Ρε συ Χακερ, πολυ εμπιστοσυνη βλεπω δειχνεις στην ΑΕΚ. Τοσο σιγουρος εισαι και την επαιξες 2πλο και στα δυο δελτια?
Ρε συ Χακερ, πολυ εμπιστοσυνη βλεπω δειχνεις στην ΑΕΚ. Τοσο σιγουρος εισαι και την επαιξες 2πλο και στα δυο δελτια?
εγω παντως κωστα δεν πιστευω οτι θα περασει απο τα πηγαδια.εσυ τι λεες?να πονταρω κανενα ευρωπουλακι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
την αρσεναλ την επιασες παντως βασιλη.καλη επιτυχια στα υπολοιπα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αντερ θα ειναι, κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα. Τωρα, το ποιος θα νικησει ειναι αινιγμα για δυνατους λυτες. Το κακο ειναι οτι εχει πολυ καλη παραδοση εκει μεσα, εχει να χασει 10 χρονια. Παντως το ματς ξεκιναει απο Χ.
Εγω περασα τον ασο της Αρσεναλ και τωρα περιμενω κατι Χιναρια σε ενα συστημα που εχω παιξει.
μπραβο κωστα.καλη επιτυχια στα επομενα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
45 Ευρώ έβαλα στον άσσο της Ιντερ..!!!Πιστεύω να μην μου την κάνουν...
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
καλη επιτυχια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καιρό έχουμε να δώσουμε κανένα προγνωστικό, οπότε ποντάρω στις προβλέψεις μου στο Red-League και ρίχνω ένα με 2Χ10€ που θα δώσει απο 180-200€ περίπου
Οποιος θέλει ακολουθεί
Iraklis-Thrasivoulos - 1
Panionios-Larisa - 2X
PAOK-Asteras Tripolis - 1
Olympiakos-Levadeiakos - 1
AEK Athens-Panthrakikos - 1
Barcelona-Valencia - 1 (αν και το έπαιξα Χ στο Red-League)
Σε κρεμασαν οι σαλονικοί Πανο. Δυσκολο να κατσουν 6 παιχνιδια, ακομα κι αν φαινονται στανταρ ακλονητα. Το φαι των μπουκ ειναι αυτα τα στοιχηματα.
oloi ston kouba tha pame..
Αραχνες επιασε αυτο το τοπικ.
Ας δωσουμε κανενα προγνωστικο για ξεκινημα της χρονιας.
Πανιωνιος και Αστον Βιλλα οβερ και βαζελος 2πλο. Συνολικη αποδοση περιπου 6.
Να δώσω και γω... τον Οφη 1 και την Εσπανιόλ 1. 4 απόδοση
τι σημαινει αυτο γιαννη μου;θα παρεις αυτα τα λεφτα απο ποιο στοιχημα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι, αν πάρει ο Ολυμπιακός το UEFA![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
οκ.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γιαννη μου δε ξερω ποσα πονταρες, αλλα μπορουσες να στειλεις αυτα τα λεφτα στο Χαμογελο του Παιδιου να πιασουν τοπο, γιατι εκει που τα'βαλες καποιος μαλαισιανος θα πινει τζαμπα μπυρες στην υγεια σου σε λιγο καιρο.
sadi (12-01-09)
Χλωμό να πάμε τελικό αλλά ποτε δεν ξέρεις....
Bookmarks