Geo 5 (12-09-09)
Άλλα 60 ευρώ κι έχουμε σύνολο γι'αυτό το Σ-Κ 120 με σύνολο κατάθεσης 30 ευρώ...μια χαρά νομίζω!
www.f1rstlap.com
sirkostas (14-09-09)
Παιδιά τι λέτε για το παρακάτω κουπονάκι...?
Γιουβέντους - Μπορτνό 1
Μακάμπι Χάιφα - Μπάγερν 2
Μπεσίκτας - Μάντσιεστερ Γιουνάιτεντ 2
Ζυρίχη - Ρεάλ Μαδρίτης 2
www.f1rstlap.com
Λογικα θα σου βγουν. Αλλα πρεμιέρα είναι, οι ομαδες δε ξερεις πως θα σου παρουσιαστουν...
Εγω επαιξα πρωτη φορα ενα συστημα με παιχτες που περιμενω να σκοραρουν αυριο. Θα δω πως θα τα παω. Επελεξα τα βαρια κανονια των ομαδων πχ Κακά, Λαμπαρντ, Μάριο Γκομεζ κλπ.
Mην ξεχάσετε να προσθέσετε στους παίχτες που θα σκοράρουν και τον Nτιόγο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Geo 5 (15-09-09)
Μ'έκανες και γέλασα πάλι...!
---
Κάτι άσχετο μ'αυτά:
Είχα παίξει πριν 20 λεπτάκια την Αργεντινή στο χάντικαπ +3,5 εναντίον της Βραζιλίας για το μπάσκετ. Δεν μου έβαλαν ακόμα τα λεφτά αλλά μου έγραψε 1st quarter intermission που σημαίνει διάλειμμα απ'όσο ξέρουν τ'αγγλικά μου. Το πήρα?
www.f1rstlap.com
Εντάξει παιδιά. Πιστώθηκαααααααααααααααααν...άλλα 78 ευρά. Τους έχω πάρει τα βρακιά αυτό το Σ-Κ-Δ...!
Πολύ καληνύχτα σας...! 78+64+61=203 - 40 ευρώ πονταρίσματα = 163 ευρώ καθαρό κέρδοοοοοοοος!
www.f1rstlap.com
Ti εννοείς το πήρες?
A, ΟΚ! Σε καλή μεριά!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγω ειχα παιξει το σουκου τα παρακατω ματς σε συστημα 3-4-5 και επιασα 107 ευρα.Ας οψεται η πορνη η λα κορουνια που σκοραρε στο 85 και εχασα τα 450 ευρα
Βαλανσιεν-μπουλον Χ
Βολφσμπουργκ-Λεβερκουζεν 2
Αταλαντα-Σαμπντορια 2
Λαρισα-Ατρομητος Χ
Λα κορουνια-μαλαγα Χ
Ποσο πονταρισματος: 9,60 Euro
Παιδιά καμια καλή τριάδα ή τετράδα έχετε για ματς Τσαμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ;
Απόψε παίζω σκόρ .................................
1.- Ίντερ 2-1 μπάρτσα
2.- λίβερπουλ 3-0 ντέμπρετσεν
3.- λιέγη 0-2 άρσεναλ
4.- στουτγάρδη 1-1 ρέιντζερς
5.- ολυμπιακός 1-0 άλκμααρ
__________________________________________________ __________________
---------------------
![]()
Εγώ σήμερα έπαιξα
Ίντερ-Μπάρτσα Χ
Λυόν-Φιορεντίνα 2
Ολυμπιακός-Αλκμάαρ 1
Στουτγάρδη-Ρέιντζερς 1...
Δύσκολο βέβαια...
χαρας στο κουραγιο σου μιχαλη για τον ασο του θρυλου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Gavros4life (16-09-09)
Εγώ να κάνω μια άσχετη-σχετική ερώτηση:
Δεν είδα αποδόσεις των χθεσινών παιχνιδιών στις εταιρίες στο internet, παρά μόνο του ΟΠΑΠ.. Έχει ξανασυμβεί στο Τσ.Λ. να δίνεται απόδοση 14.00 σε μια ομάδα όταν ο αντίπαλος δεν είναι ούτε Μπάρτσα, ούτε Τσέλσι κτλ;;; Νομίζω πως το ΑΠΟΕΛ έφαγε τρελή υποτίμηση από τους μπουκ χθες και καλά να τους κάνει που τους πήρε το Χ-ναράκι του 5.75!! Μια χαρά ομάδα την είδα εχθές και μακάρι να είναι ευχάριστη έκπληξη! Ε ρε να τους έπερνε και το 2πλο, εκεί να δεις χρεωκοπίες!
Bookmarks