Τι παιχνίδι έχασα ο μαλάκας; ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΑΟΚΙΑΑΑΑΑ!!![]()
Ξύλο έπαιξε λέει παράγοντας του ΜΠΑΟΥΓΚ με τον Καλτσά τον ποδοσφαιριστή.
Τι παιχνίδι έχασα ο μαλάκας; ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΑΟΚΙΑΑΑΑΑ!!![]()
Faithful (04-03-18)
Περιμένω αυτούς που γράφουν πως ο παοκ έχει καλύτερους παίκτες από εμάς να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν.
Tώρα γιατί το γυρνάς στην κόντρα; Ωραία δεν περνάμε;
chainsaw (04-03-18)
θεια δικη λοιπον για τα ορκ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ξύλο παραγόντων ορκ με παίχτες
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βρήκαν έναν μη προσκυνημένο από τους μικρούς, που δεν έχουν ανάγκη από ρούβλια και μάζεψαν χύσια από τα μούτρα τους να βάλουν και σε μπουγάτσα.
There is a Dude in town
Τώρα είδα τις φάσεις, ωραίο πέναλτι ρε. Να τα βλέπει η UEFA και να χαίρεται για τους διαιτητές που έχει να σφυρίζουν στις διοργανώσεις της.
Paneas (04-03-18)
Κλοπή εικονοστασίου...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (04-03-18), estai (04-03-18), Faithful (04-03-18), flessanto (04-03-18), Gtakis (04-03-18), panahs7 (04-03-18), Paneas (04-03-18), Red&White-Nick-7 (04-03-18), The Dude (04-03-18), vasilis-thrylos7 (04-03-18)
Εθισμένοι στον πoύτσο... Απλά...
Νομίζανε ότι παίζανε στα Γιάννενα και βγήκαν γιούργια στο τελευταίο λεπτό νομίζοντας ότι ο Αστέρας θα κρεμαστεί από τα δοκάρια... Μακράν το γελοιωδέστερο τακτικά γκολ στη σούπερ λίγκα, της τελευταίας δεκαετίας, φαγωμένο από τους... κορυφαίους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (04-03-18)
Τι πέναλτι ήταν αυτό ρε καραγκιόζηδες..;
Γελοίοι... Δεν πρόκειται να πάρετε ποτέ πρωτάθλημα γυφτάκια...
Κρίμα που δεν μπορώ να γελάσω με τα χάλια σας απόψε... Ας όψεται αυτος ο Τιτάνας ο Γκαρθία
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαι τα ρεζιλικια του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζονται.
Ολη αυτή η φασαρία γίνεται για αγώνα που δεν έγινε ποτέ. Μου αρέσει που νομίζαμε οτι αν τους νικούσαμε στο δικό τους παιχνίδι θα σταματούσαν. Λες και υπήρχε περίπτωση να νικήσεις επαγγελματία καραγκιόζη στο παιχνίδι του.Με διπλή καταγγελία προς τα αρμόδια όργανα προχώρησε στην διάρκεια της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ. Αρχικά κατέθεσε καταγγελία για τις χειρονομίες που έκανε ο Κέβιν Μιραλάς πριν την έναρξη του ντέρμπι της Τούμπας όπου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και ζητά την τιμωρία του Βέλγου.Επίσης ο ΠΑΟΚ ζήτησε και τη διαγραφή του Αρετόπουλου από τους πίνακες διαιτησίας για την συμπεριφορά του να στείλει αντικρουόμενη κατάθεση σε σχέση με το Φύλλο Αγώνα το οποίο έγραψε εν πλήρη ηρεμία σε τέσσερις ολόκληρες ώρες. Απο sport24
drizzt (09-03-18)
Καμαρώστε ποιους πληρώνουμε! Μετά από παρέμβαση οπαδών λέει στις εγκαταστάσεις του καναλιού!!! ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΣΑΣ;;; Που ξανακούστηκε να διαβάζεται ΟΠΑΔΙΚΗ ανακοίνωση σε ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι;;;
αυτό είναι από τα μεγαλύτερη αίσχη και έχει περάσει στα ψηλά.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (11-03-18), thelastbaron (08-03-18)
να υποθέσω διορισμό παοκ ως πρωταθλητη? με την προ ολιγων λεπτων αποφαση
από εδώ και πέρα με ΑΚ47 στο γήπεδο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μαλιστα... sorry αλλα περιμενε κανεις κατι διαφορετικο; Λεει οτι θα πανε στο διαιτιτηκο δικαστηριο για την μη τελεση του αγωνα .Θα δειτε που θα μας ξανα ανεβασουν κιολας θεσσαλονικη και θα ξαναγινει το ματς. Εε ρε γλεντιαα
Bookmarks