Αντε μωρή λουλού Ψηλέ!
Και νομίζω ότι σε βρήκα με τη ΜΙΑ ΡΕ
Ψαροεργαζόμενε![]()
Αντε μωρή λουλού Ψηλέ!
Και νομίζω ότι σε βρήκα με τη ΜΙΑ ΡΕ
Ψαροεργαζόμενε![]()
We shall fight on thees, ... we shall never surrender. And we shall Prevail
καθάρισε η ΤΣΣΚΑ σήμερα για τους μπούκηδες...
Φιλε σορυ δεν μπηκα χτες να δω τα posts. Τον ΠΑΟΚ πάντως τον έβλεπα και εγώ over. Πήρα κάτι ψιλά απο Σεβιλη -Βασιλεία αλλά τα σπρωξα στο Βάζελο....οπότεΑρχική Δημοσίευση από Dunedain
![]()
Σήμερα παίζει μπαλίτσα το club στις 9 δες post ελεύθερος χρόνος και είσαι ευπρόσδκετος για καφέ στις 8.
Αλλιώς ε βάλε κανα tip.
Αύριο θα βάλω τα σκωτσέζικα πάνω, οπότε τα λέμε.
Αρχική Δημοσίευση από RED-LION
Ευτυχώς δεν πρόλαβα πρακτορείο και έπαιξα μόνο κάτι ψηλά στη Μπόκα πέρνοντας το κατιτίς μου. Δύσκολο για σήμερα (κόρες γαρ κια έρχετε και ο μικρός από Πάτρα σήμερα γιατί έχουν ρεπό Σ/Κ) και ειδικά για μπαλίτσα! Κάνα μπασκετάκι δεν κανονίζετε;
Πόρτο σήμερα όλα τα λεφτά (στο 1.97 την κοπάνησα εγώ). Βλέπεις 2πλό Ινβερνές αύριο;
See ya
O Red-Lion προτείνει αργοπρορημέαν άρα και σίγουρα ανά πρωτάθλημα: χεχε....
1. Σκωτία Hearts kai St johnston η εύκολη δυάδα
2. Σκωτία Σελτιν και Ηιμπερνιαν η δύσκολη δυάδα
3. Στην Α σκωτίας ενα συστηματακι με ζητούμενα μονα Χ στα υπόλοιπα ματς πλην Ρειντζερς θα πληρωσει.
4. Αγγλία Τσελσι Μαντσεστερ Τοττεναμ λογικα ΄πληρώνουν και Γουλβς απο CHampionship με τον παικτουρα το Χοντλ στο τιμόνι.
5. Γερμανία, Αμβούργο και Βερντερ
6. Ιταλιά Μίλαν
7. Γαλλία under Μπορντο
8. πιστεύω ότι βάζελοι Εμείς ηρακλής θα περάσουν εύκολα ή δύσκολα.
Ε με 15 ματσ ώρα να σταματήσω και ελπίζω να μη με βρίζετε. Ετισ και εχω 0% δεν ξαναγράφω. Οπότε δε γλυτώνετε από μένα
ΥΓ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΟΡΤΟΝ. (για αυτούς που ξέρουν).
Αρμαγεδών.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
Einai polys o kouvas Arh!!!!
![]()
ola ta katevasame
ta under sta gallika ta egglezika kai to under tis everton, to thrylo, ta skotsezika, ta germanika. Xasame ti milan ante kai ti gulvs.
TAMEIO TRELE PSILE
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη RED-LION : 04-12-05 στις 11:20
Ρε μαστορα, η δυαδα με Σελτικ-Χιμπερνιαν εσπασε, το συστημα με τα Χ στη Σκωτια επισης, η Γουλβς δε περασε, η Μιλαν τον ηπιε, ο βαζελος το ιδιο. Που ειναι το τρελλο ταμειο; Στο 1.20 της Χαρτς και της Μαντσεστερ;
Τι διαολο; εκτος κι αν προτεινεις αλλα απ'αυτα που παιζεις.![]()
κώστα παίζω τα ματς αλλά είναι και θέμα επιλεχθείσων συνδυασμών. Χτες οι συνδυασμοί στα παραπάνω ματς μου έκατσαν.
Φιλαράκι δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου το Σ/Κ με στοίχημα γιατί σπάστηκα πολύ με την Πόρτο, την οποία είχα φορτώσει αρκετούτσικα. Ένα μικρούλη που έστειλα χθες μου χάλασε η Τβέντε (τριαδούλα με όβερ Γιούβε και Μπόστον, τα οποία έγιναν στο 90') οπότε ήταν μείον το ταμείο γι'αυτό το ΠΣΚ. "Ξεκούραση" σήμερα και θα σε πάρω αύριο μήπως βγάλουμε τίποτα καλό για champions league. (Με απόδοση πάνω από 1.20Αρχική Δημοσίευση από RED-LION
!!!!!!!!!!!!!)
Χτες πήγαμε ταμείο. Μόνο η ΑΝτερλεχτ μου χάλασε ενα συστηματάκι, ήτοι 6/7.
Για σήμερα γύρω στις 20.30 gmt+2 θα ρίξψ τις προβλεψεις μου. ΑΠο μία πρόχειρη ματιά χτες θυμάμαι :
ραπιντ under
arsenal under
verder 1
udinese, benfika X2.
ΥΓ. SIRKOSTA δεν μπορώ να επισυνάψω αρχείο για να σου στείλω να δείξω τι εννόω. Θα ρωτήσω τον administratora και θα στο στείλω. Σε γενικές γραμμές παίζω και διπλή ευκαιρία καμία φορά, οπότε σίγουρα καλύπτω τα σημεία...
Η απόδοση του 1.20 τρελιάρη όταν είναι ^5 μας κάνει 2.5.Αρχική Δημοσίευση από Dunedain
Προτιμώ λοιπόν και ας είναι στατιστικά απαράδεκτο, 5 ματς που έχω την αθλητική βεβαιότητα ότι θα λήξουν στο 1.20, παρά το Θρύλο μας στο 2.40 που (τον είχα παίξει ευτυχώς 1Χ), μου έκανε τον άσο στο 87!
ΡΕ παλιομπιπμπιπ, τι εννοείς επίσης με Μπόστον ? Καλά για την ΕΣΚΑ και Α2! Παίζεισ NBA παλιοκουβά και δε λες τίποτα!!!
ΥΓ ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΟΡΤΟΝ . ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη RED-LION : 07-12-05 στις 15:22
Ρε Γκιοζάκο, εννοώ την Μπόστον στη Β' Αγγλίας!!!!!!!! Μπάσκετ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στοιχηματικά (παιχτικά όποτε γουστάρεις παραδίδω μαθήματα!!!!!) και ούτε πρόκειτε για να είμαι ειλικρινής. Εγώ το γαύρο τον έπαιξα στο 85' στο 4.60 στη betfair! Έμπνευση της στιγμής! Δεν βλέπω τίποτα σήμερα επομένως λέω να μπω και να ακολουθήσω τις εμπνεύσεις σου!!!! Παιχταρά μου με τα 1.20 σου. Γιατί δεν τους κάνεις 6 τους αγώνες να έχεις απόδοση 2.98 ή 7 με απόδοση 3.58 να τους τα μαζέψεις όλα; Ή παίξε κάνα χρυσό με 21 αγώνες να λέω ότι έχω φίλο πλούσιο!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από RED-LION
Άντε γεια!!
Bookmarks