flessanto (14-03-18)
flessanto (14-03-18)
But no punishment has come down on the club president. At the least, he should never have the chance to go to the stadium and see his club ever again. Approaching the ref is dumb enough in itself, but to do so with a gun is deliberate, simpleminded and so dangerous. Here's hoping the hammer comes down (not literally) on the owner and he is used as an example that this cannot happen anywhere, ever. Roger Gonzalez από CBS
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Faithful (13-03-18)
To μόνο που είχαν να κάνουν αυτοί οι ηλίθιοι ήταν να κάτσουν ήσυχοι και να δούν την ομάδα τους πρωταθλήτρια. Και τα διέλυσαν όλα μόνοι τους. Και κατηγορούν και πάλι τους άλλους.
Αντε να κάνει καμιά γκέλα η αεξ και να πάρουμε και το φετινό, αν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Πραγματικά αν δεν παίρνει το πρωταθλημα ο Ολυμπιακός χαλάει η ισορροπία του ελληνικού πρωταθλήματος και τρελαίνονται όλοι.
flessanto (14-03-18)
δεν βρέχει, σας φτύνουν εντός και εκτός συνόρων
όσους και να πληρώσετε για να κάνουν το άσπρο μαύρο, αυτά που έχετε κάνει μέσα σε λίγες μέρες έχουν αφήσει ιστορία σε όλον τον πλανήτη γη
ξεπεράσατε και τον βάζελο, που δεν περίμενα κανείς ποτέ να τον περάσει
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και κλαμα η κυριαααα....
Όλο το ζουμί στην χρήση της λέξης "demand".
Δεν γράφει η FIFA ας πούμε "wish" ή "expect".
Η χρήση του όρου "demand" σε διπλωματικού ύφους κείμενο είναι πολύ βαριά.
ΥΓ: Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι πως η FIFA δεν απαιτεί από τον... Γραμμένο που έχει τελειώσει. Ουσιαστικά το τελεσίγραφο πηγαίνει στον Υπουργό.
Τους κάλεσαν με το άρθρο 19.
Θα υποβιβαστούν.
![]()
Δεν νομιζω πως θα παει τοσο μακρια η βαλιτσα. Μια βαρια τιμωρια θα φανε, πολλες κεκλεισμενων των θυρων και απο'δω και περα ουτε ενα σφυριγμα απο αυτα που ειχαν συνηθησει δυο χρονια τωρα.
Η αεκ θα παρει το πρωταθλημα. Τωρα αν καταφερουμε και μεινουμε κοντα τους στη βαθμολογια, θα πεσουν οι μασκες σε οτι εχει να κανει με ηθικα πρωταθληματα κλπ. Η αεκ θα εχει παρει το πρωταθλημα με μια νικη στα χαρτια απεναντι στον παοκ και με τους -3 βαθμους του Ολυμπιακου.
Μαγκια τους και δικαια κατα τη γνωμη μου, εμεις ας προσεχαμε...
drizzt (14-03-18)
Γενικα θεωρω μεγαλη μαγκια του κοσμου του Ολυμπιακου,
που δεν θελει η φετινη "προσπαθεια" της ομαδας να καλυφθει απο ενα πρωταθλημα.
Δειχνει υγεια και πραγματικη θεληση να γινει Ευρωπαικο κλαμπ ο Ολυμπιακος.
Στα λογια ειναι ευκολο να το λες, αλλα μπροστα σε ενα τιτλο ακομα πιο ευκολα θολωνεις.
Ελπιζω να το νιωσει και ο Μαρινακης και να δει,
οτι δεν μας νοιαζει ενα πρωταθλημα απεναντι σε πεθαμενους,
αλλα να δουμε μια ομαδα που χρονο με τον χρονο παρουσιαζεται πιο δεμενη και βελτιωμενη.
Και η αποψη, "δεν αξιζουμε το φετινο,"
υπαρχει στο 90% του κοσμου εκτος απο Τσουκαλαδες.
Θα είναι μεγάλη προσωπική μου χαρά και ηδονή να δω τον παοκ στη Β΄. Για όλες τις φορές που βρήκα το μπελά μου εδώ πάνω απλά γιατί πήγα να δω μεσημεριάτικα ματς του Ολυμπιακού (αυτό από μόνο του είναι πρόκληση για κάποιους) ή γιατι μπορεί να είπα ένα «φτου» σε χαμένη ευκαιρία της ομάδας.
Όταν ακουσα στο ράδιο πως ο παοκ έβαλε γκολ η πρώτη σκέψη μου ήταν «Πως θα περάσει αυτό το καλοκαίρι φέτος ..μω την τύχη μου». Μέσα σε δυο λεπτά απ΄την κόλαση πήγα στον παράδεισο. Δεν αντέχονται με τίποτα μάγκες, δεν έχουν σχέση με τους βάζελους που κάποια στιγμή το βουλώνουν...
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Δεν θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο ρε. Το κόκκινο θέλουν να κάνουν μαύρο από το ερυθρόλευκο.
Εκεί στην Τούμπα είναι τόσο βλακεια που τους έχω ικανούς να βλέπουν παιχνίδια του ολυμπιακού σε ασπρόμαυρη τηλεόραση και να νομίζουν πως είχαν ομάδαρα και δεν έπαιρναν πρωταθλήματα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Χούμπελ της FIFA αναφέρθηκε 19 φορές μετρημένες στην λέξη "όπλο".
Επίσης είπε ότι αν δεν αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινές τότε θα τις επιβάλει η FIFA.
Παράλληλα ρώτησε τί θα συνέβαινε αν κάποιος παράγοντας στην Γερμανία έμπαινε με όπλο στο γήπεδο.
Λοιπόν. Πάνε κατηγορούμενοι με το άρθρο 19 (και με άλλα 5-6) το οποίο προβλέπει από κεκλεισμένων μέχρι υποβιβασμό.
Εδώ έχουμε το εξής συμβάν.
Πρόεδρος της ομάδας, επιτέθηκε εντός γηπέδου σε διαιτητή και αξιωματούχο (Δημητριάδη) της αντίπαλης ομάδας με όπλο.
Θα τους αφανίσουν μάγκες και αυτό δεν είναι (μόνο) εκτίμηση.
Και θα τους αφανίσουν για ακόμα έναν λόγο: Επειδή έρχεται το Mundial και μάλιστα στην Ρωσία, θα πάρουν το κεφάλι του παοκ για να στείλουν μήνυμα.
Περαστικά στον παοκ, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα σηκώσει κεφάλι.
flessanto (14-03-18)
Πιστεύω πως ο υποβιβασμός, άμεσα, δε θα επέλθει...
Δεδομένου ότι δεν έχουμε έργω βιαιοπραγία, εξύβριση, ή σωματική βλάβη, θεωρώ ακραία την επιβολή τέτοιας ποινής, βάσει του ισχύοντος πειθαρχικού κώδικα.
Δεν έχω υπόψιν, αν η UEFA μπορεί να επιβάλει τέτοια ποινή, παρακάμπτοντας την ομοσπονδία, εφόσον δε μιλάμε για διοργάνωση που διεξάγεται υπό την άμεση εποπτεία της.
Επιπλέον, θεωρώ ότι η κούλα, δε πρέπει να τιμωρηθεί για άρνηση συνέχισης αγώνα, όσο και αν ο κανονισμός το προβλέπει, καθώς, δε πιστεύω ότι ο νομοθέτης προέβλεπε τη διεξαγωγή αγώνα υπό τέτοιες συνθήκες.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ο συντάκτης της έκθεσης, πρέπει να διωχθούν για παράβαση καθήκοντος για να ξεμπερδεύουμε με τους αυτοσχεδιασμούς. Δεν είχα καμία απαίτηση, πραγματικά, να ελέγξουν κατά την είσοδο, ή ακόμα περισσότερο να συλλάβουν τον Σαββίδη, καθώς αντιλαμβάνομαι ότι πρακτικά, δεν είναι όλα τόσο απλά, αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να προσπαθούν να βγάλουν τρελούς ακόμα και τους δικαστικούς λειτουργούς που ασκήσανε διώξεις για το συγκεκριμένο αδίκημα, παραπάει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλά περιμένετε εσείς να τους ρίξουν κατηγορία, όταν τα καουμποϊλίκια του Ιβάν, τα έκανε και πρόπερσι ο τίγρης και δεν κουνήθηκε φύλλο. Μάλιστα τότε, δεν είχαμε απειλή αξιωματούχου μόνο στην... θεωρία, αλλά στην πράξη. Τον άλλον τον έδεσε απ' το λαιμό με το κασκόλ στα επίσημα και του φώναζε μπροστά σε όλους "αν ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ θα σε πνίξω". Το πρόβλημα όπως είπα και σε άλλο θέμα, είναι ότι όλοι αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν πλέον, σε αντίθεση με μας. Αν δεν ήταν η Κούλα φαβορί αυτή τη στιγμή θα ήμασταν ήδη εκτός Ευρώπης για μια 5ετία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (14-03-18)
Πάντως εγώ αν πάρουμε πρωτάθλημα φέτος θα το χαρώ. Τους έχουμε νικήσει οταν είχαμε καλή ομάδα και ήταν και αυτοι δυνατοί. Τους έχουμε νικήσει οταν είχαμε εμείς ομαδα και αυτοί έπεφταν κατηγορία. Να τους νικήσουμε και πάλι την εποχή που πήγαν να πάρουν ετσιθελικά πρωτάθλημα και στο δικό τους παιχνίδι, δηλαδή στα δικαστήρια, για μένα θα έχει γέλιο.
Bookmarks