Γρήγορα νέα επιστολή στον Μπαλτάκο για να στείλει βίντεο και επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ του πλανήτη Άρη.
Έχει πάρει κανείς χαμπάρι πως λογικά πρέπει να διαλυθεί και να αποπεμφθούν όλοι στο Δ.Σ. λόγω κατηγορίας του σαββιδάκου για κακούργημα και μη απομάκρυνσής του απο το Δ.Σ. ενώ ήταν γνωστό.
Έτσι είπα να το αναφέρω.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έχει δρόμο η υπόθεση. Δεν αποδεικνύονται όλα τόσο απλά και η απαγγελία κατηγορίας, ειδικά για ηθική αυτουργία, δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει και ενοχή.
chainsaw (21-11-22)
Μπορεί - δεν ψάχνω τους κανονισμούς τόσο διεξοδικά.
Για εμένα πάγια θέση είναι ότι τέτοιες υποθέσεις σπάνια οδηγούν σε καταδίκες επωνύμων προσώπων και καλό είναι να μην παίρνουμε μέρος, ακριβώς επειδή δεν γνωρίζουμε πώς ξεκίνησαν και πού θα καταλήξουν.
Δεν είχα αυτή την στάση επειδή ήταν κατηγορούμενος ο Μαρινάκης κάποτε.
Σύμφωνα με τον παπάρα τον μαλισοβα που είναι φουλ φιλοπαοκτζης ο φασιστακος υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που δεν το γλυτώνουν άσχετα από τα πρόσωπα. Αυτός έλεγε πως θα πρέπει ο γ.γ. αθλητισμού να διαλύσει το δ.σ. και μετά το λογικό θα ήταν να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα και να τρώει κας ξανά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τα λέμε τότε. Όταν. Για αυτό το κομμάτι.
Για την ουσία της υπόθεσης, θα τα πούμε αργότερα, όταν δημοσιευτούν και τα στοιχεία.
Η Μαρθα Βουρτση τη Ρουμανιας δηλωσε οτι κ αυτος εχει πεσει θυμα ρατσισμου
Δεν μπορει να βρεθει ενας χριστιανος να τονε παει κλωτσηδον μεχρι το Βουκουρεστι? κουρασε , μου θυμιζει εκεινη την Ρουλα με το ΛΑζοπουλο απο τα παλια
εχει φυγει απ τη σφαιρα του "δημιουργω κλιμα"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks