Tώρα κάνεις λες και δεν ξέρεις πως γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα...
Το θέμα ειναι πως πήγε ο οργανισμός, ο ΟΠΑΠ δηλαδή, υπο την διευθυνση του. Αν πηγε καλα, γιατι τον αλλαζουν? Αν δε πηγε καλα, γιατι τον κραταγαν οι προηγουμενοι?
Tώρα κάνεις λες και δεν ξέρεις πως γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ξέρω ρε συ Κοσμα, αλλοιμονο. Αλλα να μη πεφτει η ρετσινιά στον απερχόμενο CEO, λες κι οι προκατοχοι του ή ο διαδοχος του θα εχουν το δαχτυλο στο μελι και δε θα το γλείψουν.
Οσο ειναι μονοπώλιο, ο ΟΠΑΠ θα κονομαει τα κερατα του!
που θα παει ομως...θα μπουνε και οι ξενοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ένα προγνωστικό απο τώρα για την Τετάρτη...
Ρεάλ Μαδρίτης - Μίλαν 2 (7.50-7.80)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ριψοκινδυνο βασιλη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φυσικά και είναι ριψοκίνδυνο αλλά έχουν βγει και πιο απίθανα αποτελέσματα... Μην τρελαθούμε κιόλας... Μίλαν είναι αυτη......
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Είσαι σίγουρος ότι αυτή η ομαδίτσα είναι Μίλαν?
Θα δούμε και τις απουσίες των δύο ομάδων.... Η Μίλαν δεν είναι ομαδίτσα αλλά και η Ρεάλ δεν είναι υπερ-ομάδα...
Ας δουμε λιγο τα παιχνιδια του 3ημέρου. Εγω ηδη επαιξα τις παρακατω επιλογες μου σε συστημα 3-4-5-6-7.
Μπαρτσελόνα-Ρουμπιν Καζάν 2 (ενα γκολ πλεονέκτημα οι Ρώσοι).
Με κινδυνο να ριξει καμια 5αρα η Μπαρτσα και να εκτεθω, μου φαίνεται οτι τον τελευταιο καιρο την "ψάχνει" τη χοντρη γκέλα. Με το ζορι νικη με την Αλμερία και τη Δυναμό Κιέβου, Χ με Ιντερ και Βαλενθια, πολλα συνεχομενα αντερ 2.5 γκολ, γενικα δειχνει καπως "μπουκωμένη" ή οι αντιπαλοι εχουν διαβασει το παιχνιδι της φετος και τη ζοριζουν. Η απλα εχει προγραμματιστει να φορμαριστει αργότερα. Οι Ρώσοι αυτοι τη περιοδο ειναι σε τοπ φορμα, αφου το πρωταθλημα τους ειναι στη τελικη ευθεια. Και βεβαια δεν εχουν τιποτα να χασουν.
Ολυμπιακος-Σταντάρ Χ2.
Η ατμοσφαιρα στον Ολυμπιακο θυμιζει παραμονες αγωνα με τη Πασταφλώρα περσι. "Θα τους λιωσει το Καραισκάκη" "Η ομαδα πεταει και δε μασάει" και κατι τετοια φουμαρα ακουμε και διαβαζουμε τις τελευταιες μερες. Η Σταντάρ ειναι γρηγορη και ποιοτικη ομαδα και βεβαια θα τα παιξει ολα για ολα για να μη χασει και μεινει εκτος διεκδικησης απο τη 3η αγωνιστικη. Αν δεν τους επηρεασει η απειρια τους και δε κολώσουν απο την ατμοσφαιρα του γηπεδου, ειναι σε θεση να κανουν ζημια.
Στουτγκαρδη-Σεβιλλη 1.
Η Στουτγκαρδη δεν ειναι τοσο κακη οσο παρουσιαζεται. Κι οι Ισπανοι δεν εχουν και καμια ιδιαιτερη πιεση για να κερδισουν, ειναι ανετα πρωτοι στον ομιλο.
ΤΣΣΚΑ-Μαντσεστερ Χ.
Μια χαρα θα βολευτουν και οι δυο με την ισοπαλια. Η Γιουναιτεντ θα εχει τον νου της στο ντερμπυ του Ανφιλντ, δε θα σκοτωθει για να παρει μια νικη που δεν της ειναι κι απαραίτητη. Κι οι Ρώσοι εχουν καλη ομαδα.
Ζυριχη-Μαρσέιγ Χ.
Το πιθανοτερο ειναι να αλληλοεξουδετερωθουν οι δυο ομαδες που θα εχουν και το αυτι τους στο Μπερναμπέου, περιμενοντας την ηττα της Μιλαν για να κυνηγησουν τις οποιες πιθανοτητες εχουν για τη 2η θεση.
Λατσιο-Βιγιαρεάλ 2.
Ακομα κι αυτος ο θλιβερος προπονητακος καποτε θα κερδισει. Η περσινη Βιγιαρεαλ δε θα πληρωνε πανω απο 1.85-1.90 για 2πλο επι της Λατσιο, ο Τσιμπουκλης τη καταντησε να πληρωνει 2.90! Με τους παιχταραδες που εχει η Βιγιαρεάλ η αποδοση αυτη αξιζει να παιχτει.
ΜΠΑΤΕ-ΑΕΚ 1.
Απορω πραγματικα πως θεωρειται στοιχηματικο φαβορι η ΑΕΚ σ'αυτο το ματς. Ουτε τη ποιοτητα εχει να νικησει εκει μεσα, ουτε βεβαια το κινητρο καθως αυτη η διοργανωση δεν την ενδιαφερει καθολου. Οι Λευκορώσοι περσι ζορισαν τη Μιλαν, τη Ρεαλ και τη Ζενιτ εκει μεσα, γιατι να μη κερδισουν την ΑΕΚ?
Αλκμααρ - Αρσεναλ Over
Μπαρτσελώνα - Καζάν Ντιμπι 1 (έχει αβάντζο 1 γκόλ η Καζάν)
Λιβερπουλ -Λυών Over
Καλό ταμείο σ' όλους
Κώστα μ' σένα έχω αντικρούομενα Χ2 Ολυμπιακός και 2-πλο την Barca άρα μέχρι 5 να πιάσεις
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Και στο οβερ της Αρσεναλ με βρισκεις αντιθετο, Νίκο!
Τεσπα, μακαρι να παμε ταμειο και οι δυο. Ας πιασω 6 κι ας χασω τη Μπαρτσα για να περασει και το δικο σου παρολί.
nbqgr (20-10-09)
Τον επαιξες τον Ολυμπιακο?
Γιατι στη 3αδα που εβαλες, δε βλεπω να τον προτεινεις!
Όχι αλλά εσύ τον έχεις Χ2 και προτιμώ να χάσω το στοίχημα (έτσι κι αλλιώς κέρματα παίζω) παρά να μην νικήσει ο Ολυμπιακός
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Άκου τι θα κάνουμε θα παίξω και το
Αλκμααρ - Αρσεναλ Over
Μπαρτσελώνα - Καζάν Ντιμπι Χ2
Λιβερπουλ -Λυών Over
Και χάνεις τον Ολυμπιακό
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks