Και για να πάτε ταμείο στα σιγουρα
1. Hibs
2. St Miren
3. Liverpool
4. Madova.
μιλάμε για τετραδούλα 100%.
ΥΓ ΕΛΑ ΜΩΡΗ MORTON (να την παίξετε δυαδούλα με τη celtic αν τη βλέπετε να παίρνει το ντέρμπυ....).
Και για να πάτε ταμείο στα σιγουρα
1. Hibs
2. St Miren
3. Liverpool
4. Madova.
μιλάμε για τετραδούλα 100%.
ΥΓ ΕΛΑ ΜΩΡΗ MORTON (να την παίξετε δυαδούλα με τη celtic αν τη βλέπετε να παίρνει το ντέρμπυ....).
We shall fight on thees, ... we shall never surrender. And we shall Prevail
4/7 σημερα.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
Απιστευτο σκωτσεζικο ντους απ'τη Λιντς. Μεχρι το 71' εχανε 3-0, στο 84' ισοφαριζει αλλα -δυστυχως- δε σταματησε κι εβαλε και 4ο. Αυτα εχει ο τζογος. Κραταμε το σημερινο θετικο προσημο και παμε γερα για αυριο.
Απίστευτος κουβάς ο σημερινος. ¨Οχι μόνο oi HIBS μας κουβάδιασαν τρελα, για να μην πω για το πως, αλλά τόσο η st miren όσο και η Morton αναβλήθηκαν και πα΄νε για μονάδα!!!!!
Πάλι καλά που το γύρισε η Μπαγερν....
Για αύριο νηστεία και ολίγα στον ΜΠΑΟΚ.
Δευτέρα πάντως βλέπω και τα χανούμια και τους wanderers και ας καπνίζει ο Μάκης ότι θέλει....
Με 3/3 (Θρύλος,Man U,Arsenal) πήγαμε ταμείο...;)![]()
Μπραβο Αποστολη!
Μα καλα ρε θηριο αυτο το 2πλο του Θρυλου πως και το τολμησες και το επαιξες?![]()
μπετά λέμε... :p
Μάντσεστερ @1.60
Ομάδα που θα σκοράρει το 1ο γκολ παο @1.80 ή Χ @3.20 ή 1/Χ @13.00
Ρεάλ Χ @3.20
Ολυμπιακός @2.90
Στουτγκάρδη @2.30
Μπόλτον @2.30
Mπετά χωρις τσιμεντο μου φαινονται. Μονο αμμοχαλικο και νερο εχουν.![]()
2.40 η ροζαλία έχει φτάσει στο betfair. Αν δεν είναι αυτό value bet πείτε μου ποιό είναι...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
value bet για ερασιτέχνες ξυλοκόπους και ψαράδες?Αρχική Δημοσίευση από drizzt
value bet για να κάνει ο ολυμπιακός αυτό που συνηθίζει κάθε χρόνο... δυστυχώς. Εγώ έβαλα τα λεφτά μου και θα παρακαλάω να τα κλάψω Βαγγέλη...Αρχική Δημοσίευση από Wappy
στη χειρότερη ρε Μήτσο να το έβαζες Χ... από αυτά έχουμε τουλάχιστον... άσος δεν θα είναι με τπτ πάντως... τεσπά... όπως λες κι εσύ, μακάρι να τα χάσεις :p
Η αξιολόγησή μου για το ματς ήταν 60-30-10 οπότε όπως καταλαβαίνεις τη λογική μου φαντάζομαι...Αρχική Δημοσίευση από Wappy
Aυτο δεν ειναι απλως value bet. ειναι δωρο προς απανταχου τζογαδορους. Και το γραφω με πληρη συναισθηση, ακομα κι αν ο Ολυμπιακος νικησει αυριο με 5-0.Αρχική Δημοσίευση από drizzt
Eνα ακομα value bet που μολις βρηκα στη betoto. Ανεξαρτητως τελικου νικητη και σκορ, 5.20 αποδοση οτι η Ροζεμποργκ θα ριξει τουλαχιστον 3.
Αγαπητέ Κώστα, είναι από μια από τις φορε΄ς που θα συμφωνήσω με τις επιλογές σου και πρέπει να πω και μπράβο γιατί είναι πονηρούτσικο κουπόνι. Δεν παίζω over/under αλλά ίσως το τιμήσω.Σήμερα με το βάζελο και τη ΜΠάρτσα καλά πάμε ως τώρα...Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
ELA MWRH JUVEEEEEE
ΑΝΤΕ Γ$#%#^%ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ........δεν πρεπει να υπαρχει πιο σιχαμενη ομαδα! που να κουβαδιαστουνε για 40 συνεχομενες σεζον......και να ξανα δουνε κυπελλο το 2690!
RE p...ousti mavre ESY EPAIXES THN MANCHESTER...Αρχική Δημοσίευση από Eric
LEW KI EGW TI EGINE KAI EFAGA KOUVVA PO MANCHESTER RE GMT???????????
SFYRA RE OTI THN AKOUMPHSES PALIOKOUVANE
KOITA NA DEIS POU THN PATHSAME APO ERIC...
TI MAYROS EISAI ESY RE????
Bookmarks