Στο μεταξυ εκτός απο "Μπαοκ", εχουν γραψει και "Τζενη?"
Σαν την Παναγιωτα ενα πραγμα;
flessanto (23-08-19)
μεγαλοι μαλακες με το γκραφιτι.δεν πρεπει να υπαρχουν πουθενα τοσο μαλακες και ξεφτιλες οπαδοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (23-08-19)
Τυχερός ήταν ο ΠΑΟΚ που "έπεσε ηρωικά" στο Άμστερνταμ, γιατί θα τον γλένταγε ο Σάββας ο Γκέντζογλου και δεν λέει...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (22-08-19), flessanto (23-08-19), Nikolaos_Kokkinos (22-08-19), thelastbaron (22-08-19), ttg_red (22-08-19)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ρε γαμώτο δεν γίνεται να κάνουμε μεταγραφές όπως ο μπαοκ?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο... καναλάρχης, τους πουλάει τα εντός έδρας 5,00 το κομμάτι (μέχρι τώρα) από το κανάλι της ομάδας και τους καλεί να δίνουν κόσμο που προσφέρει δωρεάν λινκ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (23-08-19)
flessanto (23-08-19)
Τι ωραία, που τεντώνει, μες τη Τούμπα το σεντόνι!!!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (23-08-19)
Κεντανε πάλι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
1-0 uefa mafia ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έτσι μάθατε απο παιδιαααα
Τελευταίο σχόλιο που πήρε το μάτι μου από παοκι:
Η Σλόβαν δεν είναι καφενείο σα την Κράσνονταρ.
flessanto (23-08-19)
Μάλλον δεν θα πάνε τελικό φέτος...!!! Δεν πειράζει μωρε του χρόνου...!!!![]()
![]()
![]()
Bookmarks