Αυτο που εχει παει στο χαλαρο ο Τιγρης της Νικαιας και εχει κανει πλιατσικο στο βαζελο μεχει και τα κυφωματα στην Λεωφορο και αυτοι παλευουν να δωσουν τζαμπα και πληρωμενους στη βαζελα και τρωνε τα μουτρα τους με ξεπερνα. Στην τελικη υπαρχουν και αλλες ομαδες που ψαχνουν νταβατζη. Χολερα εχουν ο Πλατανιας και ο ΠΑΣ? Αξιοθρηνητη ομαδουλα.
Red Sting (19-06-18)
Δεν περνάνε ούτε με θαύμα.
Η Βασιλεία δεν είναι χωριό, είναι ομάδα που κάνει πλάκα σε ομάδες τύπου Μαν Σιτι και Μπαγερν και ρίχνει 5αρες σε κάτι Μπενφικες απλά για να περνάει η ώρα.
Οι Μπουγατσομάχοι από την άλλη τον τρώνε από κάτι Σουηδικές Έστερσουντ.
Τους βλέπω πάλι εκτός Ευρώπης νωρίς νωρίς, τουλάχιστον μετά τον αγώνα στην Ελβετία μπορούνε να πάνε εύκολα να διαμαρτυρηθούν στα κεντρικά της UEFA. Δίπλα είναι.
flessanto (27-06-18), giovanni#10 (19-06-18)
ποτε θα παιξουν να γελασουμε λιγο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έδωσαν 5 εκατομμύρια για παίκτη;;;;;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (21-06-18)
flessanto (27-06-18)
Τι έγινε ρε παιδιά;
Έπεσα για ύπνο με την τεράστιο μεταγραφή του Ζαμπα να κλείνει στα 5 εκατομμύρια και ξυπνάω και η μεταγραφή κλείνει τελικά στα 2 εκατομμύρια;
flessanto (27-06-18)
Είμαι της άποψης πως αυτό που συμφέρει τον Ολυμπιακό είναι να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους καθώς αυτό θα δώσει πολύτιμους βαθμούς για την κατάταξη. Και το αντίστοιχο θα ήθελα και για την ΑΕΚ για τους ίδιους λόγους. Ως επιπλέον κέρδος θα είναι η κούραση των ομάδων αυτών που αν φερθούμε έξυπνα και ανάλογα με τις συγκυρίες μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αλλέ έχει το μειονέκτημα πως όποιος πάει στους ομίλους θα πάρει καλό χαρτί.
Ο Τζάμπας ήρθε με 5+2 όπως άκουσα στον 103,3.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
SAF-7- (02-07-18)
Συμφέρει ή όχι στα αρχίδια μας.
Να μην πάρουν ούτε φράγκο οι μπουγατσομάχοι.
Αν φάνε και κανένα τάλιρο μέσα στην Ελβετία ακόμα καλύτερα.
sabar77 (30-06-18)
Δε γλυτώνουν από τους Ελβετούς... Είναι σοβαρή ομάδα, όχι τριμπούρδελο με σημαία έναν μαφιόζο...
Έκρηξη στη Μόρντορ, μεγάλο μπαμ, ο Σάρουμαν καλεί Μάρκους Μπέργκ, τρέμετε κακόμοιροι αμυντικοί σας περιμένει πολύ ξύλο και φέτος.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Άσε τις μαλακίες και ψάξε να μου βρεις τη φωτογραφία με το γκομενάκι στην εξέδρα της Αργεντινής που έδειξε χθες (2) φορές η τηλεόραση. Εκείνο με τα μπλε μάτια λέω.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (27-06-18)
There is a Dude in town
Bookmarks