Τελικά ήρθε ο παιχταράς που θα έκλεινε μέσα σε 1 ημέρα?
Άλλη μία μεταγραφική επιτυχία του "άπλα". Τα "έσταξε" στον Αστέρα για Κουρμπέλη, νικώντας κατά κράτος την Ασιατική Τίγρη, για αυτό ο παίκτης οδεύει στο εξωτερικό.
Ρε καριόληδες Ρώσοι, ελάτε να πάρετε και καμία άλλη ομάδα εδώ για να δανείζει στην Μπαοκάρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τελικά ήρθε ο παιχταράς που θα έκλεινε μέσα σε 1 ημέρα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπουγάτσα με φελλους![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Και γαμώ τα συνθήματα φώναζαν τα μπαόκια στην ομάδα:
"Είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!" Μπουαχαχαχαχαχα!!
Στις 21.00 παίζουν με Μέταλιστ το πρώτο ματς (ΟΤΕ Sports1)...
Πολύ βαθιά μπήκε...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
κανενα καλο λινκ?
ΚΛΑΡΙΝΟ
[YOUTUBE]Dbzvnaw4gAU[/YOUTUBE]
![]()
Derr7 (30-07-13)
O Σπυροπουλος για μενα ειναι απο τους πιο αξιοπρεπεις speakers. Δηλαδη σε σχεση με κατι Σωτηρακοπουλους κατι αλλους αθλιους της nova ειναι πολυ πιο πανω.
Η μπουγατσα τι λεει? δεν ειδα 1ο ημιχρονο
Αξιοπρεπως στεκοταν η μπουγατσα, αν δεν ειχε και το κατσικι τον κλαψαους θα ειχε σκοραρει, αλλα στο 43 την ειδε ο μαλακας ο μπουγατσομαχος να παιζει χαντμπολ στην περιοχη και τα κλαρινα και τα τρομπονια δωσανε ρεσιταλ
Derr7 (30-07-13)
Απιστευτο!
Η ομάδα των Βερμπάτοφ, Ντρογκμπά, και Ροναλντίνιο, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση
του φετινού ΤΛ, η ακαταμάχητη δύναμη του βορά, ο τεράστιος ΠΑΟΚ, χάνει από κάποια
Μένταλιστ... Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και τέζα
οι κουμμουνιστές! Σαββίδη ΜΠΟΡΕΙΣ!
η μπαουγκαρα στο α' ειχε μια ακαρπη υπεροχη, εχασε μια πολυ καλη ευκαιρια με τον αθανασιαδη στο 30΄, περαν τουτου ομως τιποτα αξιολογο. Θα λεγα οι ουκρανοι προηγουνται στο χαλαρο. Ρεσιταλ παοκοφροσυνης απ τον σπυροπουλο. Μαζι με κατι αλλες μπουρδες που πετουσε, καθιστουσε την παρακολουθηση εκνευριστικη. Ελπιζω στο β να ναι προσεκτικοτερος.
Derr7 (30-07-13)
re παδια καποιο λινκ να μη κολλαει??
Derr7 (30-07-13)
θα φαει και αλλο
Ο Κατσουρανης δε μπορει να σταβρωσει πασα εδω και ωρα
αυτος ο ολισε τι ανεκδοτο ειναι?
Καλύτερος παίκτης: Τζιόλης...
Ο Μασάντο σε αυτους αγαλμα σαν τον Κουδα θα τον ειχανε![]()
Bookmarks