μπραβο γιαννη.το κερδισες χαλαρα και απο το πρωτο ημιχρονο.
Για σημερα ενα ταληρακι για νικη του Θρυλου με 2+ γκολ διαφορα σε αποδοση 1,80 στην bwin.
Adios Lakerde ala Past.
μπραβο γιαννη.το κερδισες χαλαρα και απο το πρωτο ημιχρονο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
g10vanni (03-10-08)
Σταθη, φιλε μου, βλεπω οτι ανεβαζεις με γεωμετρικη προοδο τα πονταρισματα σου. Προσεξε, γιατι μια στραβη και θα χασεις πολλα. Για μενα καλο θα ηταν να εκανες καμια αναληψη και να επανερχοσουν στα πονταρισματα με καναδυο-τρια κατοσταρικα.
Gavros4life (04-10-08)
παιδια εχω χασει και λεφτα αλλα εχω βγαλει κερδη μεχρι στιγμης απο την ενασχοληση μου με το στοιχημα τοσα χρονια.παιζω μονο live ομως.ποτε πριν τα παιχνιδια.
για να ελαχιστοποιω τις πιθανοτητες να χασω.
και συνηθως (κατα 90%) παιζω αθληματα που υπαρχουν 2 μονο αποτελέσματα.αρα εκ των πραγματων 50% πιθανοτητες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λοιπον για αυριο παιζω 5€ στον Αντζα για να σκοραρει ενα τεμαχιο σε αποδοση 11!
Με λιγα λογια ή χανω εναν καφε ή βγαζω τα εξοδα της εκδρομης.
Adios Lakerde ala Past.
περισσοτερο ευκολο ειναι να σκοραρει ο κλωνος γιαννη.με καμμια κεφαλια απο κορνερ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χρωσταω ενα κερασμα στον Νικολα τον Νταμπιζα για το ταμειο!
το δελτίο "Δημιουργήθηκε Sat 04/10/08 12:28 PM" έχει ολοκληρωθεί
Στοίχημα: 150.00 Euro
Αποδόσεις: 2.72
Κέρδος: 408.00 Euro
Sat 04/10/08 11:00 PM Barcelona - Atletico Madrid
over/under Ισπ. Primera Division over 2.5 γκολ over 2.5 γκολ (6-1) 1.65
Sat 04/10/08 04:45 PM Larisa - OFI Crete
Ελλάς A Εθνική 1 1 (4-3) 1.65
Εβγαλα κι ενα καφε απο ενα δελτιο που επαιξα για πλακα.
το δελτίο "Δημιουργήθηκε Sat 04/10/08 12:37 PM" έχει ολοκληρωθεί
Στοίχημα: 5.50 Euro
Αποδόσεις: 6.30
Κέρδος: 34.65 Euro
Sat 04/10/08 07:30 PM Blackburn - Manchester United
Θα σκοράρει ο/η Manchester United με κεφαλιά κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα;Αγγλία Premier League Ναι Ναι (0-2) 2.80
Sat 04/10/08 11:00 PMBarcelona - Atletico Madrid
Να σκοράρει κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα Ισπ. Primera Division L Messi (T Henry: Rafael Marquez: E Gudjohnsen: S Eto: L Messi: Maxi Rodriguez) 2.25
Μια τετραδουλα εριξα σημερα, ετσι περιμενοντας το Θρυλο:
Τοτεναμ (αν δεν κερδισει και σημερα...)
Μιλαν
Ρομα
Φεγενορντ
![]()
I am addicted to you..
Μου τα χαλασε η Μιλαν![]()
I am addicted to you..
Tα εχωσα στη Βερντερ για αποψε.
Να σκοραρει 3 ή περισσοτερα τεμαχια σε αποδοση 4,5 στη bwin.
Adios Lakerde ala Past.
γιαννη σε ηθελα.ποιο ειναι το τηλεφωνο της sports united>σορυ για το οφ-τοπικ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιδες καλησπερα, απο την κοσμοπολιτικη Λαμία πλεον αφου οι διακοπες στις Αλπεις τελειωσαν.
Δε μπηκα για να δωσω προγνωστικα, αλλα για να πω για μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχα. "Πεταξαν" 408 ευρω απο τον λογαριασμο μου μεσω της καρτας με την οποια εκανα τις στοιχηματικες συναλλαγες μου. Χτες, με το που εφτασα Αθηνα, πηγα να παρω λεφτα απο ΑΤΜ στο Συνταγμα και διαπιστωσα οτι ελειπε το ανωτερω ποσο. Σημερα στη τραπεζα ενημερωθηκα οτι τα λεφτα εφυγαν για το σάιτ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] στο οποιο εχω λογαριασμο για στοιχημα. Θα δω τι θα γινει, το ποσο δεν ειναι τρομακτικο, πιο πολυ για το γαμωτο θα το κυνηγησω. Δε ξερω αν κανενας συνφορουμιτης ειχε ποτε παρομοια εμπειρια, παντως θα ηθελα να συστησω προσοχη σε ολους. Εγω τα φυλαω, οσο γινεται τα ρουχα μου. Στον τραπεζικο λογαριασμο που αναφερομαι, αφηνω παντα λιγα λεφτα, ακριβως για να αποφυγω κανενα χοντρο αρμεγμα. Να που οι προφυλαξεις μου ηταν δικαιολογημενες.
Έλα ρε, αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό!! Είσαι σίγουρος ότι δεν έπαιξε στοίχημα κάποιος άλλος με τον κωδικό σου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ναι, σιγουρα γιατι μπηκα με τον κωδικο μου στην expekt και ειδα οτι δεν εχει παιχτει απολυτως τιποτα αυτες τις μερες. Το δευτερο 200αρι μαλιστα "πεταξε" χτες που ταξιδευα ολη μερα κι ουτε κατα διανοια δε ζυγωσα υπολογιστη.
Στείλτους mail περιγράφοντας τι έγινε και ζήτα τα λεφτά σου πίσω. 'Εμεινε τίποτα στο λογαριασμό ή τα σήκωσαν όλα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eστειλα ηδη μέιλ, θα δω τι θα γινει.
Στο λογαριασμο, οπως ειπα, δεν ειχα πολλα λεφτα ακριβως για να αποφυγω τετοιες περιπετειες. 2 φορες σηκωσαν απο 200 ευρω συν 4 ευρω εκαστη φορα για εξοδα τραπεζης, συνολο 408 ευρω.
τι λες ρε αδερφε τωρα;αυτο ειναι πολυ σοβαρη καταγγελια;κωστα δεν επαιζες με πιστωτικη καρτα;κατεθετες απο λογαριασμο ποσα;
εγω παντως δεν εχω αναλογη εμπειρια.τα λεφτα αφου δεν τοποθετηθηκαν σε στοιχημα ποιος τα εκανε αναληψη απο τον λογαριασμο σου;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Sir, ενημερωνε μας σε παρακαλω γιατι το ζητημα ειναι σοβαρο.
Στοιχηματικα τωρα, εγω αδειασα ολο το λογαριασμο μου στην bwin, ριχνοντας ολο το χρημα (14,33€) στη Βερντερ να βαλει 2 τεμαχια στο πρωτο ημιχρονο σε αποδοση 5,5.
Παω δλδ για 80τοσα ευρω. Ευκολο χρημα μου φαινεται για να δουμε.....
Adios Lakerde ala Past.
καλη επιτυχια γιαννη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
g10vanni (04-11-08)
Bookmarks