Πολυ καλη ανατροπη...Τωρα!!!!!!!!!!!
Πολυ καλη ανατροπη...Τωρα!!!!!!!!!!!
Η Βιγιαρεαλ φιλοξενουμενη με 8,00 αποδοση εχει 3ηττες 1ισοπαλια 1νικη
Με βαση αυτο το στατιστικο εχουμε τα εξης αποτελεσματα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
50% πιθανοτητα για ασσο του 1,40 ... Ακομα και εγω που ειμαι BARCA μεχρι κοκκαλο ... Δεν θα το ακουμπησω.
Και γι αυτο το λογο με βαση παντα και τα στατιστικα οπως βλεπεται θα κινηθω στο UNDER ελπιζωντας σε μια νικη 1-0 η 2-0 σκορ.
Στοιχηματικα παντως ειναι πολυ καλη ευκαιρια για Χ η 2 και παντα με διορθωτικες κινησεις εαν γινεται στο LIVE
Παμε στο Ατλετικο Μαδριτης - Σεβιλλη μιας και το ματς της ΠΟΡΤΟ για μενα ειναι στοιχηματικα αδιαφορο.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση εκ πρωτης αποψεως ειναι οτι το ματς στον ΟΠΑΠ δινεται ισες αποδοσεις στον ΑΣΣΟ και στο ΔΙΠΛΟ ...
Ο Οπαπ θελει εμεις να βγαλουμε τα καστανα απο την φωτια.
Μια πρωτη κινηση που εκανα ειναι να δω τι αποδοσεις δινουν στο εξωτερικο.
Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι οι αποδοσεις κυμενονται στο στυλ:
2.84 - 3.6 - 2.66
Περα του οτι με επιασε καταθληψη η συγκριση αποδοσεων με τις παπαριες που μας δινει ο ΟΠΑΠ... βλεπω οτι η Σεβιλλη ειναι φαβορι.
Απο τα στοιχεια μου και την μελετη μου μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το 2.84 του ΑΣΣΟΥ που καποια στιγμη θα φτασει και το 3,00 εαν δεν εχουμε γρηγορο γκολ.
Αυτο το ματς προσφερετε μονο για live betting κατα τη γνωμη μου.
Το μονο τιπ που μπορω να δωσω γι αυτο το ματς ειναι οτι αν το ματς ειναι 2 στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ειναι πολυ πιθανο να διατηρηθει και μεχρι το τελος.
Αλλιως σε αλλη περιπτωση βλεπω νικη τις Ατλετικο. Το ματς σχετικα με ΟΒΕΡ/ΑΝΤΕΡ το βλεπω να κυλαει σε χαμηλα σκορ ...
Απολογισμός της ημέρας μπορώ να πω ότι πήγε αρκετά καλά ...
Είναι σημαντικό να πληρωνόμαστε από ματς που κατά 85% έχουνε στείλει τον κόσμο στον κουβά...
Βλέπε Λίβερπουλ Χ Μπαρτσελονα Χ ...
Μπορεί οι προσεγγίσεις μερικές φορές να μη βγαίνουν , το σημαντικό όμως είναι να παίζουμε σωστά και να κυνηγάμε τι είναι καλύτερο για μας ... ακόμα και αν αυτό δεν έρθει τουλάχιστον ξέρουμε ότι παίξαμε σωστά !
Τέλος για το ματς Ατλετικο - Σεβίλλη ... μπήκαν αρκετά περίεργα πραγματάκια στο ματς όπως αυτογκόλ και κόκκινη κάρτα... Το ματς δίχως αυτά θα ήταν ένα λογικό 2 ημιχρονο 2 τελικό όπως είπα... άλλα τελικά έκατσε Άσσο όπως επίσης είχα πει ότι είναι το πιο λογικό κατά την εκτίμηση μου.
Καληνύχτα !
Καλημερα :P Βγαζοντας τα σημερινα παιχνιδακια καθυστερησα λιγο οποτε ψιλοχασαμε την Σελτικ... *Για το ματς αυτο εχω βγαλει ΑΝΤΕΡ / Χ ημιχρονο ... το ματς ειναι αυτη τη στιγμη στο 24' 0-0
Θα γραψω τις προτασεις που ξεκινανε σε λιγο και για 18:00 θα ξαναγραψω.
