E πως, κέρδισε τον Άρη![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (28-11-09)
κλασικος παοκ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Επιτελους εκπληρωθηκε το παιδικο του ονειρο...εγινε μελος της θυρας 4 ο Γκαρσια..
O Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στα γραφεία της θρυλικής "Θύρας 4" την πέμπτη το απόγευμα.
Ο έμπειρος μέσος συνομίλησε με τους οπαδούς τού ΠΑΟΚ οι οποίοι τον ξενάγησαν στα γραφεία τους, του εξέφρασαν την αγάπη τους αλλά και του μίλησαν για την ιστορία του συλλόγου και των οπαδών του.
"Εδώ σε αυτόν τον χώρο βρίσκεται η καρδιά του ΠΑΟΚ και δεν νομίζω ότι αξίζω τέτοια τιμή", είπε ο Γκαρσία στους παρευρισκόμενους οπαδούς του Δικεφάλου.
Ο Ουρουγουανός παίκτης απαντώντας σε ερωτήσεις των οπαδών τόνισε πως θεωρεί ντροπή το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να νικήσει του τρεις της Αθήνας, ενώ είπε πως θέλει πάρα πολύ να πάρει φέτος το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.
Για την διαιτησία τόνισε πως αυτήν την σεζόν προσέχει πάρα πολύ και αποφεύγει τις κάρτες διότι ξέρει πως οι διαιτητές τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.
Κατά την έξοδο του από τον σύνδεσμο ο Γκαρσία δήλωσε πως: "Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι πλέον μέλος της Θύρας 4. Νοιώθω όπως είπα και στα παιδιά ότι δεν αξίζω μία τόσο μεγάλη τιμή".
Από την πλευρά του ο ΣΦ ΠΑΟΚ "Θύρα 4" εξέδωσε ανακοίνωση μετά την επίσκεψη Γκαρσία όπου αναφέρει: "Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Pablo Garcia που επισκέφτηκε τα γραφεία του συνδέσμου την Πέμπτη 3/12/09. Τα μέλη του συνδέσμου αλλά και όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν παρόντες του έδωσαν να καταλάβει την ιστορία του συλλόγου και τη νοοτροπία του λαού μας. Κρατάμε την υπόσχεση που μας έδωσε για την κατάκτηση του κυπέλλου και τη φράση: "Σας αρέσει πιο πολύ ο πόλεμος από ένα πιάτο φαγητό" .
(του Ν. Τοσκιτση)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Kαι αυτος μπαουγκαρα απο μικρος εεε??![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
αυτος ο κουτσιανικουλης τι γινεται;
ηθελαν και 3 εκατομυρια να μας τον δωσουν...ευτυχως δεν πιαστηκαμε μαλακες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
nikolios (16-12-09)
Παίκτης του ΠΑΟΚ και τυπικά είναι από τό απόγευμα της Πέμπτης (10/12), ο Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιοθετικό (κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου) για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Paços de Ferreira για την απόκτηση του Cristiano Moraes de Oliveira. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε για συμβόλαιο 2,5 ετών το οποίο θα ξεκινήσει να ισχύει από την 1/1/2010», αναφέρει η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων».
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη (ήρθε μαζί με τον μάνατζερ του Βιεϊρίνια) θα αναχωρήσει αύριο (11/12) το πρωί για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη Θεσσαλόνίκη για μόνιμη εγκατάσταση την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του.
WHO IS WHO
Ονομα: Κριστιάνο Μοράις Ντε Ολιβέιρα
Ημερομ./Γέννησης: 28-9-1983
Υψος: 1.74μ.
Καταγωγη: Βραζιλία
Υπηκοότητα: Πορτογαλική
Θέση: Μεσοεπιθετικός
Ο Ντε Ολιβέιρα γεννήθηκε στην πόλη Μανάους της Βραζιλίας στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νασιονάλ και την Σάο Ραιμούνδο Εσπόρτε Κλαμπ, πριν έρθει το 2005 στην Ευρώπη και την Πορτογαλία για να ενταχθεί στο δυναμικό της Πάσος Φερέιρα.
