Πτου και είπα να παίξω τα αντίθετα ... πες μας ρε Ξανθέ για αύριο τις προβλέψεις σου ... μα την Παναγία θα το ρίξω.
Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
![]()
![]()
Πτου και είπα να παίξω τα αντίθετα ... πες μας ρε Ξανθέ για αύριο τις προβλέψεις σου ... μα την Παναγία θα το ρίξω.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
4/4 δεν εχει ούτε ο Παρασκευάς :p
Αν ειναι δυνατον!! επιασα το διπλο της αρσεναλ, επιασσα το διπλο της λυων, επιασα το Χ της Μιλαν και μου τα γαμησε η πουτανα η λιβερπουλ γαμω την αγγλια σας γαμω!
Ρεάλ Μαδρίτης - Άρσεναλ (1 X 2)ΆρσεναλΆρσεναλΜπάγερν - Μίλαν (1 X 2)XXΑϊντχόφεν - Λυών (1 X 2)ΛυώνΛυώνΜπενφίκα - Λίβερπουλ (1 X 2)ΛίβερπουλMπενφίκα
Kala re Fender POSA paixnidia epaixes kai me ti apodoseis???
Plaka kaneis? Ti to perases PRO-PO?? Kai me ligotera apo 13 kerdizeis pali![]()
τετραδα ρε.. γαμημενη τετραδα
Ελα ρε Πανο τωρα. Αν ειναι δυνατον να σου φταιει η Αγγλια, η Κινα ή το Σουριναμ.
Καλα σου λεει ο Θρυλος της Κουβας απο πανω. 4αδα παρολι με 4 ντερμπυ? Δε παιζεις Λοττο καλυτερα?
re sy, jereis poso nevriasmenos eimai ? jereis oti exw orkistei na mhn akoumpaw thn liverpool ? jereis ti einai na pianeis to 6.00 tis arsenal kai na xaneis gia tin poutana tin liverpool ? ase, polla nevra...
Τη Λιβερπουλ οχι μονο να μη την ακουμπας αλλα και να μη τη βλεπεις να παιζει. Να προτιμας παιχνιδια τυπου Πανασπροπυργιακος-Νικη Ρεντη που παιζεται πιο θεαματικο ποδοσφαιρο.
Αλλα απο στοιχηματικης πλευρας εψαχνες το Τζοκερ χτες. Εγω το 6αρι της Αρσεναλ, αν το επαιζα, θα το επαιζα μονο. Αλλιως αυτη τη τετραδα θα τη ζηταγα σε γιανκι κι οχι παρολι.
Μερικές φορές αισθάνομαι ευτυχισμένος που έχω παίξει στοίχημα μόνο μία φορά στη ζωή μου (*) και δεν σκοπεύω να ξαναπαίξω.
----------------------------------------------------
(*) τελικός Euro 2000 είχα παίξει τελικό αποτέλεσμα Ιταλία - Γαλλία 1-0 (νίκη των Ιταλών). Ως γνωστόν, οι Γάλλοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και το πήραν στην παράταση.
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Λοιπον, αρκετα γελασαμε με τον Φιντελ Καστρο και το 0/4, καιρος να δοκιμασω κι εγω τη τυχη μου.
Τσελσι-Μπαρτσελονα 1
Αγιαξ-Ιντερ 2
Ρειντζερς-Βιγιαρεαλ 1(Χ)
Βερντερ-Γιουβεντους 2
Παντως και τα αποψινα παιχνιδια προσφερονται μονο για μονα ή για συστημα. 3αδο-4αδες ειναι αυτοκτονια.
Την τύχη του Ξανθού να έχετεΑρχική Δημοσίευση από sirkostas
... θα έλεγα χειρότερη αλλά δεν πάει πιο κάτω.:p
Ξανθέ παίξε να κερδίσει ο Ξέπλυμας ... μη χάσουμε το Ροναλντίνιο πάλι από νωρίς για να βλέπουμε Μουρμουρίνιο.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
A, ρε Φιντέλ που καταντησες.
Να σου λενε ποια ομαδα να παιξεις για να νικησει...η αλλη.
![]()
Chelsea X (1-1)Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Ajax X2
Rangers 2
Juve X
Xerete ti na paixe te twra e?![]()
Ωχ, παει ο Ροναλντινιος της ΟΣΦΠ!Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
![]()
μηπως μπορεις να μας δωσεις 2πλη παραλλαγη στο καθε ματς για να μας διευκολυνεις?:p
Na ypenthimisw stous agaphtous oti o men evlepe standar 1 thn Real kai o de over ta Lyon kai Real :p
Ante na doume (deite) kai shmera ti ginetai... De dinw diples gia na kanete kati ki eseis re psofimia![]()
ναι βρε, αλλα εγω τουλαχιστον επιασα 2/4 :p και τοσο η Λυων οσο και η Ρεαλ μπορουσαν να βγουν οβερ απο την εικονα των ματς.;)
Kala ase thn eikona tou match giati ki egw epiasa 3/4 :pΑρχική Δημοσίευση από karteo
Kai h PSV mporouse na erthei toulaxiston X kai h Bayer axize na kerdisei kai th Liverpool den thn evlepa alla thn epaixa logw trelas
Epishs h REAL DEN MPOROUSE XTHES NA ERTHEI OVER ektos kai an o Henris ekane xat trik :p
Telos esy epaixes 50-50 over/under ki egw me 1/3 kai paizontas ta outsider
Bookmarks