Παμε
Μαντσεστερ ΑΝΤΕΡ ...
Αγροτικος Αστερας Χ2
Διαγορας Χ
Καλαματα 1
GL !
Παμε και το υπολοιπο κουπονι.
Χιμπερνιαν Χ
Αλμερια Χ / ΑΝΤΕΡ
Σαντατερ 1
Σαραγοσα 1
Σπορτινγ Χιχον Χ και λιγο 1
Σοσιεδαδ 2
Λας Παλμας 2
Θελτα Χ
Καντιθ 1
Γκιμαραες 1 και λιγο Χ
Λειρια Χ ημιχρονο 1 Τελικο / ΑΝΤΕΡ
Αρσεναλ Χ / ΟΒΕΡ / Σκορ 2-2![]()
Μαγιορκα 1 ημιχρονο Χ Τελικο
Γουλφς 2 ημιχρονο 2 Τελικο
Βενφικα ... Ολα τα στοιχεια δειχνουν εναν ευκολο ΑΣΣΟ. Εγω προσωπικα θα παιξω ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ λογο προιστοριας η οποια σε 2 παλιοτερες αναμετρησεις την μια φορα νικησε η Μπενφικα 2-1 και την αλλη η Νασιοναλ με 2-4
Οσασουνα - Ρεαλ Μαδριτης ... Κατα του ΔΙΠΛΟΥ θα παιξω... Αυτο το 1.40 εκτος της ΡΕΑΛ θυμιζει πολλους κουβαδες ... ΟΒΕΡ για γαρνιτουρα.
Σπορτινκ Λισ. - Μπραγκα Χ για καληνυχτα !
Good Luck![]()
Αυτες τις ομαδες τις παιζει ολες μαζι?
...Εγω εχω nickname LuNaTiC... εσυ εισαι !!!
Οχι σε καμια περιπτωση !
Τα πιο πολλα ματς παιζονται ΜΟΝΑ... και σε συνδιασμους μεταξυ τους.
Σουπερ πηγε το μεσημερι μας με ΤΡΕΛΟ ΑΝΤΕΡ στο Μαντσεστερ πληρωσε στο 2,45 (Betfair) Οπως και το ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ που κακος δεν το ειχα γραψει και στο ποστ μου.
Απο τα υπολοιπα μονο ο Διαγορας μας ξεγλυστρισε... αλλα λογικα ειμαστε + *Συν αν ολα πηγαν καλα με τα υπολοιπα πονταρισματα....
Αντε να δουμε και τα υπολοιπα ματσακια !!!![]()
Glory Glory Man United
Forca Barca
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τίποτα πονηρό. Πάντα μετά από χριστουγεννιάτικη διακοπή οι εκπλήξεις αυξάνονται. Οι ομάδες που είχαν αποκτήσει ρυθμό τον χάνουν, ενώ πολύ συχνά ομάδες που σέρνονταν εκμετταλεύονται τη διακοπή για να δουλέψουν με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα οι εκπλήξεις.
Πριν τα Χριστούγεννα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα ήταν ασος-κολώνα. Τώρα πια, μετα το 9ήμερο ρεπό για να χωνεψουν τα χρυσα μας καλύτερα τα μελομακάρονα, καλό θα ήταν να το αποφύγουν οι παίχτες το συγκεκριμένο σημείο γιατι η χαμηλη αποδοση δεν αξιζει το ρισκο.
Μεγαλη η βομβα με την ρεαλ...Στο 70ο λεπτο ο τζιρος στην Betfair htan 5.800.000 ευρω
Πατρικ - Μορτον
Μονο για live πονταρισμα το ματς εχει ξεκινησει.
Πονταρω λιγα στο ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ (Lay 1)
Και θα πονταρω ακομα περρισοτερα αμα σκοραρει η Πατρικ εως το 45' (Για χαμηλοτερο LAY)
Καλη επιτυχια
πφφφ παλιοτσιγγουνιδες σκωτσετζοι δωστε κανα φραγκο...
Bookmarks