Αυτος ο γιος σαββιδη πρέπει να ναι τελείως αμοιβαδα
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν θα πάρει νταμπλ το Σαμπίντες δηλαδή φέτος;
![]()
Αυτος ο γιος σαββιδη πρέπει να ναι τελείως αμοιβαδα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (25-04-17)
Faithful (25-04-17)
Κόλκα, πατώνεις μωρή αδερφάρα;![]()
Faithful (25-04-17)
Kαλά αν ο Κόλκας είναι δημοσιογράφος εγώ είμαι στους βατραχανθρώποι.
Χαχαχαχαχαχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
E ρε κλάμα που πέφτει...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eιναι οι ιδιοι που είχαν βγαλει φωτογραφιες με καπνογονα και φωτια στην κερκιδα και μίλαγαν για τη θεαματικη και εκρηκτική τούμπα;
Τώρα τα καπνογόνα είναι κάτι το κακό;
Είναι απίστευτο το πως μια μικρή μερίδα δημοσιογράφων ξεσήκωσαν έναν ολόκληρο λαό, το λαό της Μόρντορ, και τους έκαναν να πιστέψουν πως είναι πρωταθλητές. Μόνο προθήκη για την κούπα δεν ετοίμασαν. Είμαι σίγουρος όμως ότι τύπωσαν μπλουζάκια "ΜΠΑΟΚ, πρωταθλητές Μέσης Γης και πάσης Ελλάδος".
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Αδικηθηκαν επειδη ο Ολυμπιακος δε τιμωρηθηκε για επεισοδια σε αγωνα με άλλη ομάδα. Έχουν παει την παράνοια του για ποιο λόγο δεν παίρνουνε πρωτάθλημα σε εντελως διαφορετικο επίπεδο.
ttg_red (25-04-17)
Δεν κατάλαβες. Αδικήθηκαν γιατί ενώ έχουν πάρει το πρωτάθλημα (και το κύπελλο)
έρχεται η αθλητική δικαιοσύνη και τους το παίρνει στα χαρτιά
Άτιμη κενωνία, τους αδίκησες πάλι...
flessanto (29-04-17)
ιλα μωρη μπουγατσομαχα μπαουγκαρα, ελα με φορα μωρη αχορταγη κ@ρ..λα να μας τα αερισεις παλι....!!!
Συνεχάρηκα έναν φίλο μου ΠΑΟΚτσή χθες για την πρόκριση στο κύπελλο και μου λέει: εμείς τους τίτλους τους παίρνουμε στο γήπεδο, όχι σαν εσάς που πάλι πήρατε πρωτάθλημα στα χαρτιά.
Στο γήπεδο της παράνοιας εννοούσε. Εκεί είναι ίσως πρωταθλητές.
Δεν τους πιάνεις από πουθενά αυτούς. Έχουν πάει τη μαλακία σε άλλο επίπεδο.
Αυτο το ιδιαιτερο ειδος πανιδας, το γνωρισα σε προσωπικο επιπεδο αρκετα μεγαλος,
οταν τα βαζελοχανουμια ντρεπονταν να πουν οτι ο Βαζεχα και ο Ντεμης ειναι καλυτεροι απο Τζιο,
και αυτοι με σιγουρια και ανεση λεγανε οτι ο Σπαχιτς ειναι πιο φρεσκος απο τον Τζολε,
και ο ΑΒΓΔΕΖ Γεωργιαδης πιο ταλαντουχος απο τον Γιαννακοπουλο.
Γενικα δεν ειμαι υπερ του να καταστρεφουμε την τοπικη πανιδα και χλωριδα,
και ειναι κριμα σε μια χωρα που ειχε λιονταρια και τα διωξανε οι ανθρωποι,
να εξαφανισουμε το τελευταιο ειδος αγριου ζωου επειδη μας την σπανε οι κραυγες που βγαζουν.
Μην ειμαστε εγωιστες.
Μαλακες παοκτζηδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks