σε λαθος θρεντ το εβαλες
Τρομερή ασίστ Νατχο και 1-0 ο Μασουρας
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
σε λαθος θρεντ το εβαλες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χάνουν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή,τους τραβάμε και μεις ένα πουτσοσκαμπυλο την επόμενη και βαράνε διάλυση.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
flessanto (30-01-19)
giovanni#10 (30-01-19)
Αν περιμένετε να αλλάξει η κατάσταση με νδ και Σαββίδη μάθετε ποιοι βουλευτές, τίνος κόμματος, τον έφεραν Ελλάδα.
Πολυ γελιο τα στιγμιοτυπα της νοβα απο τον αγωνα του Παοκ. Πηραν το δευτερο μουφα πεναλντι και υστερα εδειξαν αλλες 2 φασεις που παικτης του Παοκ πεφτει στην περιοχη ευκολα μετα απο καποιο τραβηγμα και ζητουσε πεναλντι. Πιο πολλες ηταν αυτες οι φασεις παρα οι ευκαιριες υστερα απο το χαμενο πεναλντι![]()
Faithful (30-01-19)
Καλα μεταξύ μας ο παοκ άξιζε την νίκη σήμερα. Επίσης δεν πιστεύω πως ο λουζουνιδης μπορεί να πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή. Αν όμως γίνει κάναν τέτοιο θαύμα, τότε θα μιλάμε για μεγάλη μάχη μιας και θεωρώ δεδομένο το διπλό μας στην τρουμπα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο αεκ θα κερδίσει αλλά εμείς θα πάρουμε ισοπαλία εκεί μέσα στην καλύτερη.
Θυμήσου με.
BrazHlias (30-01-19)
Τι λέει ο μαλάκας ο Κάκος??
4 πέναλτι λέει έπρεπε να δώσει υπέρ του παοκ και το γκολ του πας ήταν οφσάιντ.![]()
chainsaw (30-01-19)
Για την δεύτερη θέση παλεύουμε οπότε μας συμφέρει να μην κερδίσει η κουλα.
Διπλό στην Τούμπα μπορεί να κάνουμε αλλά δεν είναι και δεδομένο. Απορώ από που πηγάζει η όλη αισιοδοξία.
Και δεν το πάω στο παρασκήνιο και τις διαιτησίες, απλά τέτοια ντέρμπι δεν τα παίρνεις έτσι εύκολα. Η τούμπα θα φλέγεται, ο παοκ θα τα δώσει όλα και θα γίνει πολύ σκληρό και οριακό παιχνίδι.
Είμαστε καλύτεροι αλλά όχι τοσο ώστε να περάσουμε αέρα από τις μπουγατσες. Κατά τα άλλα δείτε το πρόγραμμα του παοκ και θα καταλάβετε πως μέχρι το τέλος της σεζόν τα παιχνίδια δεν φτάνουν για να κάνει ακόμα δύο γκελες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αυτος ο Πορτογάλος που πήραν ειναι καλός?
Μόλις διάβασα οτι έκλεισαν και έναν ακόμα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (31-01-19)
Ο μπαουγκ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία τίτλου παρά τις αντιξοότητες και τις ύποπτες διαιτησίες και κόντρα σε όλα είναι έτοιμος να σηκώσει την κούπα απέναντι στο αθηναιοκεντρικό κράτος και τους διορισμένους του.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
celticfrost (31-01-19), chainsaw (31-01-19), estai (31-01-19), flessanto (31-01-19)
flessanto (31-01-19)
flessanto (31-01-19)
flessanto (31-01-19)
Bookmarks