Χωρίς να θέλω να είμαι μάντης κακών δεν μου αρέσει η Τσέλσι και νομίζω πως αν αντέξει ο ΠΑΟΚ μέχρι το 60' θα τα βρουν σκούρα οι Άγγλοι...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκόλεν η Τσέλσι
Χωρίς να θέλω να είμαι μάντης κακών δεν μου αρέσει η Τσέλσι και νομίζω πως αν αντέξει ο ΠΑΟΚ μέχρι το 60' θα τα βρουν σκούρα οι Άγγλοι...
nikoleon (20-09-18)
Ντον μπίνει η Μπαογκάρα; Τι λέει το μάτσι;
Έχουνε χάσει οι Άγγλοι τρία τέσσερα κλασσικά γκολακια....δεν υπάρχει μπαοκ στο γήπεδο
panahs7 (20-09-18)
Ρε τι χασογκοληδες είναι τούτοι.... εντωμεταξυ παίζουνε σαν σε προπόνηση οι Άγγλοι,χαλαρά κατεβαίνουν με καθε τρόπο στην περιοχή του μπαοκ....αλλά τα χάνουν από υπερβολικη αδιαφορία θαρρώ....
Ο προπονηταράς τι όνειρο είδε κι άφησε τον Πρίγιοβιτς στον πάγκο;![]()
Tί Τσέλσυ απ' τα Λιντλ είναι αυτή;
drizzt (21-09-18)
Κοίτα θα βάλουν καμία στραβοκλωτσιά τώρα και θα ξενερώσουμε.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τον παίζει η Τσέλσα και θα φάει κανένα γκολίδιο απ' το πουθενά.
Gtakis (20-09-18)
Αντί για 0-4 ήρθε μόνο 0-1.... βέβαια το ίδιο είναι στην τελική μιας και ισοβαθμία μεταξύ των δύο αποκλείεται να παίξει....
drizzt (20-09-18)
Ουάρντα κουρέψου ρε μαλάκα που είσαι σαν τον Ταμτάκο
Gtakis (20-09-18)
drizzt (20-09-18)
Διάσειση λένε ο Πασχαλάκης. Εντελώς "τυχαία" αύριο το πρωί πρέπει να πάει να καταθέσει για να τιμωρηθεί. Προβλέπω να ζαλίζεται και να παίρνει αναβολή.
Τους λυπήθηκε ο Αλλάχ...
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια βέβαια, αλλά δε παύει η εμφάνιση να είναι επιεικώς ντροπιαστική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μεγάλη νίκη με 0-1 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αλλά λόγω των άδικων κανονισμών τα λαμόγια της ΟΥΕΦΑ έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην Αγγλική ομάδα. Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ είναι η καλή απόδοση που είχαν οι παίκτες του κατα τη διάρκεια της ανάπαυλας και μετά το τέλος του αγώνα.
ευκολη νικη για την τσελσι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γατάκια, όταν έπαιζε ο Λεμονής ψευτοεννιάρι το Φορτούνη κι έπαιρνε Χ από τη Μπαρτσελόνα, ήταν παρωχημένος.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (22-09-18)
Bookmarks