Σιχαμόμετρο:
ΑΕΚ...…………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………….ΠΑΟΚ...…………. . ΠΑΟ.... ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ.
* οι τελίτσες είναι η απόσταση στη σιχασιά.
flessanto (27-08-18)
Το πουτανάκι ο Πουστρέσκου δήλωσε ότι ήταν καθαρό πέναλτι. Νέο level αντιπάθειας, σιχάματος και όλα τα συναφή.
Παραλίγο 1-0 ο Μπάογκ.
Το εβαλαν...
Τώρα μπήκε, 1-0. Λούζερς Πορτογάλοι μια ζωή.
Ωραία κομπίνα τα μπαόκια.
E έγινε τελικά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλυτερα να περασει και ο Παοκ. Δε θελω να παρει ολα τα χρηματα απο τα τηλεοπτικα η Αεξαρα. Περυσι λεει, πηραμε 16-17 μυρια εμεις.
Edit: Α, μολις το καταπιαν
Πάντως πλάκα πλάκα, τι μεγαλεία ζει το μπουρδελάκι μας ρε σεις; Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι 3 πρώτες ομάδες της χώρας πηδούσαν όποιον βρουν στην Ευρώπη;; Έχουμε όλοι μαζί κάπου στα 15 παιχνίδια αήττητοι, δεν γίνονται αυτά. Και φυσικά βλέπουμε πόσο καλό μας έκανε ο ανταγωνισμός και τι ομάδα πάμε να χτίσουμε σε αντίθεση με το πόσο κακό μας έκανε η ανυπαρξία τους τόσα χρόνια.
Edit: Δεν πρόλαβα να μιλήσω.![]()
1-1 οι αετοί
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μπουρδελάκια είναι και οι δύο πίσω.
flessanto (29-08-18)
έλα ποντάρετε
πότε θα αρχίσουν να τα σπάνε? πριν ή μετά το 65'?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (29-08-18)
Πέναλτι
Μεγάλο μυαλό ο Πασχαλάκης.
chainsaw (29-08-18)
Α, και που σαι Πασκαλάκη, το αυτοκόλλητο του cl βάλτο εκεί που ξέρεις![]()
Bookmarks