για όσους δεν το διαβάσετε στο οφτοπικ: το τάγμα αζόφ ξεκίνησε από τους οργανωμένους οπαδούς της Μέταλιστ
για όσους δεν το διαβάσετε στο οφτοπικ: το τάγμα αζόφ ξεκίνησε από τους οργανωμένους οπαδούς της Μέταλιστ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Εμένα, πάντως, αυτό που στείλανε για δείγμα μιά χαρά Παοκτσής μου φάνηκε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η κωλάθρα της Μπαοκάρας δεν έχει όρια φέτος. Με 12 παίκτες έχει μείνει η Μαρσέιγ, οι 2 τερματοφύλακες κι έρχεται χωρίς κόσμο και προπονητή. Να δούμε και πως θα διαχειριστούν τα ορκ ενδεχόμενο αποκλεισμό, τους έχω ικανούς να μπούνε μέσα.
Πολλη συζήτηση για το τίποτα πιστεύω για τις απουσιες της Μαρσειγ.
john syggel (12-04-22)
Πρόκριση μπαουγκ στο 4.5, παίχτε τα ρέστα σας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θέλω να περάσει ο παοκ. Θα σπρώξει κι εμάς για να κάνουμε μια πορεία έστω και στο κόνφερενς τα επόμενα χρόνια.
Πιο πολυ προπαγανδα ειναι εδω που τα λεμε η σημασια της πορειας του Παοκ, αλλα οκ θα βοηθησει. Δεν εχει φερει και πολλους περισσοτερους βαθμους απο οσους εφερε ο Ολυμπιακος τις χρονιες που εφτασε στους 16, μιας και δεν υπηρχε εως τωρα μπονους προκρισεων στο κονφερενς. Ουτε ειναι η πρωτη φορα που παλευουμε για την 15η θεση ως Ελλαδα.
Oberon (13-04-22)
drizzt (13-04-22)
estai (13-04-22)
Το ξερετε ότι μπορειτε να αλλαξετε σταθμο στο ραδιο,ε?Ακομα και να το κλεισετε εντελως!!Σοκ?
Εκτός από ερα σπορ και τα οπαδικά της Σαλονίκης, δεν μπορώ να ακούσω κάτι άλλο γιατί είμαι συνέχεια στο αυτοκίνητο.
Έχει και την πλάκα του κι επειδή το ναρκωτικό μου είναι το ποδόσφαιρο δεν έχω άλλη επιλογή. Σε λίγο καιρό θα σας μιλάω για τα λιοντάρια του παοκ και του Λουτσέσκου.![]()
john syggel (13-04-22)
Bookmarks