375 το σαββατο κ 299 την κυριακη,ο κυριος ειναι ενας τυπος που του εσκασα μαζι με κατι φιλαρακια 100ευρω συνολο σε 2 μερες,50 μπροστα 50 μετα(γιατι ειναι κ τιμιο το παληκαρι)κ μου σφυριξε 2 ανατροπες.
οκ θα ενημερωνω τακτικα..
Ήταν και ένας εν Ελλάδι που έδινε κάτι παρόμοια. Έπιασε 4-5 στη σειρά και μετά άρχισε να δίνει μαλακίες και την έκανε με ελαφρά. Κάτι φίλοι μου είχαν βγάλει φράγκα από αυτόν. Δεν ξέρω τι παίζει και τι πληροφορίες έχουν.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
καλα κ γω δεν θα κατσω να φαω τα λεφτα μ με αυτον τον βλακα,μεχρι τωρα 2/2 εχει.
sirkostas (06-02-13)
2/3 αδοξα δεν βγηκε η ανατροπη,να παει να γαμηθει ο πορτογαλος,ευτυχως ειμαι αρκετα συν ακομα,ζουπανε κ κατπεν χουκ σορρυ ρε.
iosif (09-02-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (09-02-13)
Κακό ξεκίνημα μέχρι στιγμής. Απ' το 46' έχει κάνει το 0-2 ο Βεληγκέκας στο τούρκικο και μετά κόλλησαν και δεν βγήκε το όβερ. Και η ροφιάνα η Ρετζίνα ισοφάρισε στο 93'!![]()
Η Γιουνάιτεντ θα κερδίσει αύριο;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
www.f1rstlap.com
Όχι.
Με ποιον παίζει?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (09-02-13)
Θα πληρώσει με σκληρό γαμ*σι το περσινό 4-4!
μαν γιου οβερ,νιγηρια 1,οσφπ 1(σκετη νικη),γαλατα 1,ατλετικο 2,αεκ 2dnb διαλεχτε....
Bookmarks