Και για να πάτε ταμείο στα σιγουρα
1. Hibs
2. St Miren
3. Liverpool
4. Madova.
μιλάμε για τετραδούλα 100%.
ΥΓ ΕΛΑ ΜΩΡΗ MORTON (να την παίξετε δυαδούλα με τη celtic αν τη βλέπετε να παίρνει το ντέρμπυ....).
Και για να πάτε ταμείο στα σιγουρα
1. Hibs
2. St Miren
3. Liverpool
4. Madova.
μιλάμε για τετραδούλα 100%.
ΥΓ ΕΛΑ ΜΩΡΗ MORTON (να την παίξετε δυαδούλα με τη celtic αν τη βλέπετε να παίρνει το ντέρμπυ....).
We shall fight on thees, ... we shall never surrender. And we shall Prevail
4/7 óçìåñá.Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü sirkostas
Áðéóôåõôï óêùôóåæéêï íôïõò áð'ôç Ëéíôò. Ìå÷ñé ôï 71' å÷áíå 3-0, óôï 84' éóïöáñéæåé áëëá -äõóôõ÷ùò- äå óôáìáôçóå êé åâáëå êáé 4ï. Áõôá å÷åé ï ôæïãïò. Êñáôáìå ôï óçìåñéíï èåôéêï ðñïóçìï êáé ðáìå ãåñá ãéá áõñéï.
Απίστευτος κουβάς ο σημερινος. ¨Οχι μόνο oi HIBS μας κουβάδιασαν τρελα, για να μην πω για το πως, αλλά τόσο η st miren όσο και η Morton αναβλήθηκαν και πα΄νε για μονάδα!!!!!
Πάλι καλά που το γύρισε η Μπαγερν....
Για αύριο νηστεία και ολίγα στον ΜΠΑΟΚ.
Δευτέρα πάντως βλέπω και τα χανούμια και τους wanderers και ας καπνίζει ο Μάκης ότι θέλει....
Με 3/3 (Θρύλος,Man U,Arsenal) πήγαμε ταμείο...;)![]()
Μπραβο Αποστολη!
Μα καλα ρε θηριο αυτο το 2πλο του Θρυλου πως και το τολμησες και το επαιξες?![]()
μπετά λέμε... :p
Μάντσεστερ @1.60
Ομάδα που θα σκοράρει το 1ο γκολ παο @1.80 ή Χ @3.20 ή 1/Χ @13.00
Ρεάλ Χ @3.20
Ολυμπιακός @2.90
Στουτγκάρδη @2.30
Μπόλτον @2.30
MðåôÜ ÷ùñéò ôóéìåíôï ìïõ öáéíïíôáé. Ìïíï áììï÷áëéêï êáé íåñï å÷ïõí.![]()
2.40 η ροζαλία έχει φτάσει στο betfair. Αν δεν είναι αυτό value bet πείτε μου ποιό είναι...
ÃÉÁÔÉ ÊÁÉ ÔÏ DNA ÌÁÓ ÅÉÍÁÉ ÊÏÊÊÉÍÏ.
value bet για ερασιτέχνες ξυλοκόπους και ψαράδες?Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü drizzt
value bet για να κάνει ο ολυμπιακός αυτό που συνηθίζει κάθε χρόνο... δυστυχώς. Εγώ έβαλα τα λεφτά μου και θα παρακαλάω να τα κλάψω Βαγγέλη...Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü Wappy
στη χειρότερη ρε Μήτσο να το έβαζες Χ... από αυτά έχουμε τουλάχιστον... άσος δεν θα είναι με τπτ πάντως... τεσπά... όπως λες κι εσύ, μακάρι να τα χάσεις :p
Η αξιολόγησή μου για το ματς ήταν 60-30-10 οπότε όπως καταλαβαίνεις τη λογική μου φαντάζομαι...Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü Wappy
Aõôï äåí åéíáé áðëùò value bet. åéíáé äùñï ðñïò áðáíôá÷ïõ ôæïãáäïñïõò. Êáé ôï ãñáöù ìå ðëçñç óõíáéóèçóç, áêïìá êé áí ï Ïëõìðéáêïò íéêçóåé áõñéï ìå 5-0.Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü drizzt
Eíá áêïìá value bet ðïõ ìïëéò âñçêá óôç betoto. Áíåîáñôçôùò ôåëéêïõ íéêçôç êáé óêïñ, 5.20 áðïäïóç ïôé ç Ñïæåìðïñãê èá ñéîåé ôïõëá÷éóôïí 3.
ÁãáðçôÝ Êþóôá, åßíáé áðü ìéá áðü ôéò öïñå´ò ðïõ èá óõìöùíÞóù ìå ôéò åðéëïãÝò óïõ êáé ðñÝðåé íá ðù êáé ìðñÜâï ãéáôß åßíáé ðïíçñïýôóéêï êïõðüíé. Äåí ðáßæù over/under áëëÜ ßóùò ôï ôéìÞóù.ÓÞìåñá ìå ôï âÜæåëï êáé ôç ÌÐÜñôóá êáëÜ ðÜìå ùò ôþñá...Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü sirkostas
ELA MWRH JUVEEEEEE
ΑΝΤΕ Γ$#%#^%ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ........δεν πρεπει να υπαρχει πιο σιχαμενη ομαδα! που να κουβαδιαστουνε για 40 συνεχομενες σεζον......και να ξανα δουνε κυπελλο το 2690!
RE p...ousti mavre ESY EPAIXES THN MANCHESTER...Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü Eric
LEW KI EGW TI EGINE KAI EFAGA KOUVVA PO MANCHESTER RE GMT???????????
SFYRA RE OTI THN AKOUMPHSES PALIOKOUVANE
KOITA NA DEIS POU THN PATHSAME APO ERIC...
TI MAYROS EISAI ESY RE????
Bookmarks