Rena (05-05-17)
Εγώ στο ΚΕΕΜ ήμουνα με 1000 άτομα στο ΚΨΜ και βλέπαμε Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός. Σε κάθε γκολ οι μισοί φώναζαν "ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ".
Rena (05-05-17)
Εμένα μου αρέσει ο κύριος Σαββίδης γιατί μιλά ωραία ελληνικά.
Εχω γνωρίσει κι εγω νορμαλ παοκτζη στον στρατο στην Σάμο. Ούγκανοι υπάρχουν παντού, δεν εχει να κανει με την ομάδα που υποστηρίζουν.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οταν η αυτογνωσία φτάνει σε επίπεδα ζεν....
Ο μάστερ του είδους υδροκέφαλος γιος κλόουν Σαμπίντι, δίνει συμβουλές σε όλα τα ορκ για το τι θα κάνουν. Οταν έχεις εμπειρία... φαίνεται...
There is a Dude in town
Η φιέστα δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση.
Από άγνωστο φίλο ΠΑΟΚ
Παναγιώτης Βουγιούς, στο φβ...
SAF-7- (05-05-17)
Φιεστα κανανε θυμαμαι επειδη βγηκανε πρωτοι στα Π/Ο.
Μεγαλη μερα για την μεγαλυτερη ομαδα της Κατω Τουμπας.
voskos_7 (05-05-17)
Εντωμεταξύ τί να το κάνεις να έχεις τα λεφτά του Σαββίδη αν συνοδεύονται με το μπόι και τη γαμώφατσά του.
flessanto (06-05-17)
Ολα τα αρνητικα του Σαββιδη τα ξεχναω,
οταν βλεπω τον γιο του.
Καλυτερα τυφλος, κουφος, κουτσος,
παρα αυτο το πραγμα για γιο.
Ειναι ο τυπος ποσα χρονια στην Ελλαδα,
ανεβαζει καθε 2η μερα τουιτ,
και ακομα και τωρα τα τουιτ ειναι με γκουγκλ τρανσλειτ.
Εχει τοσα λεφτα,
και δεν εχει κατσει να βρει εναν ανθρωπο που ξερει Ελληνικα-Αγγλικα-Ρωσικα,
να του δινει 700-800 ευρω τον μηνα να κανει την δουλεια του.
Και βγαινουν κατι τουιτ του στιλ,
"ΠΑΟΚ θα νικη το Ολυμπιακο κατω αυριο Πειραια στην"
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ξεράστε ελεύθερα.
Me ελικοπτερο κυκλοφορει η ψωναρα;; Κανονικα επρεπε να ειχαν στρωσει κοκκινα χαλια και να τον ειχαν σηκωσει στην πλατη τους δυο παλικαρια για να μη χρειαζεται να περπατησει.
το χειρότερο όλων των τελευταίων ημερών είναι η συμπεριφορά του Σαββίδη. Ναι στα αθλητικά μπορεί να πει ότι θέλει αλλά πετάει ατάκες περίεργες που μπορεί να θεωρηθούν αντιεθνικές. Γενικά αυτή η χώρα έχει υποφέρει από κινήματα του πανσλαβισμού/πολιτικών φορέων κλπ, ειδικά η Θεσσαλονίκη.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks