χαμηλοταβανος ειναι ακομα![]()
Eίχε ταβάνι η ομάδα του Παοκ, με το ρόστερ προ μεταγραφών.
Τώρα θα παλέψει με πολύ καλύτερες πιθανότητες και για το Κύπελλο και στα πλέι οφ.
χαμηλοταβανος ειναι ακομα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για να μην κατηγορούμε τον Βαγγέλα ότι δίνει συνέχεια δανεικούς μόνο στον Εργοτέλη, έφερε και στον παοκ παίκτη για να τον δει ο Μίτσελ και να κρίνει αν τον θέλει στην ομάδα το καλοκαίρι: τον Μπίρμπας Νάτχο!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έφυγε ο Τζιόλης και άδειασε το κέντρο της ομαδάρας...![]()
Α, ρε Εβραίο φουκαρά, πού πήγες και έμπλεξες... Δεν ερχόσουν κατά Βερολίνο μεριά, να σε κάνω μεταγραφή σε καμιά Νταχάου ή Άουσβιτς; Καλύτερα θα περνούσες, καψερέ...![]()
Φάγανε γκολ απ' τον Κατάη ρε αυτοί; Ρε απ' τον Κατάη ρε;
Κρίμα ρε Τάιτανς οφ δι Νορθ να πουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ετσι τζαμπελα πουτανακι του πλατανια εγινες...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ειναι παιχταρας ρε ο κατ...τον εφαγε ο βαλβερδε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Αντε να σας βάλει γκολ και ο Ιμπραίμ σύντομα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
αυτοι θελουνε πρωταθλημα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γιατί ρε Στάθη; Όταν θέλουν πούτσο, δεν τους δίνουμε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
σωστο και αυτο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