H Λιλ δύσκολα να σπάσει αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς στο 1.20 εκτός αν πέσει χοντρό ποντάρισμα.
Η Μπενφίκα έχει ήδη περάσει οπότε θα είναι ψιλοαδιάφορη. Απ' ότι άκουσα θα έχει και απουσίες. Η επιλογή δική σου. Καλό εμένα μου φαίνεται και το Over.
Ο βάζελος είναι βάζελος. Λογικά θα το πάρει το ματσάκι έστω και με μισό μηδέν. Πάντως ας μην ξεχνάμε πως βολεύεται και με ισοπαλία.
Αύριο το μεσημέρι θα κοιτάξω εγώ το δελτίο οπότε τότε θα μπορώ να πω περισσότερα.
ôïí âáæåëï ðñïóå÷å áäåñöå..ìçí óêáóåé êáíá ÷éíáñé(÷)
ìðáæåé áðï ðéóù ï æåëáò..êáé ç íôõíáìï äåí åéíáé çñáêëçò..
êáé ìå ÷ ðåñíáåé ï óêáôïæåëáò..äåí îåñù äåí èåëù íá åðçñåáóù..ðáéîå ïôé èåùñåéò åóõ óùóôï..
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
εγω λεω διπλο Αρσεναλ και G/G τοτεναμ
Over το Αμβούργο,άσσος η Lazio
ÌáñéíÜêç ôï ôÝñáò ôï óêïôþíåéò üôáí åßíáé ìéêñü áêüìá....
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ!!!
Τελικά η μόνη που φοβόμουν(Μπενφίκα) πήγε να μου την κάνει και άσχημα μάλιστα...
Ο Βάζελος τα χρειάστηκε και αυτός...δεν περίμενα τόσο καλή την Ντιναμό με βάση το 1ο ματς που είχα δει...
Τέλος πάντων,τώρα θα βγάλω και κάρτα και αρχίζω παιγχνίδι στο net......
stelios-7- (18-12-09)
Για σημερα θα παιξω...
Βολφσμπουργκ G/G
Sevillia - 1
Bristol city G/G
Δε βλεπω κινηση τωρα τελευταια... τι κανουμε?
Μην το πεις πουθενά αλλά πάω 3 μέρες σερί ταμείο... γι αυτό δεν έχει σήμερα στοίχημα ο ΟΠΑΠ για να μου κόψει την ρέντα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
επειδη πολυς κοσμος πληρωθηκε αυτες ις μερες καλο θα ειναι να πεοσεχετε το Σ/Κ οι μπουκ παραμονεουν..
ffyiannis (04-01-10)
Μιλγουολ 1
Μιλτον Κεινς 1 / ΟΒΕΡ
Μιντλεσμπρο 1Χ
Νοτινχαμ 1 ΑΝΤΕΡ
Κοβεντρι Χ2
Μπαρνσλει 2
Τορκι ΟΒΕΡ
Χαντερσφιλντ ΟΒΕΡ
Μπερι 2 / ΑΝΤΕΡ
Κιλμαρνοκ 2
Εσπανιολ Χ2
Βιγιαρεαλ Χ2
Είχα γράψει κάποια πραγματάκια σχετικά με το στοίχημα και τον τρόπο παιξίματος μου στην "γρήγορη απάντηση" που πάτησα 2 φορές χάθηκαν οπότε βαριέμαι αυτή τι στιγμή να τα ξαναγράψω.
Με 2 λογάκια ... δεν παίζω γενικά παιχνίδια κάτω από 2.00 απόδοση γιατί μακροπρόθεσμα βγαίνω χαμένος.
Παίζω σχεδόν κατ'αποκλειστικοτητα στην Betfair και τα ματς που έχω δώσεi σε σας Χ2 μεταφράζονται στο ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΆΣΣΟΥ της Betfair (αντιστοιχα και το 1Χ σε ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ).
Τα περισσότερα ματς από αυτά που παίζω κοιτάζω να έχουν την δυνατότητα να πάρουν ποντάρισμα και σε live γιατί έτσι μπορώ να κάνω διορθωτικές κινήσεις.
Αυτά ... εδώ είμαι να τα λεμέ :P Καλή επιτυχία
stelios-7- (02-01-10)
Äïêßìáóå íá êÜíåéò ÂACK (ÌÉÁ ÓÅËÉÄÁ ÐÉÓÙ) óôïí browser óïõ ìÝ÷ñé íá âñåéò áõôÜ ðïõ ÷Üèçêáí êáé íá ôá îáíáðïóôÜñåéò åÜí èÝëåéò.
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
LuNaTiC (02-01-10)
Το εκανα αλλα δεν υπηρχαν... Δε πειραζει no problem
Μερικα στοιχεια για το ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Απο τα στατιστικα που εχω και μελεταω βλεπω αλλα 4 παρομοια ματς στο παρελθον...
Τα οποια ειναι:
Σεπτ 04/05 Ντε Χααγκ - Αγιαξ (Αποδοσεις 5,00 - 3,50 - 1,40)
Το ματς αυτο ειχε τελειωσει Χ με 3-3 Σκορ
Δεκ 06/07 Εσιγεσπορ - Γαλατασαραι (Αποδοσεις 5,00 - 3,50 - 1,40)
Το ματς αυτο ειχε τελειωσει 1 με 4-1 Σκορ
Απριλ 06/07 Ροζελαρ - Αντερλεχτ (Αποδοσεις 5,50 - 3,70 - 1,40)
Το ματς αυτο ειχε τελειωσει 2 με 0-5 Σκορ
Απριλ 08/09 Βαγαδιολιδ - Μπαρτσελονα (Αποδοσεις 6,00 - 3,75 - 1,40)
Το ματς αυτο ειχε τελειωσει 2 με 0-1 Σκορ
Το συμπερασμα που εγω βγαζω απο αυτο το 1 Ασσο 1 Χι 2 Διπλα ειναι οτι υπαρχει περιπου ενα 50% επαληθευσης του 1.40 στο Διπλο.
Για μενα ειναι πολυ ΛΙΓΟ οποτε ξεκιναω το πονταρισμα μου απο 1 η Χ και στο Live κανω αναλογα κινησεις.
Για τους λιγοτερο τολμηρους το ματσακι το βλεπω ΟΒΕΡ
Καλη επιτυχια
stelios-7- (02-01-10)
Bookmarks