Κατ' αρχην απαγορεύεται απο τους κανονισμους ποδοσφαιρου να πηγαινουν στον τελικο Παντοι, Βραβραμηδες, Βουληδες, Πατσαδες.
Ξερω εγω![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κατ' αρχην απαγορεύεται απο τους κανονισμους ποδοσφαιρου να πηγαινουν στον τελικο Παντοι, Βραβραμηδες, Βουληδες, Πατσαδες.
Kωστα, αν γνωριζεις απο betfair θα καταλαβεις οτι δεν χανω ΤΙΠΟΤΑ σε αυτο το στοιχημα! Μετα απο αλλεπαλληλα trading κατεληξα να παιρνω αυτα τα χρηματα σε καθε ομαδα, οποτε τον καφε της παρηγοριας δεν θα τον πιει ο Μαλαισιανος, αλλα εγω με το 1,5ευρω που θα παρω αν δεν το παρουμε!
Ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το παρουμε, αλλα αν φτασουμε ως εκει τουλαχιστον θα εχω τα φραγκα να παω στον τελικο, αυτος ειναι αλλωστε ο σκοπος που φορτωνω.
Ενα αλλο ειναι οτι μπορω οπως ειμαι να ισομοιρασω στα 19€ ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομαδες και να τα παρω το Μαη. Προς το παρον δεν σκεφτομαι κατι τετοιο. Παντως το καλο στη betfair ειναι οτι μπορει να την κοπανησεις ανα πασα στιγμη.
Adios Lakerde ala Past.
Ρε συ g10vani, μιας κι εισαι ειδικος στα της betfair, ψαξε τι αποδοση δινει να πεσει η Πορτσμουθ δυο κατηγοριες απανωτα τους ερχομενους 18 μηνες, για να βγαλουμε κανα ψιλο για τη φουκαριαρα τη μανα μας!
θα απει ο γκραντ τωρα κωστα εκει και θα παρουν τιτλο.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Αβραμης? Μα ακουσα οτι ανελαβε ο Τονι Ανταμς, εκτος κι αν ανελαβε ΤΔ και δε καταλαβα.
διαβασα οτι ειναι σε συζητησεις με τον γκραντ..τωρα τι να σου πω....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χθες ειχε φοβερη πλακα η εκπομπη της ΝΕΤ στις 7. Το κλαμα που επεσε για την αποχωρηση Μπασινα δε λεγεται. "πως γινεται να απαξιωνεται τετοιος παιχτης?", "μιλαμε για τον αρχηγο της Εθνικης, οχι για κανενα τυχαιο", "ενας παιχτης τετοιου βεληνεκους και με τετοιες εμπειριες", "δεν τον αγκαλιασε ο κοσμος" κι αλλα τετοια. Ενας μουσατος ΑΡΔ ειδικα εδωσε ρεστα, δε θυμαμαι και το ονομα του μαλακα.
Αλλα το κουφο ηταν οταν αναφερθηκαν στη Πορτσμουθ. "οι ανθρωποι πηραν τον Μπασινα για αντικαταστατη του...Λασανά Ντιαρά που δωσαν στη Ρεαλ""μπηκαμε σε φορουμ οπαδων της Πορτσμουθ κι οι οπαδοι παρομοιαζαν τον Μπασινα με τον Χάμαν της Λιβερπουλ". Σα να θελει καποιος ξενος να μαθει καποια πραγματα πχ για τον Αβρααμ Παπαδοπουλο και να μπει στο Red Dna να μορφωθει.
Μην το λες. Αν μπαιναν πριν καμια 2ετια και διαβαζαν κανενα ποστ του Ιεκ για τον Σολιντ, ισα που θα ετρεχε η Ρεαλ μη χασει μετα το κελεπουρι!![]()
εδω τους εχουμε απαξιωσει ολους.ειμαστε στο αλλο ακρο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αμα περιμενει κανεις απο οπαδικο φορουμ να παρει ιδεα για ποδοσφαιριστη καλος πιτουρας ειναι...
παιδια μηπως ξερετε καμια σελιδα στο νετ για 99% στα προγνοστικα και τι θα προτινατε για σημερα με 4.50ε να βγαλουμε κανα 100ευρο
Δεν ηξερα που να το βαλω σορρυ αν δεν ειναι στο σοστο μερος
αν υπηρχε τετοια σελιδα με 99% στα προγνωστικα και με 4 ευρω να βαζαμε 10 θα ειχε μπλοκαρει απο τιος επισκεψεις..![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
που λεει ο λογος 99% παντος ξερω παιδια που με 3ε μπορουν να βγαλουν 100+ αλλα δεν μου λενε τιποτα
μηπως σε κοροιδευουν?
το καταλληλο τοπικ ειναι το παμε στοιχημα.αν θελεις τα λεμε εκει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks