giovanni#10 (11-11-18)
Ρε μλκ άμα κάνουμε και εσένα ignore, θα έχουμε ένα φόρουμ όπου μονολογεί ο βοσκός, απαντάει στον κανένα ο Βραζιλίας (αφού εσείς θα είσαι ignored) και ξαφνικά πετάγεται ο Τύπος να πει τα δικά του, η Μαργαρίτα να βρίσκει, η Ρένα να κάνει ποτ πουρί με παλιά παιχνίδια και ο άλλος Ηλίας να ποσταρει γκόμενες, ενώ εγώ θα μπαίνω σταθερά κάθε τέσσερις πέντε ώρες να σπαμαρω όλα τα θέματα
Α ρε Παναγή εκεί μας κατάντησες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (13-11-18), giovanni#10 (11-11-18), Rena (12-11-18), The Dude (12-11-18)
Σημεία των καιρώνε, τύπε...
There is a Dude in town
flessanto (12-11-18)
Έδιωξαν τον μιχελ θέλουν να διώξουν και τον ουαρντα.
Κέρδισαν και με γκολ οφ σάιτ τον εργοτελη σήμερα. Έχουν προγραμμα οι άνθρωποι.
Α πσιζουν και τα μποκια;;;; Παμε δυνατα ρε μπαοκια φερτε βαθμους για την ελλαδα...![]()
Λινκ??![]()
ω μοντιε το φαγανε το γκολ
.......Φαγανε κι αλλο.Οχι ρε μαμωτο. Η ομαδα που θα νικουσε καθε αντιπαλο να τρωει 2.
2-0 και θα πρεπε να χει φάει 2-3 ακόμη,τριμπουρδελο ομάδα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
θα τους κανει χατ-τρικ ο ζιρου...οπως καποτε κανανε καζο σε εμας με την αρσεναλ...τανα ζωη πως τα φερνεις![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτήν την αστεία ομάδα την έχουν παρουσιάσει λες και είναι η Μπαρτσελόνα και την σπρώχνουν να πάρει το πρωτάθλημα Με το έτσι θέλω...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το θέμα είναι ότι έχουμε εφτά βαθμούς και πρέπει να νικήσουμε 2-0 την Μίλαν για να περάσουμε και αυτοί που έχουν χορτάσει πούτσα εχουν 3 βαθμούς και αρκεί να νικήσουν την Μπάτε στην Τούμπα..
Τι κωλοφαρδια ρε πούστη μου..
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aφου τους 6 βαθμούς τους έχουμε απ'τη Ντουντελάνζ που την πήραν όλοι πίπα κώλο.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Paneas (30-11-18), Red&White-Nick-7 (30-11-18)
Τι σημασια εχει τι εκαναν πριν 40 χρονια; Ακομα και ο βαζελος εχει παει σε τελικο. Και λοιπον;
Πιο επικινδυνη ομαδα η Βιντι, αλλα εμεις παντως αποκλειεται να χαναμε μεσα στο Καραισκακη. Αντε να φερναμε κανα Χ λογω επιθετικης δυστοκιας.
Και στο κατω-κατω, 6 βαθμους εχει ολους κι ολους η Βιντι. Μαντεψε απο ποιον αντιπαλο τους πηρε...
Υ.Γ Γι’αυτο θα ειναι μια ζωη ανυπαρκτοι, και αυτοι και η Κουλα. Δικαιολογουν την αποτυχια τους, λογω του οτι παλευουν για το πρωταθλημα. Δεν εχουν κανενα οραμα κυριαρχιας ή βελτιωσης. Τους αρκει να παρουν 1-2 τιτλους, ωστε να πανηγυριζουν για την επομενη 20ετια.
Bookmarks