Γερα Μπαοκαρα,μπορεις να φας και αλλα στο β'
εγω τους ευχομαι να πανε μεχρι τους ομιλους για να δουν τη γλυκα να παιζεις πεμπτη κυριακη πεμπτη,να δεις για ποτε αλλαζουν οι στοχοι και απο πρωταθλημα θα παρακαλανε να ξαναβγουνε ουεφα αντε γιατι πολυ αερα πηραν
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γερα Μπαοκαρα,μπορεις να φας και αλλα στο β'
κερδιζουνε 1-2...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Kερδίσανε 2-1...έβαλε γκολ και ο Ντιόγκο τους και τραυματίστηκε![]()
Δε ξερω ποσα ματς θα παιζουν στον ομιλο του Γιουρόπα Λιγκ, περσι παντως στο Ουεφα ηταν 4 ολα κι ολα.
Κι ο Μπαουγκς μεγαλη μεταγραφη μπορει να μην εκανε, αλλα σιγουρα ενισχυθηκε πολυ ποσοτικα και μπορει να αντεξει τα παιχνιδια Πεμπτη/Κυριακη.
Tριάδα-φωτιά οι Φωτάκης-Ίβιτς-Σορλέν, λέει. Έκαναν ό,τι ήθελαν, λέει. Τρέμε Θρύλε, έρχεται η Μπαουγκάρα, (δε) λέει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ομαδα για λιγα πραγματα με τον Σαντος προπονητη.
Κι εγω πιστεύω οτι ο Παοκ εκτος απο το νταμπλ φετος χτυπαει και ημιτελικα Europa League. Μεγαλη ομαδα. Ποιοτικα και ποσοτικα. Οπως περσι. Προπερσι. Αντιπροπερσι. Το 1964. Το 1942. Την εποχη του Γαλιλαιου. Την εποχή του Περικλή.
Μια φορα κι εναν καιρο...
Φατε, φατε, καλη μπουγατσα....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
η δευτερη θεση ειναι καπαρωμενη απο τον μπαοκ φετος.και τι εγινε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τρομπονι ο μπαοκ?
Ρε τα βοδια 0-1 και ειναι στο 82 ακομα
Σκατα ,νομιζω θελουν και δευτερο
Καθήστε να φάνε άλλο ένα να γελάσουμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Τι γίνεται περνάνε τώρα ή όχι;
Ναι, με το 0-1 περνάνε καθώς αυτοί πέτυχαν 2 εκτός έδρας γκολ
Κρατά γερά η Μπαουγκάρα... Έτσι παιδιά έτσι. Με νύχια και με δόντια
Ήρθαν οι 4 Ριβάλντο (σε ηλικία): Ντάνι, Λέμενς, Μπουλούτ, Καψής
Άκουσα τώρα στο ραδιόφωνο ότι γίνονται απίστευτα πράγματα στην Τούμπα. Έχει κανείς εικόνα; Δεν θέλει λέει να μπει η μπάλα
δεν μπορούν και οι του ΠΑΟΚ
Χάνω ματσάρα;
0-1 ΑΚΟΜΑ.για τον μπεο ειναι και αυτοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks