Παλι για τον Ροναλντινιο μιλαει ο Σαββιδης,δεν βαζει μυαλο αυτος με τιποτα,εχω την εντυπωση οτι ριξουμε τρελλο γελιο μ αυτον και το κυνηγι που θα φαει απ τους μπουγατσομαχους.
Τελικα λεγαμε περι φαρδους οταν ο παοκ κληρωθηκε με Μεταλιστ αλλα αποδειχθηκε το αντιθετο.
Δηλαδη παει το φετινο Cl...![]()
Παλι για τον Ροναλντινιο μιλαει ο Σαββιδης,δεν βαζει μυαλο αυτος με τιποτα,εχω την εντυπωση οτι ριξουμε τρελλο γελιο μ αυτον και το κυνηγι που θα φαει απ τους μπουγατσομαχους.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
kwtsios (05-08-13)
kwtsios (05-08-13)
Πάει για 3ετή αποκλεισμό μάλλον η Μέταλιστ γράφουν από χθες και η Μπαουγκάρα λέει ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση για τον επαναληπτικό! Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η Uefa πάντως, είναι αν θα πάρουν τη θέση των Ουκρανών στους ομίλους, ή θα ευνοηθεί κάποια άλλη ομάδα του 3ου προκριματικού. Για δες φάρδος μερικοί...
Μπα;;;
Δεν ξινιζει η πρόκριση στα χαρτιά στους τιμιους Μακεδονομαχους;;;;
Οχι γιατί θα τη διαγράψουν από τη μνήμη τους σε 1 δευτερόλεπτο.
Επιπλέον θέλω τον ΠΑΟΚ στους ομίλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς βλέπω κέρδος. Είτε ο Σαββιδης θα αναγκαστεί να τα σκάσει, και θα τσιγκλήσει τον δικό μας, είτε ο Παοκ θα δει τη γλύκα να παίζεις και Ευρώπη παράλληλα με το να κυνηγάς (λέμε τώρα....) το πρωτάθλημα και θα κοπούν οι πολλές πολλές παπαριές.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλα για να περάσει η μαλαματινα στο τσουλου δεν φτάνει να αποκλείσει στα χαρτιά την Μεταλιστ,πρεπει ο επόμενος τους αντίπαλος,που θα ναι ακομα πιο δυνατός να αποκλειστεί απο μόνος του.
Αλλα μεχρι τότε θα μου πείτε θα εχουν ενσωματωθεί πλήρως ο Ροναλντινιο με τον Ντρογκμπα οπότε δεν θα χει ανάγκη η μπαογκαρα ναουμ...
differance (04-08-13)
Αν περνούσε ο Παοκ την Μεταλιστ εχει κι αλλον αγώνα για τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ και με πολυ ισχυρό αντίπαλο μάλιστα.
Απλά την συμμετοχή του στους ομίλους του γιουροπα εξασφαλίζει αποκλείοντας την Μεταλιστ.
Τωρα αν αποκλειστεί θα δώσει αγώνα για να μπει στους ομίλους του γιουροπα.
sabar77 (04-08-13)
οπως τα λεει ο σαμπαριος απο πανω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σβηνει το ονειρο του CL και αναβει αυτο του Europa...
Για το Europa είμαστε και εμείς, άσχετα εάν παίζουμε χαριστικά στο CL ελέω αντιπάλου. Θα δούμε σε 2 χρόνια που θα αναγκαζόμαστε να δίνουμε προκριματικά τι ψάρια θα πιάσουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
VALVERDES_7 (09-08-13)
differance (05-08-13)
Λούτσους...
There is a Dude in town
Αποψε παιζει και ο παοκ και απο τι διαβαζω ο Στεβενς θελει λεει γρηγορο γκολ,μου αρεσει που πιστευουν ακομα στην προκριση.
Αυτός ο Ολίσε ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ' στο γάλα στο ρόστερ της Μπαουγκάρας.
Πολύ καλός και τρεχαλατζής παίκτης, χτύπησαν διάνα οι μαλαματίνες...
Bookmarks