Τεραστια ομαδα ο παοκ, κοντρα σε θεους και δαιμονες κραταει το αηττητο, εδω και 40(;) παιχνιδια...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ειλικρινά τους θέλω παρθένες όταν θα έρθουν... κάτω από τρια δε θα τελειώσει...
There is a Dude in town
giovanni#10 (07-10-19)
Παντως κατι τους κανουν εκει στην ξανθη, μετα τον αντζα που οντας βασικος σε Ολυμπιακο και εθνικη εκοψε τη μπαλα, κανει το ιδιο και ο πιτσιρικας την στιγμη που κανει ενα μεγαλο βημα στην καριερα του.Τα λόγια και τα όνειρα του Δημήτρη Μελιόπουλου
........
Αδύνατο να τον κατανοήσουν
Το παλληκαράκι είναι φανερό ότι το λέει η ψυχή του. Δεν είναι πρόβλημα ο Μελιόπουλος. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τον οδήγησαν στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 19 του γιατί χωρίς να σεβαστούν καθόλου την γνώμη του τον χρησιμοποίησαν με το χειρότερο τρόπο. Πιθανότατα για να κάνουν μια μπίζνα που καμία σχέση δεν είχε με το ίδιο το παιδί και την καριέρα του. Μοιάζει σαν να τον πούλησαν γιατί η Ξάνθη έπρεπε να δικαιολογήσει 800 χιλιάρικα που μπήκαν στο ταμείο της, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί όντως η τιμή του να ήταν αυτή β μπορεί να ήταν και μεγαλύτερη.
Θέλουν να τον βγάλουν τρελό το Μελιόπουλο γιατί προτρέπει τα παιδιά να μην ασχοληθούν με αυτό το ποδόσφαιρο και να ψάξουν την ευτυχία τους αλλού. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο Μελιόπουλος δεν μιλάει για το σπορ αλλά για την κατάντια του στην Ελλάδα. Η προτροπή μου είναι να πει κι άλλα. Να πει ό,τι συνέβη, ό,τι του έκαναν, ό,τι τον πείραξε τόσο ώστε να οδηγηθεί σε μια απόφαση τόσο σπάνια, ώστε είναι αδύνατο να την κατανοήσουν όσοι δεν καταλαβαίνουν πως ο άνθρωπος πρέπει να είναι πάντα σημαντικότερος από τον ποδοσφαιριστή και ότι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον υποχρεώνεις να γίνεται κομμάτι μιας συναλλαγής που δεν τον αφορά.
Ο Μελιόπουλος είναι η απόδειξη πως η αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή. Αν την έχεις την υπερασπίζεσαι με κάθε κόστοςβ¦
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πανηγυρίζουν επειδή κέρδισαν τον Βόλο των... 6 δανεικών - που φυσικά δεν έπαιξαν εναντίον της ομάδας τους.
Ζήτω η εξυγίανση!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (27-10-19)
chainsaw (27-10-19)
Καλά που έβγαινε ο Ιβάν και φώναζε για τους δανεικούς του Ολυμπιακού.
Μπουγατσοπροβατα.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (27-10-19)
Και το πεναλτι ανυπαρκτο, μην ξεσυνηθισουμε.
BrazHlias (28-10-19)
Τι λέει τελείωσε ο αγώνας στην τούμπα ή ακόμα παίζουν;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (04-11-19)
Καπου το var ελεγχει εξονυχιστικα ολες τις φασεις και ενημερωνει τον διαιτητη. Για πεναλντι, για καρτες κ.α
Καπου αλλου το συμβουλευονται μονο οταν σκοραρει ο Ολυμπιακος, ωστε να βρουν τροπο να ακυρωσουν το γκολ...
flessanto (04-11-19)
παλι στο 90 ρε πουστη μου δεν εχασαν;;;;;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παρεμπιπτόντως οι μαλακες, 3 ντέρμπι μέχρι τώρα έχουν τρία 2-2
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα δυο ισοφαρισαν στο 100'...
drizzt (06-11-19)
Bookmarks