Πολυ καλη ανατροπη...Τωρα!!!!!!!!!!!
Πολυ καλη ανατροπη...Τωρα!!!!!!!!!!!
Ç Âéãéáñåáë öéëïîåíïõìåíç ìå 8,00 áðïäïóç å÷åé 3çôôåò 1éóïðáëéá 1íéêç
Ìå âáóç áõôï ôï óôáôéóôéêï å÷ïõìå ôá åîçò áðïôåëåóìáôá.
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
50% ðéèáíïôçôá ãéá áóóï ôïõ 1,40 ... Áêïìá êáé åãù ðïõ åéìáé BARCA ìå÷ñé êïêêáëï ... Äåí èá ôï áêïõìðçóù.
Êáé ãé áõôï ôï ëïãï ìå âáóç ðáíôá êáé ôá óôáôéóôéêá ïðùò âëåðåôáé èá êéíçèù óôï UNDER åëðéæùíôáò óå ìéá íéêç 1-0 ç 2-0 óêïñ.
Óôïé÷çìáôéêá ðáíôùò åéíáé ðïëõ êáëç åõêáéñéá ãéá × ç 2 êáé ðáíôá ìå äéïñèùôéêåò êéíçóåéò åáí ãéíåôáé óôï LIVE
Παμε στο Ατλετικο Μαδριτης - Σεβιλλη μιας και το ματς της ΠΟΡΤΟ για μενα ειναι στοιχηματικα αδιαφορο.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση εκ πρωτης αποψεως ειναι οτι το ματς στον ΟΠΑΠ δινεται ισες αποδοσεις στον ΑΣΣΟ και στο ΔΙΠΛΟ ...
Ο Οπαπ θελει εμεις να βγαλουμε τα καστανα απο την φωτια.
Μια πρωτη κινηση που εκανα ειναι να δω τι αποδοσεις δινουν στο εξωτερικο.
Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι οι αποδοσεις κυμενονται στο στυλ:
2.84 - 3.6 - 2.66
Περα του οτι με επιασε καταθληψη η συγκριση αποδοσεων με τις παπαριες που μας δινει ο ΟΠΑΠ... βλεπω οτι η Σεβιλλη ειναι φαβορι.
Απο τα στοιχεια μου και την μελετη μου μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το 2.84 του ΑΣΣΟΥ που καποια στιγμη θα φτασει και το 3,00 εαν δεν εχουμε γρηγορο γκολ.
Αυτο το ματς προσφερετε μονο για live betting κατα τη γνωμη μου.
Το μονο τιπ που μπορω να δωσω γι αυτο το ματς ειναι οτι αν το ματς ειναι 2 στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ειναι πολυ πιθανο να διατηρηθει και μεχρι το τελος.
Αλλιως σε αλλη περιπτωση βλεπω νικη τις Ατλετικο. Το ματς σχετικα με ΟΒΕΡ/ΑΝΤΕΡ το βλεπω να κυλαει σε χαμηλα σκορ ...
Áðïëïãéóìüò ôçò çìÝñáò ìðïñþ íá ðù üôé ðÞãå áñêåôÜ êáëÜ ...
Åßíáé óçìáíôéêü íá ðëçñùíüìáóôå áðü ìáôò ðïõ êáôÜ 85% Ý÷ïõíå óôåßëåé ôïí êüóìï óôïí êïõâÜ...
ÂëÝðå Ëßâåñðïõë × Ìðáñôóåëïíá × ...
Ìðïñåß ïé ðñïóåããßóåéò ìåñéêÝò öïñÝò íá ìç âãáßíïõí , ôï óçìáíôéêü üìùò åßíáé íá ðáßæïõìå óùóôÜ êáé íá êõíçãÜìå ôé åßíáé êáëýôåñï ãéá ìáò ... áêüìá êáé áí áõôü äåí Ýñèåé ôïõëÜ÷éóôïí îÝñïõìå üôé ðáßîáìå óùóôÜ !
ÔÝëïò ãéá ôï ìáôò Áôëåôéêï - Óåâßëëç ... ìðÞêáí áñêåôÜ ðåñßåñãá ðñáãìáôÜêéá óôï ìáôò üðùò áõôïãêüë êáé êüêêéíç êÜñôá... Ôï ìáôò äß÷ùò áõôÜ èá Þôáí Ýíá ëïãéêü 2 çìé÷ñïíï 2 ôåëéêü üðùò åßðá... Üëëá ôåëéêÜ Ýêáôóå ¶óóï üðùò åðßóçò åß÷á ðåé üôé åßíáé ôï ðéï ëïãéêü êáôÜ ôçí åêôßìçóç ìïõ.
Êáëçíý÷ôá !
