Ο,τι δεν έγινε με τον άλλο το μουσάτο, θέλει να κάνει η κυβέρνηση με αυτόν το μουσάτο. Και μάλιστα με έτοιμο σταθμό. Προπύργιο προπαγάνδας...
Το γράφω εδώ αν και κολλάει στο Οφ Τόπικ.
Ο νέος Κοσκωτάς εκ Ροστόφ αγόρασε περίπου 20% των μετοχών του MEGA. Θυμίζω ότι το MEGA χρωστάει σ' όποιον φοράει μπουφάν το χειμώνα. Και οι μετοχές του είναι δεσμευμένες μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα χρωστούμενα. Πως γίνεται ξαφνικά το 20% των μετοχών να αποδεσμεύτηκαν και να κοστολογήθηκαν 5 εκ. ευρώ, που είναι το αντίτιμο που θα καταβάλλει ο ρωσοπόντιος;
Ο,τι δεν έγινε με τον άλλο το μουσάτο, θέλει να κάνει η κυβέρνηση με αυτόν το μουσάτο. Και μάλιστα με έτοιμο σταθμό. Προπύργιο προπαγάνδας...
There is a Dude in town
Αφού πήραν στα χαρτιά το ματς της Λεωφόρου που διεκόπη, αφού βγήκε νοκ άουτ ο Παναθηναϊκός από τη διεκδίκηση του CL με το -3, έμεινε η ΑΕΚ να τους απειλεί, μιας και τους φέρμαρε μέσα-έξω. Αν λοιπόν κερδίσει σήμερα η ΑΕΚ τον Πανιώνιο και δεν κερδίσουν οι γύφτοι τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, παίρνουν τα @@ μου και μένουν εκτός τσάμπιονς λιγκ.
Προς το παρόν αμφότερα τα ματσάκια είναι στο 1-1
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
2-1 προηγείται ο ΠΑΟΚ, οπότε δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
2-2 ο βάζελος, 1-2 η Κούλα που πάει για την πρωτιά.
Xαχαχα, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας έτσι και συμβεί αυτό![]()
Moυαχαχαχαχα, 2-3 ο Παναθηναϊκός![]()
Πούτσα παοκάκια, πούτσα σαβίντες, άντε γεια μαλάκες που ούτε στα χαρτιά δε μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε![]()
Μια εφήμερη χαρά διεκδικούσαν όλοι, διπλό προκριματικό γύρο απ' το γκρουπ των ανίσχυρων, δεν περνάνε ούτε με θαύμα.
chainsaw (31-05-17)
Δεν έχει σημασία, αυτοί θα διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί. Αντίθετα η παοκάρα θα διεκδικήσει μια μπουγάτσα με κρέμα από το χρυσό (ή όποιο άλλο μπουγατσοπωλείο της αρέσει).
sirkostas (01-06-17)
Βασικά όπως τα περιμέναμε ήρθαν τα πράγματα. Τα πράγματα ήταν μοίρασμενα όπως και πέρσι αυτή τη φορά ανάποδα
Εγώ και ο Πάνος σας είπαμε να το παίξετε πριν καν αρχίσουν τα play off.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχχαχαχαχα πουτανεεεεες
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ιβάν πατώνjεις;
Και τώρα -όπως ανέφερα στο νήμα της SL- να περιμένετε τον Ιβάν να τα κάνει μπάχαλο στις επόμενες συνεδριάσεις της λίγκας. Υποβάθμιση όσο πάει του πρωταθλήματος με κάθε τρόπο, μπας και χτυπηθεί ο Ολυμπιακός περισσότερο για την επόμενη χρονιά. Ήδη μετράμε 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 300 χιλιάρικα σύνολο (με 1/2 εφέσεις δεκτές, ήταν περισσότερα). Και δεν χρειάζεται να πετυχαίνει τίποτα, επειδή πολλοί αδιαφορείτε για όσα κάνουν οι γύφτοι, η λάσπη τους είναι υπερ-αρκετή.
pf7 (31-05-17)
Δέχεται απειλές για τη ζωή του λέει ο Ιβάν, όπως και ο αδερφός του. Το άφησε φλου βέβαια, δεν είπε λεπτομέρειες. Περνάει ένα δράμα, μη γελάτε.
Eπίσης είπε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί.
sirkostas (01-06-17)
Εγώ πάντως ότι ήταν να πω το είπα πριν γίνει, όπως προσπαθώ να κάνω πάντα. Μετά δεν πουλάω μούρη και δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Αν πραγματικά έτυχε, ή... "έτυχε" δεν το ξέρω, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Τουλάχιστον αν έκατσε από καθαρή τύχη, έχω μαντικές ικανότητες, να τις εκμεταλλευτώ.
flessanto (01-06-17)
Τους γάμησε η βαζέλα και πολύ το φχαριστήθηκα. Αποδεκατισμένοι, απλήρωτοι αλλά πήγαν και τους γάμησαν μέσα στο μπουρδέλο τους. Η πιο κομπλεξική ομάδα όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο μπάουγκς. Και μεγάλη ομάδα δεν θα γίνει ποτέ, όχι ο Σαββίδοφ αλλά κι ο Αμπράμοβιτς ο ίδιος να τους αναλάβει.
Και μια επισήμανση ακόμα. Ντροπή και ξεφτίλα στην αθλητική δικαιοσύνη, στη κυβέρνηση και σε όποιον άλλο ευθύνεται που ακόμα δεν έχει βγει απόφαση για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό. Κανονικά, η ετυμηγορία έπρεπε να έχει βγει από μέρες. Αλλά περίμεναν τι θα γίνει σήμερα στα ματς των πλέι οφ, ώστε να δουν τι απόφαση πρέπει να βγάλουν.
differance (01-06-17), pf7 (01-06-17)
Bookmarks