Βασικά και στη city, εκεί πήγαινε το ευχαριστώ, το over αύριο θα δουμε![]()
Στ'αλλα δεν μ'εμπιστευτηκες; Κριμα.![]()
Βασικά και στη city, εκεί πήγαινε το ευχαριστώ, το over αύριο θα δουμε![]()
Εγώ για σήμερα, απλά θα πω ότι το 1-3 στο ντέρμπι δίνει 34-1 και εμένα μου αρκεί................. 20 ευρουλάκια του κάρφωσα.........
Όπως έπαιξα και όλα τα ημίχρονα τελικά με νικήτή βέβαια στο τέλος τον Ολυμπιακό.
Το 2 - 2 δίνει 5.50 30Ε
Το Χ - 2 δίνει 6.50 20Ε
Το 1 - 2 δίνει 34 10Ε
Συνολικά έχωσα 80 Ευρόπουλα στο αποψινό ματσάκι............
Πάμε γερά μωρή αρρώστειααααααααα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
Το 1-1 ποσα δινει ρε Κινεζο?![]()
1-1 ????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λες ωρέ ψευτογιατρέ.........................![]()
![]()
![]()
Άστο, πεταμένα λεφτά θα είναι Κυριάκο...............
Λες ε?
Ωραια τα
1-Χ
Χ-Χ
2-Χ
Ποσο δινουνεεεεεεεεε?![]()
Α ρε Σωτήρη αφού όταν τα προβλέπεις σωστά και δεν έχεις καταθέσει δελτίο ... πέφτεις μέσα ... μην αλλάζεις τα γούρια.![]()
Πάντως πρωϊ πρωϊ τα δικά μου γούρια έπιασαν ... σαν να αρχίζει να πέφτει ο σφυγμός από το 220 στο 180.![]()
Λες ε?????
Μη μου το χαλάς ρε πιπίνιον, άσε με να πάρω και κανένα ευρώ από τις ΟΛΟΣΩΣΤΕΣ προβλέψεις μου.
ΔΙΠΛΟ χαλαράάάάάάάάάάάάά
20 euros στο 1-Χ σημερα!![]()
Αρχική Δημοσίευση από Eric
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρε α να χαθείς.................... boo boo boo
Καλά εμένα η καρδούλα μου με ενδιαφέρει να τη βγάλει ... για τα ευρωπουλάκια σου δεν κόβω και φλέβες για να είμαι ειλικρινής ... αλλά αφού πλεόν μοιραία είναι αλληλένδετα ... σε καλή μεριά. greatΑρχική Δημοσίευση από sotiris7
Φιλε Σωτηρη αν δεν ημουν εγω με τον καρτεο περσι να παιζουμε υπερ του βαζελου σε Τουμπα και Λεωφορο με αεκ........γκογκοβια πρωταθλημα θα περναμε!![]()
Επισης στο ενεργητικο μου εχω τον ασσο της αεκ στο οακα με εμας για το κυπελλο, καθως και το διπλο-προκριση του βαζελου μεσα στην Σεβιλλη!![]()
![]()
Οποτε........1-Χ σημερα!![]()
Άμα είναι έτσι, μήπως χρειάζεσαι να σου δανείσω μερικά χρήματα ακόμη, να τα σπρώξεις πιο χοντρά στο 1-Χ????? Και δεν πειράζει ρε παιδί μου, μου τα επιστρέφεις άμα κερδίσεις.......................Αρχική Δημοσίευση από Eric
Ενώ το ξεκίνησες μια χαρούλα ρε Σωτήρη ... αυτό το "άμα κερδίσεις" ... μάχαίρι στην καρδιά ήτανε.![]()
Ρε μήπως τα έχω βάλει άδικα με τον Wappy και εκτός από γρουσούζης κυκλοφορεί και αρχιγρουσούζης εδώ μέσα;![]()
Λοιπον, αρκετα επιφυλακτικα για σημερα. Αρχες ειναι ακομα και παμε με τα περσινα μετρα, μιας και δεν εχουμε ξεκαθαρο δειγμα περι του τι καπνο φουμαρουν φετος οι ομαδες.
Ετσι πονταρω στους ασους της Εσπανιολ και της Ατλετικο Μαδριτης και στο διπλο της PSV.
Για οver/under παραμενει βεβαια η χτεσινη προταση και προσθετω και το ματς της Θελτα για over-2,5.
Νόμιζα ότι είναι προφανές πως του τα χαρίζω ρε πιπίνι................Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Έτσι και αλλιώς, θα τα έχω πάρει ''χοντρά'' από το 1-3
Ας είναι και 0-1/2 με αυτογκόλ εκεί θα τα χαλάσουμε;
Κουβά πήγαμε ρε sir με τη Newcastle, κανόνισε να ρεφάρουμε...
Σίγα πρόεδρε τι ανάγκη έχετε εσείς; Το θέμα είναι να μην πάει στον κουβά ο πουροσωτήρης ... οι υπόλοιποι και ειδικά ο Έρικ ας πάτε και στον κουβά και στο φαράσι και όπου να ναι.![]()
Επειδη το'δα το ματς, το παραπονα στη σφυριχτρα. Εριχναν ξυλο με τη σεσουλα αυτοι της Νιουκαστλ κι ο διαιτητης εδινε κιτρινες στους παιχτες της MANU για...θεατρο. Ετσι το κρατησαν το σκορ στο 2-0.Αρχική Δημοσίευση από drizzt
Bookmarks