Καλημερα :P Βγαζοντας τα σημερινα παιχνιδακια καθυστερησα λιγο οποτε ψιλοχασαμε την Σελτικ... *Για το ματς αυτο εχω βγαλει ΑΝΤΕΡ / Χ ημιχρονο ... το ματς ειναι αυτη τη στιγμη στο 24' 0-0
Θα γραψω τις προτασεις που ξεκινανε σε λιγο και για 18:00 θα ξαναγραψω.
Παμε
Μαντσεστερ ΑΝΤΕΡ ...
Αγροτικος Αστερας Χ2
Διαγορας Χ
Καλαματα 1
GL !
Παμε και το υπολοιπο κουπονι.
Χιμπερνιαν Χ
Αλμερια Χ / ΑΝΤΕΡ
Σαντατερ 1
Σαραγοσα 1
Σπορτινγ Χιχον Χ και λιγο 1
Σοσιεδαδ 2
Λας Παλμας 2
Θελτα Χ
Καντιθ 1
Γκιμαραες 1 και λιγο Χ
Λειρια Χ ημιχρονο 1 Τελικο / ΑΝΤΕΡ
Αρσεναλ Χ / ΟΒΕΡ / Σκορ 2-2![]()
Μαγιορκα 1 ημιχρονο Χ Τελικο
Γουλφς 2 ημιχρονο 2 Τελικο
Βενφικα ... Ολα τα στοιχεια δειχνουν εναν ευκολο ΑΣΣΟ. Εγω προσωπικα θα παιξω ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ λογο προιστοριας η οποια σε 2 παλιοτερες αναμετρησεις την μια φορα νικησε η Μπενφικα 2-1 και την αλλη η Νασιοναλ με 2-4
Οσασουνα - Ρεαλ Μαδριτης ... Κατα του ΔΙΠΛΟΥ θα παιξω... Αυτο το 1.40 εκτος της ΡΕΑΛ θυμιζει πολλους κουβαδες ... ΟΒΕΡ για γαρνιτουρα.
Σπορτινκ Λισ. - Μπραγκα Χ για καληνυχτα !
Good Luck![]()
Αυτες τις ομαδες τις παιζει ολες μαζι?
...Εγω εχω nickname LuNaTiC... εσυ εισαι !!!
Οχι σε καμια περιπτωση !
Τα πιο πολλα ματς παιζονται ΜΟΝΑ... και σε συνδιασμους μεταξυ τους.
Óïõðåñ ðçãå ôï ìåóçìåñé ìáò ìå ÔÑÅËÏ ÁÍÔÅÑ óôï Ìáíôóåóôåñ ðëçñùóå óôï 2,45 (Betfair) Ïðùò êáé ôï ÊÁÔÁ ÔÏÕ ÄÉÐËÏÕ ðïõ êáêïò äåí ôï åé÷á ãñáøåé êáé óôï ðïóô ìïõ.
Áðï ôá õðïëïéðá ìïíï ï Äéáãïñáò ìáò îåãëõóôñéóå... áëëá ëïãéêá åéìáóôå + *Óõí áí ïëá ðçãáí êáëá ìå ôá õðïëïéðá ðïíôáñéóìáôá....
Áíôå íá äïõìå êáé ôá õðïëïéðá ìáôóáêéá !!!![]()
Glory Glory Man United
Forca Barca
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τίποτα πονηρό. Πάντα μετά από χριστουγεννιάτικη διακοπή οι εκπλήξεις αυξάνονται. Οι ομάδες που είχαν αποκτήσει ρυθμό τον χάνουν, ενώ πολύ συχνά ομάδες που σέρνονταν εκμετταλεύονται τη διακοπή για να δουλέψουν με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα οι εκπλήξεις.
Πριν τα Χριστούγεννα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα ήταν ασος-κολώνα. Τώρα πια, μετα το 9ήμερο ρεπό για να χωνεψουν τα χρυσα μας καλύτερα τα μελομακάρονα, καλό θα ήταν να το αποφύγουν οι παίχτες το συγκεκριμένο σημείο γιατι η χαμηλη αποδοση δεν αξιζει το ρισκο.
Μεγαλη η βομβα με την ρεαλ...Στο 70ο λεπτο ο τζιρος στην Betfair htan 5.800.000 ευρω
Ðáôñéê - Ìïñôïí
Ìïíï ãéá live ðïíôáñéóìá ôï ìáôò å÷åé îåêéíçóåé.
Ðïíôáñù ëéãá óôï ÊÁÔÁ ÔÏÕ ÁÓÓÏÕ (Lay 1)
Êáé èá ðïíôáñù áêïìá ðåññéóïôåñá áìá óêïñáñåé ç Ðáôñéê åùò ôï 45' (Ãéá ÷áìçëïôåñï LAY)
Êáëç åðéôõ÷éá
πφφφ παλιοτσιγγουνιδες σκωτσετζοι δωστε κανα φραγκο...
Bookmarks