Για μένα προσωπικά ο ΠΑΟΚ έχει τους πιο κομπλεξικούς οπαδούς στην Ελλάδα μετά τους Βάζελους φυσικά που είναι πάντοτε εκτός συναγωνισμού.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν κάνει Θεό τους τον πιο σιχαμένο και βρωμερό ξένο παίχτη που αγωνίστηκε ποτέ στην Ελλλάδα.
Μπάογκ μαλακία τρομοκρατία γ@μιέται η Θύρα 4 και ο Πάμπλο ο Γκαρσία.
Aris per siempre (15-12-09), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-12-09)
Μαζι σου.Ειναι το πιο ρουφιανικο σωματειο και το εχουν αποδειξει παμπολλες φορες.
marinero (15-12-09)
θΑ καλοπερασουν μεσα στον ναο τα κομπλεξικα..
μπαοκια ντροπη του βορρα..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Φιλομένο:"Να χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός"!
Δεν μου κάνει εντύπωση η δήλωση.Το θέμα είναι οτι από αυτούς και το υπόλοιπο συνάφι (αρης,αεκ,λαρισα) περιμένουμε να κόψουνε πόντους από το βάζελο για να έχουμε ελπίδες.Περίπατο θα κάνει η βαζέλα φέτος.
καλα οτι πειτε.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
ρε φιλομενο για πεταξου στο σπιτι σου για λιγο γιατι πηδιεται η γυναικα σου και η μανα σου με κατι γαβρους ψωλαραδες παλιομαλακα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Fakes (08-01-10), stelios-7- (08-01-10)
Γεμίσαμε κομπλεξικούς!
Ο Ολυμπιακός με τις γκάφες ολκής και τις απίθανες… γκέλες που κάνει χαρίζει το πρωτάθλημα στον ακατονόμαστο. Κάνει τα πάντα για να κάνει δώρο αυτόν τον τίτλο στην ομάδα που έχει για σήμα την αλογοτροφή. Παράλληλα, όμως, κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά και σε όλους τους εχθρούς του. Όλοι οι κομπλεξικοί που θέλουν πάση θυσία να μην πάρει τον φετινό τίτλο ο Ολυμπιακός λες και τους τον κλέβει.
Όλοι οι απίθανοι έχουν βγει και έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μην πάρει τον τίτλο ο Θρύλος. Ο Κόκε πριν το μεταξύ μας παιχνίδι είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Τώρα ήταν η σειρά του Φιλομένο που παίζει στον ΜΠΑΟΚ να κάνει δηλώσεις μέσα από τις οποίες εκφράζει την επιθυμία του να μην έρθει ο τίτλος στον Πειραιά. Το φοβερό είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα τον πάρει η ομάδα του αρκεί να μην τον πάρει ο Ολυμπιακός.
"Νομίζω φυσικά ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι και να πάρουμε την 2η θέση με την 1η θέση να είναι δύσκολο να την προλάβουμε αλλά όχι απίθανο. Ωστόσο κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το χρειάζεται ο κόσμος και θα είναι ότι καλύτερο και για τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ αλλά κάποιος άλλος αντί του Ολυμπιακού να κερδίσει το πρωτάθλημα για το καλύτερό του και για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος", είναι τα λόγια του Φιλομένο. Τι μας λες ρε απίθανε; Σου έχουμε κλέψει κάτι;
Τώρα καταλαβαίνετε αδέρφια, αλλά και όλοι εσείς εκεί στο Ρέντη πως θα αντιμετωπίσουν τον βάζελο. Όσοι πιστεύετε ότι θα ανέβουν οι ακατονόμαστοι σε Τούμπα και Χαριλάου και θα συναντήσουν αντίσταση είστε γελασμένοι. Το λένε ξεκάθαρα οι άνθρωποι ότι δεν θέλουν να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Έχουν ενωθεί όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα εναντίον μας και δυστυχώς εμείς είμαστε αλλού γι' αλλού.
να μιλανε ολες,αλλα να μιλανε κ οι μπουκωμενες?
Bookmarks