Και ποιος μας λεει οτι τα αλλα ματς που σου εγραψα δεν ηταν φτιαχτα επισης...
Δε μπορεις να βγαλεις ακρη...
Μπορεις ομως να παρακολουθησεις τι γινεται... και βλεπωντας τα στοιχει να πραξεις αναλογα...
Κατα τη γνωμη του καθενος παντα
Και ποιος μας λεει οτι τα αλλα ματς που σου εγραψα δεν ηταν φτιαχτα επισης...
Δε μπορεις να βγαλεις ακρη...
Μπορεις ομως να παρακολουθησεις τι γινεται... και βλεπωντας τα στοιχει να πραξεις αναλογα...
Κατα τη γνωμη του καθενος παντα
Επαιξα οβερ το αποψινο Αιγυπτος-Νιγηρια. Η αποδοση ειναι πολυ ψηλη για δυο ομαδες με τρομερους φορ κι αξιζει το ρισκο.
σημερα δεν αξιζει να παιξεις τιποτα..
αυριο ισως.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
sirkostas (13-01-10)
Mou φαινεται απο δω και περα ολα οβερ θα ειναι ...Πανικος ... οι τεματοφυλακες ειναι "αλλου" !!!
Εγω στο 1-2 οταν εχανε η μοζαμβικη πηρα κατα του διπλου , το Χ πληρωσε και το κλου της βραδιας ηταν το Χ ημιχρονο 2 Τελικο της Θελτα με αποδοση 24 ...
![]()
Τα στατιστικα λεγανε για διπλο στο ματς αυτο. Δεν θελησα να το παιξω σημειο γιατι μου φαινοτανε πολυ ρισκο.
Ετσι εριξα λιγα λεφτα στο 1/2 120αποδοση Χ/2 24 αποδοση και 2/2 21 αποδοση για να εχει και ενδιαφερον
Καληνυχτα
Fakes (13-01-10)
Ναι, τα οβερ θα πέφτουν βροχή. Οι αραπάδες παίζουν μπάλλα κι όχι τσιλίκι, οπως το 90% των ευρωπαικών εθνικών ομάδων. Και οι τερματοφύλακες εχουν αποφοιτήσει ολοι σχεδον απο τα ΙΕΚ Λέμμενς!
Και για σημερα, πιστευω οτι το Καμερούν θα σπασει τη γκίνια των φαβορι και θα γίνει η πρώτη φαβόρα που θα περασει με νίκη. Αντιθέτως, στο άλλο ματς, το φαβορί Τυνησία δε μου γεμίζει καθολου το μάτι οτι θα υπερισχύσει.
Παμε πολυ δυνατα σημερα !!!
ΑΣΤΕΡΑΣ Χ2
ΚΑΒΑΛΑ 2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ Χ2
ΜΟΝΑΚΟ 1
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ 1Χ
ΡΕΝΤΙΝΓΚ Χ2
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ Χ
ΣΕΒΙΛΛΗ 1Χ
Καλη επιτυχια
Mπαρτσελονα - over
Λιβερπουλ - over
Lyon -1
Fakes (13-01-10)
Δεν αξιζε το ρισκο τοσο μικρη αποδοση κατα τη γνωμη μου...
Τον βαζελο στο τσακ τον χασαμε... ειναι κωλοφαρδοι..τελος
Η μπομπιτσα εσκασε σημερα και ηταν "Γκαμπον"!!
Kαι ΖΑΜΠΙΑ
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ' ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ!
Έχω παίξει over 16.5 τον Κλέιζα και στο ημίχρονο έχει 12!!!
Πάμε γερά ρε Λίνας!!!
Linas Kleiza 16 points...![]()
Bookmarks