Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
sirkostas (22-10-09)
μεγαλο διπλο της μιλαν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σαφως και δικαιώθηκε ο Βασίλης με τη προβλεψη του και μπραβο. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν ενα πονταρισμα χωρις καμια λογικη. Εδρα/ροστερ/φορμα/παραδοση ηταν ολα υπερ της Ρεάλ. Ακομα κι η φανελα της Μίλαν που στα περισσοτερα γηπεδα προξενει δέος, στο Μπερναμπεου δε προσφερει καμια ανατριχιλα σε κανεναν.
Και περιμενω να μαθω το υψος του πονταρισματος. Αν ειναι μικροποσό, κι εγω αναποδα θα το'παιζα.
Και για αυριο, στις μεγαλες αποδοσεις εχω ηδη δωσει τα προγνωστικα μου για 2πλο της Βιγιαρεαλ και ήττα της ΑΕΚ.
Για οσους παιζουν πιο συντηρητικα και πιο μεγαλα ποσά, προτείνω τους ασους της Σαχταρ και της Γαλατα σε 2αδα.
βλεπεις να κερδιζει η βιγιαρεαλ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κώστα μου είναι μεγάλο το ρίσκο του συγκεκριμένου αγώνα και πάνω απο 10-15 Ευρώ δεν παιζόνταν ο αγώνας εκτος αν κάποιος τα χει....![]()
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Καποτε ακομα κι αυτος ο Καραγκιόζης θα κερδίσει Στάθη. Εστω κι αν τον παραμερισουν οι παιχταραδες της Βιγιαρεάλ και το παρουν πανω τους. Με βαση το ροστερ των ομαδων η αποδοση στο 2πλο της Βιγιαρεάλ ειναι φανταστική κι αξιζει το ρισκο.
Για αποψε:
Λιλ-Τζενοα 1(2.15)
Μεγαλη νικη στην Πραγα(2-3),σε πολυ ανοδικη πορεια,πολυ καλυτερη ομαδα,εντος εδρας παιζει,δεν χρειαζεται παραπανω.Η Τζενοα προερχεται απο το χαστουκι της Ιντερ(5-0)και ειναι σαφως πιο απειρη.
Βεντσπιλς-Σπορτιγκ 1(5,00)
Αηττητη ως τωρα στον ομιλο,δεν ειναι κακη ομαδα,πηρε Χ απο την Χερτα στο Βερολινο.Η Σπορτιγκ δεν στριβει.Πηρε την Χερτα 1-0 με κακο ποδοσφαιρο,προερχεται απο γκελα στο πρωτα8λημα της.
Στεαουα-Φενερμπαχτσε 1(2.35)
Σκληρη ομαδα η Στεαουα,ειναι αηττητη εδω και σχεδον 2 μηνες.Η Φενερ μαλλον κανει κοιλια.Εχασε απο την Τβεντε(1-2),πηρε την Σεριφ(1-0)χωρις να δειξει κατι,εσπασε και το σερι της στο πρωτα8λημα,απο την Γκαζιαντεπ.Απων και ο πολυτιμος Αλεξ
Μπατε-Αεκ 1 (2.65)
Δεν βλεπω κατι αλλο.Δεν βλεπω να μπορει να παρει η Αεκ αποτελεσμα εκει μεσα.Ο Μπαγεβιτς στο "μενω-φευγω",διοικητικα συζητανε την αγορα με τον ...θειο απο το Σικαγο.Οι ανατολικοι μια χαρα ομαδουλα εχουν,και με ολες τις δυναμεις τους πλεον στην Ευρωπη,εξασφαλισαν το πρωταθλημα.Απο οπου και να το κοιταξω,ασο το βλεπω
Η τετραδα μου σε συστηματακι 3,4.Απο 3 ευρω σε καθε ζητουμενο.
Κοστος 15 ευρω.
Edit: 20 Eυρω τελικα.Το περασα με 4 ευρω ανα ζητουμενο
Πιθανα κερδη:890,00
*****8.23*****
Σωστός ο Κώστας όπως πρέπει επιτέλους να ξεμπλοκάρει και η Ατλέτικο Μαδρίτης...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Koσμά, είναι αδύνατον ακομα κι αυτος να χάνει συνέχεια. Και βεβαια ειναι η αποδοση που με ελκύει. Στο 2,00-2,20 ουτε καν που θα το πλησίαζα.
Μπατε-Αεκ 1 (2.65)
έπεσε στο 2,50
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Εγώ για σήμερα έχω βάλει 2 Βιγιαρεάλ... Πάντως το κουπόνι αυτο είναι για αυτους που ψάχνουν βόμβες μεγατόνων...
τα
τιμισοάρα-άντερλεχτ και τσσκα σόφιας-βασιλεία δεν σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μου φαινονται πολυ κλειστα παιχνιδια και τα δυο Βασιλη.Αν μπορω να σταθω σε κατι ειναι πως οι Βουλγαροι εχουν να χασουν σε ευρωπαικο παιχνιδι στην Σοφια απο το 2005.Οσο για το πρωτο,μιλαμε για δυο ομαδες που παιζουν πολυ κλειστα.Η τιμισοαρα εχει 9 γκολ σε πεντε παιχνδια στην εδρα της,επισης 9 εχει η Αντερλεχτ εκτος,παλι σε 5 παιχνιδια.Εχουν και δυνατες αμυνες.Ισως ενα underακι.
*****8.23*****
Bookmarks