να ζήσει το στοίχημα
Για μένα ήρθε ισοπαλία.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
να ζήσει το στοίχημα
Gtakis (19-10-21)
Τι έγινε ρε, βλέπω κόκκινη η Κοπεγχάγη μόλις στο 10'.Τι παίχτηκε, είδε κανείς;
Χέρι του τερματοφύλακα έξω από τη περιοχή
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panahs7 (21-10-21)
Σε ματς που θα έπαιζαν για πρωτιά να τους φθείρει λίγο για την Κυριακή, τους κάθεται κόκκινη του αντιπάλου από την αρχή του ματς και το καθαρίζουν απ' το 35'. Τώρα θα κάνουν διαχείριση δυνάμεων τα νόπανα, τι κωλάρα έχουν. Αντιθέτως εμείς βλέπω να φτύνουμε αιματάκι, να έχουμε και τίποτα απώλειες, να κατεβαίνουν εξωγήινοι.
Oberon (21-10-21)
Τεράστια ευκαιρία για φλόκο και 2-2 της Κοπεγχάγης.
Δανέζικο τρομπόνι.
Μέσα στη βδομάδα τα ορκ πόσταραν μέχρι και νίκες στο εφηβικό πινγκ πονγκ, σήμερα είναι απλά κυριακή και το πουτσίκι στο μπάσκετ ανδρών δεν έχει καμία αξία.
chainsaw (14-11-21)
Δεν πολυβλέπω την αγωνιστική δράση του ματς. Προσέχω τους... διαιτητές![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (14-11-21), john syggel (14-11-21)
Ακούγοντας τον σαμπρακο μετά το ματς έχω την αίσθηση ότι έκανε μεγάλη εμφάνιση ο μπαουγκ.
ακομα μια μεγαλη ευρωπαικη βραδια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 193.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη.
Και θα κλεισουνε και 1 αγωνιστικη τη θυρα 4 απο μονοι τους επειδης ειναι ηθικοι και δικαιοι.Με τη Λινκολν στο Κονφερενς.
Χάδι, αλλά ποιος ασχολείται με αυτούς πλέον; Τέλος για φέτος.
Εξοντωτική ποινή! Να παραιτηθούν οι βουλευτές ΝΔ της Μακεδονίας για να την ανατρέψουν!
Γούμενε θεέ πάρε την ΠΑΕ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Είδες τώρα, που δε βιάστηκες;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά βέβαια δε φαντάζομαι να ήταν κανείς μας που περίμενε ο φετινός ΠΑΟΚ να διεκδικήσει και τίποτα εκτός του πουλου που παίρνει πάντα.
Bookmarks