Δεν σφυριξε φαουλ την επαφη του αμυντικου του παοκ με τον παιχτη του αστερα.
Αν ξαναδεις προσεκτικα το βιντεο, θα δεις πως ο επιθετικος της τριπολης, κλωτσαει με δυναμη την μπαλα πριν σκοραρει. Ετσι ο σουπερμαν (ακα πασχαλακης) δεν ειχε την δυνατοτητα να αποκρουσει τη μπαλα. Εκει δοθηκε το φαουλ και κατα τη γνωμη μου σωστα δοθηκε.
Εχει το θρασος ο καθε αστερας τριπολης, να θετει σε κινδυνο το δευτερο συνεχομενο νταμπλ του παοκ...
chainsaw (25-04-19)
Οκτώβρη βαριά βριά εκλογές... τίτλοι τέλους.
There is a Dude in town
Η ερτ -λέει- θα δώσει 8,5 μύρια(!) για τα δικαιώματα της μπαουγκάρας. Δε διαβάσατε λάθος...
Θα θελα μια τοποθέτηση επί του θέματος από τους υποστηρικτές της αξιοσύνης της μπαουγκάρας ως πρωκταθλήτριας και ταυτόχρονα μη ευνοημένης ομαδάρας από τη συμμορία του τσίπρα...
Εύχομαι ολόψυχα καλό κλείσιμο στο μπουρδέλο της ερτ, καλό οαεδ και καλό ειδικό δικαστήριο...
There is a Dude in town
BrazHlias (05-05-19)
Δικό τους είναι το υπερπλεονασμα ότι θέλουν το κανουν τυπε μου.
υ.γ. τηλεοπτικό συμβόλαιο τέτοιου επιπέδου, έπαιρναν οι ομάδες την περίοδο 2000-2005, τότε που στην Ελλάδα έδεναν τα σκυλιά με λουκάνικα.
υ.γ.2 Λογικά θα του κάνουν 2-3 χρόνια συμβόλαιο να το έχει σίγουρο το 25αρι συνολικά ο Σαββίδης, ανεξάρτητα από το ποιος είναι κυβέρνηση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
8.5 μυρια για 1 χρονο;;;;;;;;;;δεν παιζει αυτο..δεν ειναι δυνατον να δινει η νοβα 18 για 3-4 χρονια ολων των ομαδων
και να παρει 8,5 ο μπαοκ....δεν το πιστευω το δημοσιευμα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για ποιο δημοσίευμα μιλάς?
Είδες κανένα δημοσίευμα εσύ?
Ακόμα και δημοσίευμα να υπήρξε, υπάρχει μεγάλη διάφορα μέχρι την πραγματοποίηση.
Εδώ μιλάμε ο τύπος ξεπερνάει τα όρια και μιλάει για ειδικά δικαστήρια και εύχεται απολύσεις επειδή κατι "άκουσε", χωρίς να έχει γίνει κάτι.
Εδω δινουν τεσσερα (4!!!) στον βαζελο. Τα οχτω στον παοκ τα λες και λιγα.
Gtakis (05-05-19)
Και καπου εκει πισω, αχνοφαινεται μια μικρη ειρωνεια.Οσο κι αν μοιάζει απίθανο το ότι ο Λουτσέσκου έκανε κάτι που δεν κατάφεραν ο Μπάγεβιτς, ο Βαλβέρδε, ο Γκμοχ, ο Σίλβα κτλ, αν δεις ξανά τα ματς, το πράγμα είναι λογικό. Τα αληθινά δύσκολα παιγνίδια του ΠΑΟΚ ήταν λίγα, κι άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις: μπορεί σε δυο – τρία χρόνια ο Λουτσέσκου να προπονεί τη Ρεάλ Μαδρίτης ή να έχει μια ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Άγιαξ... γιατί όχι και Στεάουα Βουκουρεστίου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Διαβάζω πως ο βαρέλα είναι λίγος για τον παοκ του τσου λου. Τί έγινε δεν τα βρήκε με το ρωσο μαφιόζο;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (22-05-19)
Μαλλον φευγουν οι βαρελα-σακχοφ ως ελευθεροι. Τον χειμωνα πουλησαν τον πριγιοβιτς.
Καλα δεν ειναι και η καταστροφη, αλλα ενα θεματακι θα το εχουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
O παοκ για να παρει πρωταθλημα ξανα, πρεπει να φτιαξει ομαδα που θα φτασει παλι κοντα στους 75 βαθμους. Οποτε πρεπει να γινει λιγο καλυτερος αγωνιστικα.
Φετος -δεν θα το παω στα εξωαγωνιστικα- πηρε πολλα ματς στην τσιλια, γλιτωσε πολλες γκελες που θα μπορουσε να κανει, πηρε και ενα-δυο σφυριγματα. Καταφερε και εφτασε σε καλη συγκομιδη, αλλα χωρις να ασχοληθει σοβαρα με την ευρωπη.
Του χρονου, αν περασει τσου λου δεν το συζηταμε πως θα χρειαστει γεματο ροστερ (ο κρεσπο για παραδειγμα στην ηλικια του, δεν μπορει να βγαλει δευτερη χρονια με 30 παιχνιδια στο πρωταθλημα+την ευρωπη). Ακομα και αν δεν περασει τσου λου ομως, στο γιουροπα πρεπει να κανει κατι καλυτερο γιατι θα πεσει κραξιμο. Φετος πηγαιναν για πρωταθλημα και συγχωρεσαν τις τριαρες απο τα χωρια, του χρονου ομως θα εχουν μεγαλυτερη πιεση.
Σκεψου λοιπον πως χανουν τα γκολ του πριγιοβιτς, χανουν τις καθοριστικες βοηθειες που εδωσε ο βιερινια, χανουν τη σταθεροτητα και την σιγουρια του διδυμου βαρελα-κρεσπο, ενω δεν γινεται να εχουν παλι την ιδια ρεντα. Απο την αλλη, εμεις ξεκιναμε απο ενα καλο σημειο, οχι οπως περσι που ψαχνομασταν.
Θα εχει καλη ομαδα και του χρονου, δεν λεω πως θα διαλυθει οπως η αεκ, αλλα την επομενη χρονια πρεπει να γινει καλυτερος. Εστω και λιγο αν πεσει ποιοτικα θα το χασει το πρωταθλημα.
chainsaw (24-05-19)
Και να μην ξεχνάμε και το γεγονός πως γαμιέται ο πάοκ...
There is a Dude in town
Bookmarks