Aσε τα ψοφια Φιντελ. Εγω εχασα τη Ρεαλ αλλα στα υπολοιπα προτεινα να παιξουν τα αντιθετα απ'αυτα που προτεινες εσυ.![]()
Αρα 3/4.![]()
Ajan - Inter 2 @ 2.20
Werder B. - Juventus X @ 3.20
Rangers - Villareal X @ 3.10
Chelsea - Barcelona X @ 3.20
jana paroli kai jana eimai sigouros oti tha mou ta xalasei aggliki omada
Aσε τα ψοφια Φιντελ. Εγω εχασα τη Ρεαλ αλλα στα υπολοιπα προτεινα να παιξουν τα αντιθετα απ'αυτα που προτεινες εσυ.![]()
Αρα 3/4.![]()
Όχι ρε Ξανθέ και έλεγα να τα ρίξω τα 3/4 2πλα (άλλωστε στο +1000€ είμαι το 2006 ... κοινώς σκασίλα μου) και του Sotis (μπλιάχ) Χ ... καλά θα σου κάνω παρέα στην Κούβα (ειδικά το 1 το χω χάσει από τα αποδυτήρια λέμε:p ).Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
Βγάλε τα 2πλα όξω και πόνταρε στην τσέλσι ... και εννοείται αύριο θα παιξεις άσσο το Μαρσειγ-μπεμπέ.;)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
ρε λετε να ερθουν και τα 4 αυτα under? :p
Mπα. Εγω νομιζω θα εχουμε μεγαλα σκορ. Μονο στη Γλασκωβη (κι εκει χλωμο) μπορει να κατσει under.
και εγω ετσι περιμενα σε 2 χθες αλλα τσακισε. Ειναι και οτι Ιντερ-Γιουβε εχουν τα 2α ματς μεσα που οσο να'ναι δεν εχουν λογο να παιξουν ιδιαιτερα ανοικτα.
Βασικα εχω την αισθηση οτι επειδη οι "αδυναμοι" των ζευγαριων εδω (πλην του Τσελσι-Μπαρτσα) εχουν τα πρωτα ματς στην εδρα τους, οι δυνατοι (Ιντερ-Γιουβε-Βιγιαρεαλ) δεν εχουν λογο να ανοιχθουν και μπορουν να το παιξουν safe. Κλειστα σκορ παλι βλεπω.
τεσπα. CL ειναι αυτο, απροβλεπτο, οποτε ας παιξουμε κοντρα τον Μητσο:p
Μην αγγίζετε. Αν πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε. Το under στη Σκωτία που είναι το μόνο κοντινό δεν αξίζει (το βρήκα κοντά στο 1.60).Αρχική Δημοσίευση από karteo
Εγώ έβαλα λίγα φράγκα στο Χ2 της Νίκης Βόλου πάντως.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αρχική Δημοσίευση από drizzt
![]()
![]()
Άντε μωρέ να έχει και λίγο αξία το κυπελλάκι ... με τους Αγρότες θα παίξουμε τελικό;
Tha doume gia ayrio...Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Gia shmera ta edwsa kai oti grafei den xegrafei :p
H Chelsea paizei sto X (mallon prepei an xehasoume to persino match, fetos anamenetai soupa).
Τι έγινε με την Κανέλη?
Οι νεκροί θα ζωντανέψουν κάποτε και τότε χεστήκαμε....
Ρε παιδια ποια Μπαρτσελονα τωρα? Ειδατε κοντρα σε τι ομαδες κυριαρχει στην Ισπανια? Κοντρα στη θλιβερη Ρεαλ και στη νεοφωτιστη Θελτα.
Με καθαρη διαιτησια κι οχι σαν αυτη του Φρισκ περυσι, 3 τεμαχια θα μαζεψει ο Βαλντεζ. Και μονο που εχει δηλαδη τον συγκεκριμενο τερματοφυλακα και τον Βαν Μπρονκχορστ (δηλαδη τον μαλλιαρο και μελαχρινο Γεωργατο) στα αριστερα, χαρα στο κουραγιο σας που βαζετε και λεφτα πανω τους.
Ολα γινονται στη μπαλλα, δε λεω, και μπροστα βγαζει φωτιες η Μπαρτσελονα, αλλα πισω μπαζει σαν γυφικο τσαντηρι το Γεναρη.
Α, κι η Τσελσι δε θα κατεβει με διδυμο στα στοπερ τους Μπισκαν-Μορις απ'οτι λενε οι τελευταιες πληροφοριες.
φιλαράκο, αν υπήρχε καθαρή διαιτησία πέρυσι, ο Μουρίνιος θα έβλεπε από τον καναπέ τον ξεδοντιάρη να σηκώνει την κούπα, αλλά ας όψεται ο χαιτάς ο Κολίνας...
φέτος, ελπίζω ο καναπές του Μουρίνιου να είναι αρκετά αναπαυτικός...![]()
Φιλαρακο, αν δεν ηταν ο ξανθοκουκλεντές ο Φρισκ, θα ειχε προκριθει η Τσελσι απο το πρωτο ματς. Αλλα δε σε συμφερει να το θυμασαι.
Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
Πω πω... φίλε fender θα εύχεσαι να είχες κάνει τις προβλέψεις του Xanthou...Αρχική Δημοσίευση από fender
Κάτι τέτοια βλέπω και χαίρομαι που το μόνο τυχερό παιχνίδι που παίζω είναι το Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Πρόνοιας!
Μπράβο βρε Κουβανέ ... βελτιώθηκες ... έπιασες τη διπλή!!!Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
![]()
![]()
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Biasthkes to prwi na me kraxeis!!!!
LEGE RE ALEFANTE TWRA: POIA BARCA??? POSA THA ARPAXEI???
POIOS EINAI O MEGISTOS KOUVANOS????
Αρχική Δημοσίευση από karteo
ONTWS KAI TA 4
![]()
![]()
Kai me 50%-50%...
Me kraxate asxhma pou den epiasa xthes kai shmera spasate oooooola ta record...
Βλεπεις τι εγραψα? Αμα ειχα μυρισει τα νυχια μου οτι ο σφυριχτρουλης θα τους αφηνε με 10 απο το πρωτο, σιγα μη προτεινα ασο.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Α, κι εγω τουλαχιστο ειπα οτι ολα ειναι over αποψε.
Μπα τους άφησε άδικα ή απαγορεύεται άμα η παράβαση σημειωθεί στο α' ημίχρονο να δοθεί κόκκινη; Ας πρόσεχε το Ντελ Ορνιο. Αν απαγορεύεται πάντως ας βγάλουν DVD και κρασιά.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
Μέχρι εκείνη τη στιγμή πόσες φάσεις είχε κάνει ο Μπουρμουρίνιας; Γιατί εγώ 2 του Ροναλντίνιο θυμάμαι.
Αμ! το άλλο ... αυτή την ξεφτιλισμένη συνήθεια να γίνεται σκατόβαλτος το γήπεδο πριν τον αγώνα ... την είχαν οι Αρειανοί στο Χαριλάου ... όχι ομάδα που θέλει την κούπα με τα μεγάλια αυτιά.
Περαστικά τους ... καλή και η Πρέμιερ Λιγκ.
Bookmarks