Χαχαχαχα η καλύτερη παράγκα ever!! Έχουμε κάνει καινούριο συκώτι με τους κλόουν.
Χαχαχαχα η καλύτερη παράγκα ever!! Έχουμε κάνει καινούριο συκώτι με τους κλόουν.
Μόλις είδα τις φάσεις στο MEGA. Για να μη γινόμαστε σαν τους άλλους, πέναλτι είναι καθαρό. Το θέμα είναι ότι απ' τον πάγκο τους εμποδίζουν τον Μπέρτο να μπει, η ΑΕΛ παίζει με παίκτη λιγότερο και μάλιστα στη συγκεκριμένη θέση (δεξί μπακ) που έγινε η φάση. Άρα υπάρχει 100% αλλοίωση αποτελέσματος, με τον απαράδεκτο κόρακα να το επιτρέπει αυτό.
drizzt (03-01-21)
Παρόλα αυτά άφησαν δύο ποντάκια στον κάμπο και είναι πίσω από τον Αρούλη ακόμα και με παιχνίδι περισσότερο. Αυτοί βέβαια διαμαρτύρονται ότι σφαγιάστηκαν με τον Άρη και θα έπρεπε να είναι νικητές στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κλπ. κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μαθαίνω πήραν επιθετικάρα ως δανεικό χωρίς οψιόν. Ο νέος Τόργκελε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (05-01-21)
drizzt (07-01-21)
Σήμερα οι μπουγατσομάχοι άραξαν καναπέ να δουν τον δυνάστη περιμένοντας γκέλα. Πέφτει πολύ κλάμα τώρα. Ηδονική κατάσταση. Στέλνω πολλά φιλιά στις Πρέσπες.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
captain-cook (07-01-21), drizzt (07-01-21), Faithful (07-01-21)
Είσαι μπαοκ αφού.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τά σφάξανε τα παλικάρια μας;
Το πάλεψε ο επόπτης να ακυρώσει το 3ο γκολ του Ατρομήτου που ήταν 1 μέτρο καθαρά καλυπτόμενος, αλλά ξέχασε ότι έχει VAR και τέτοιο γκολ δεν το ακυρώνει ούτε ο Ιβάν.
«Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς χάσαμε και το πέναλτι, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε ακόμα αρκετές ευκαιρίες για να έχουμε προβάδισμα 3-0 στο ημίχρονο.»
Παμπλιτο της Λαουρας Γκαρσια
drizzt (07-01-21)
Έχω απορία πόσο θα κρατήσει η ασυλία ο του Πάμπλο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Τι λέτε εσείς! Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ρε! Απλώς, δεν τον μετράνε (και) αυτόν τον αγώνα.
Για μένα ο παοκ κέρδισε.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Όταν ποντάρεις σε φανταστικούς εχθρούς, τέτοια μασκαραλίκια είναι αναμενόμενα...
Η φάπα στα προκριματικά δε τους έβαλε σε υποψίες, τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, έτσι κι αλλιώς από το open τα μαθαίνουν, άρα τί χαμπάρι να πάρουν....
Είναι όμως και αυτό, που δε μπορούν να περάσουν τον Άρη και δε βρίσκεται ένας χριστιανός, ένας μουσουλμάνος, ή έστω βουδιστής, να τους δώσει μία λογικοφανή εξήγηση...
Βλέπουν και τον Φερέιρα, να έχει πάει με το 1/10 του συμβολαίου του στον Ατρόμητο της Βραζιλίας και να τον οδηγεί στον τελικό του Λιμπερταδόρες και ζουρλοποιούνται έτει περισσότερο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
παντα φταει καποιος αλλος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks